Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
100 γρ. Γιαούρτι 25 γρ. Παρμεζάνα 20 γρ. κόκκινο πιπέρι 1/2 κουταλιά γλυκού ζάχαρη 1/2 κουταλιά γλυκού αλάτι Πιπέρι , Ελαιόλαδο κατα προσέγγιση Ρίχνουμε σε[...]
Πηγή: ucook.gr/cook100 γρ. Γιαούρτι 25 γρ. Παρμεζάνα 20 γρ. κόκκινο πιπέρι 1/2 κουταλιά γλυκού ζάχαρη 1/2 κουταλιά γλυκού αλάτι Πιπέρι , Ελαιόλαδο κατα προσέγγιση Ρίχνουμε σε[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά: Για 4-6 άτομα 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 1 φλιτζάνι (250 γραμμάρια) καβουρόψιχα 1/2 φλιτζάνι (125 ml) ζωμό κοτόπουλου 1 κουταλιά της σούπας (15[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά: Για 4-6 άτομα 1 κούπα τριμμένη μοτσαρέλα 150 γραμμάρια τυρί κρέμα 4 αγκινάρες βρασμένες 200γραμμάρια σπανάκι φρέσκο 100 γραμμάρια βούτυρο 100 γραμμάρια[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 2-4 άτομα 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο 1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι, το λευκό και το πράσινο μέρος 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά (Σερβίρει 4 ) 4 αγκινάρες βρασμένες 200γρ.σπανάκι φρέσκο 300 γρ. σάλτσα Αλφρέντ (βούτυρο, κρέμα γάλακτος, σκόρδο, παρμεζάνα, βασιλικό) 1 κούπα τριμμένη[...]
Πηγή: sidages.grΈνα πεντανόστιμο και πολυ εύκολο ντιπ. Έχει μόνο τρία συστατικά. Δοκιμάστε το, είμαι σίγουρη πως θα το αγαπήσετε! Τι χρειαζόμαστε: 1 κονσέρβα καρδιές[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά : 1 αγκινάρα από κονσέρβα στραγγισμένη λίγο σπανάκι κατεψυγμένο ψιλοκομμένο 2 κουταλιές τυρί παρμεζάνα φρεσκοτριμμένο 2 κουταλιές κρέμα γάλακτος 1[...]
Πηγή: yumyum.gr1 κούπα σάλτσα Alfredo 1/2 κούπα παρμεζάνα 3 κ.σ. reggato Kerrygold 3 καρδιές αγκινάρας 1 κούπα σπανάκι στραγγισμένο κομμάτια μοτσαρέλλας. πιπέρι λευκό αλάτι[...]
Πηγή: cooktherapy.grΝτιπ γιαουρτιού για να συνοδεύσετε τα τηγανιτά σας. Συνταγή : ucook.gr Μερίδες : για 1 μερίδα Απαιτούμενος Χρόνος : 10 περίπου λεπτά Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grJump to Recipe· Το Ντιπ με Φασόλια είναι ένα απλό και νόστιμο ντιπ που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε τοστ, ή ως σάλτσα για διάφορα φαγητά αλλά κυρίως για[...]
Πηγή: greekouzina.gr