Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 27 συνταγές
... με την ίδια ζύμη ! Καλησπέρα... σε όποιον υπάρχει μπροστά στον υπολογιστή του και μου κάνει παρέα. Δύο μέρες πριν τον Δεκαπενταύγουστο σήμερα και θα ήθελα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Σήμερα θα σας συστήσω... το... σκουρόχρωμο καλαμποκόψωμο με καταγωγή από τη Νέα Αγγλία των ΗΠΑ. 'Ενα ψωμί που έχει την ιδιαίτερη ελαφριά γλύκα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΨΩΜΙ ΜΕ ΤΡΥΠΕΣ, ΜΑΚΡΑΣ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ, ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Πιστεύω ότι ένα ωραίο, φουσκωτό ψωμί με τραγανή κόρα και μεγάλες τρύπες στο εσωτερικό του, είναι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΛατρεύω το προζυμένιο ψωμί και τα ψωμιά που χρειάζονται ώρες ή μέρες για να φτιαχτούν και να ωριμάσει η γεύση τους. Τρελαίνομαι να φτιάχνω γλυκά ψωμιά όπως[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΚαλή σας μέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε! Ψωμί... μια από τις μεγάλες μου αγάπες! Νομίζω ή καλύτερα γνωρίζω ότι χωρίς κρέας και χωρίς ψάρια μπορώ να κάνω για[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Σήμερα θα σας συστήσω... το... σκουρόχρωμο καλαμποκόψωμο με καταγωγή από τη Νέα Αγγλία των ΗΠΑ. 'Ενα ψωμί που έχει την ιδιαίτερη ελαφριά γλύκα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΨΩΜΙ ΜΕ ΤΡΥΠΕΣ, ΜΑΚΡΑΣ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ, ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Πιστεύω ότι ένα ωραίο, φουσκωτό ψωμί με τραγανή κόρα και μεγάλες τρύπες στο εσωτερικό του, είναι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ συνταγή γι’ αυτό το ψωμί όφειλε να κάνει την εμφάνισή της πολύ νωρίτερα. Το φτιάχνω εδώ και μερικά χρόνια και κάθε φορά λέω πως την επόμενη θα το[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΣας βεβαιώνω πως η σημερινή συνταγή είναι από τις πιο εύκολες, πετυχημένες και νόστιμες συνταγές για σπιτικό ψωμί που έχω δοκιμάσει. Από τον τίτλο και μόνο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΚαλή σας μέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε! Ψωμί... μια από τις μεγάλες μου αγάπες! Νομίζω ή καλύτερα γνωρίζω ότι χωρίς κρέας και χωρίς ψάρια μπορώ να κάνω για[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓια τον αρτοπαρασκευαστή μου έχω ξαναγράψει . Πρόσφατα απόκτησα ακόμα έναν, σχετικά καινούριο: μόλις 10 χρονών (σε σχέση με τον άλλον που είναι 15, καινούριος[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΚαλημέρα και Χρόνια Πολλά!!! Για σήμερα σας έχω σπιτικό ψωμάκι σκέτη απόλαυση με τραγανή κόρα και αφράτη, ζουμερή ψίχα!!!Υλικά: 250 γρ αλεύρι ολικής250 γρ[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΚαλημέρα και Χρόνια Πολλά!!! Για σήμερα σας έχω σπιτικό ψωμάκι σκέτη απόλαυση με τραγανή κόρα και αφρ άτη, ζουμερή ψίχα !!! Υλικά: 250 γρ αλεύρι ολικής 250 γρ[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΨωμί αφράτο χωρίς ζύμωμα Τατιάνα Η ομορφιά του και το μεγαλείο της γεύσης του με κάνουν να το αναρτήσω αν και η συνταγή λίγο πολύ είναι ίδια με άλλες που έχω[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΤο να φτιάχνω ψωμί είναι ίσως η πιο μαγική πράξη “μαγειρικής” που συμβαίνει στην κουζίνα μου. Το έχω περιγράψει αρκετές φορές στο παρελθόν και αυτή[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΣταρένιο, σικάλεως, πολύσπορο, χωριάτικο ή με προζύμι; Σε κάθε του εκδοχή το ψωμί είναι η υπ'αριθμόν ένα προμήθεια για κάθε σπίτι, η πρώτη αγορά της μέρας[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ θαυμαστή τεχνική της παρασκευής ψωμιού έχει μείνει ίδια αιώνες τώρα και αντίθετα με ό,τι θα έχετε ίσως έχετε ακούσει είναι απλούστατη. Εκείνο που απαραίτητα[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Το ψωμί κι εγώ μια ιστορία μακρόχρονης σχέσης και διαρκούς αγάπης που κονταροχτυπιέται και ταυτόχρονα αλληλοσυμπληρώνεται με την[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr