Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 55 συνταγές
1/2 κιλό μοσχαρίσιο κρέας 1/2 κιλό χοιρινό κρέας κόκκαλα από το κρέας 50 φρέσκα αμπελόφυλλα 2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 ½ ποτήρι ρύζι καρολίνα 4 ντομάτες[...]
Πηγή: eliasmamalakis.gr2 κούπες αλέυρι για όλες τις χρήσεις 1 αβγό 1/3 κούπας νερό 1/2 κ.γ. αλάτι Σε ένα μπολ χτυπάμε το αβγό και προσθέτουμε το νερό. Σε ένα μεγαλύτερο μπόλ[...]
Πηγή: cooktherapy.grΠοιος θα φανταζόταν ότι η ελιά (olive tree leaves) της θεάς Αθηνάς και της Αρχαίας Αθήνας, σύμβολο της Ειρήνης και της Σοφίας, θα γεννούσε σήμερα τόσο μεγάλη[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΥΛΙΚΑ: 450 gr ΑΛΕΥΡΙ ΣΚΛΗΡΟ 300 gr ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ 1 ΠΟΤ. ΚΡΑΣΙΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 2 Κ. Σ. ΞΥΔΙ 1½ ΠΟΤ. ΝΕΡΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ, ΧΛΙΑΡΟ ΝΕΡΟ 1½ Κ. ΓΛ. ΑΛΑΤΙ[...]
Πηγή: mageirisa.blogspot.grΥλικά Φύλλα κρούστας για πίτες: 10-11 φύλλα (1 συσκευασία 450 γρ.) μανιτάρια: άγρια και καλλιεργημένα 300 γρ. κομμένα σε φετάκια πιπεριές Φλωρίνης: 4 κομμένες[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 300 γρ. Μαργαρίνη 125 γρ.κρύα Χυμός λεμονιού 1 κουταλιά της σούπας Αλάτι 1 κουταλάκι του γλυκού Νερό παγωμένο 1[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά (Σερβίρει 4 ) 1 φλιτζάνι λάδι 1 φλιτζάνι νερό χλιαρό 1 κουταλάκι κοφτό μπεϊκιν παουντερ αλεύρι όσο πάρει Εκτέλεση συνταγής Κοσκινίζετε στην αρχή 2[...]
Πηγή: sidages.grΜε αφορμή την προγενέστερη ανάρτηση με τα μποχτσαδάκια στα οποία χρησιμοποιήσαμε χειροποίητο φύλλο αλλά δεν εξηγήσαμε την ακριβή διαδικασία ανοίγματος, σήμερα[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΝα λοιπόν, το δεύτερο μέρος του αφιερώματος στην πίτα με τις 2 τεχνικές ανοίγματος φύλλου. Την τρίτη τεχνική θα σας την δώσω στην τρίτη ανάρτηση αυτού του[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠροχτές έπιασα να κάνω μια πιτούλα. Αλμυρή ή γλυκιά, νομίζω ότι μια προσπάθεια θα σας πείσει. Γίνεται έυκολα και γρήγορα, δίχως κόπο και ιδιαίτερη εμπειρία στο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 αυγά 1/2 ποτήρι ελαιόλαδο 1/2 ποτήρι νερό 250 γρ. γιαούρτι στραγγιστό χυμό από 1/4 λεμόνι 1 κ.γλ. αλάτι Εκτέλεση[...]
Πηγή: taxidistisgeuseis.blogspot.gr6-7 φύλλα σγουρή σαλάτα ½ γαλλικό (6-7 φύλλα) ½ iceberg κομμένο σε χοντρά κομμάτια 1 φλίτζ. ρόκα ¼ φλίτζ. παρμεζάνα ¼ φλίτζ. ροκφόρ τριμμένο ½ φλίτζ. φέτα[...]
Πηγή: cooklos.grΤο φύλλο αυτό το φτιάχνει η μανούλα μου όσα χρόνια μπορώ να θυμηθώ τον εαυτό μου. Είναι εύκολο και πεντανόστιμο. Συνήθως εκείνη ζυμώνει και εγώ ετοιμάζω την[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜε αφορμή την προγενέστερη ανάρτηση με τα μποχτσαδάκια στα οποία χρησιμοποιήσαμε χειροποίητο φύλλο αλλά δεν εξηγήσαμε την ακριβή διαδικασία ανοίγματος, σήμερα[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.gr225 γρ άσπρο σκληρό αλεύρι 225 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2,5 ml (1/2 κουταλάκι του γλυκού) αλάτι 450 γρ βούτυρο 10 ml (2 κουταλάκια του γλυκού) χυμό[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΠρόκειται για φύλλο χωριάτικο, που φτιάχνεται εύκολα και γρήγορα και ταιριάζει για αλμυρές αλλά και γλυκιές πίτες. Η γεύση, η όψη, αλλά και η υφή του[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑνοίγει εύκολα και λόγο του λαδιού και του κρασιού γίνεται τραγανό φύλλο! Ταιριάζει πολύ με γέμιση από χωριάτικο λουκάνικο και λευκό λάχανο!!! Τι χρειαζόμαστε:[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο Πασχαλινό τραπέζι πρέπει να έχει ποικιλία. Γι' αυτό ένα ορεκτικό με τυρί και τραγανό σικορέ θα δώσει παραπάνω πόντους στο μενού. Άσε που είναι εξαιρετικά[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html