Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Ψωμάκι αποφάσισα να κάνω σήμερα και απο εδώ και πέρα αποφάσισα να το κάνω κάθε 2-3 μέρες γιατί τα ψωμιά που αγοράζουμε δεν τρώγονται απο τα διογκωτικά που[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grΕδώ και χρόνια προσπαθούσα να φτιάξω μόνη μου σπιτικό προζύμι χωρίς επιτυχία. Ώσπου πέτυχα στο διαδίκτυο αυτή τη συνταγή εδώ :[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grΚαλησπέρα σας! Τί κάνετε;;;; Ελπίζω να είστε όλοι καλά εκεί έξω και να περάσατε μιαν ευχάριστη Κυριακή!! Την ώρα που γράφω, από το σπίτι δεν έφυγε ακόμη η[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΙδού όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το βασικό υλικό του πιο δημοφιλούς κολατσιού. Τι αλεύρι χρησιμοποιείται; Το αλεύρι που χρησιμοποιούν οι βιομηχανίες για το[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr4 φλ. αλεύρι από σκληρό σιτάρι για ψωμί (500 γρ.) 1/2 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.γ μαγιά σε σκόνη 1 κ.γ βύνη σε σκόνη (ή χαρουπάλευρο ή ζάχαρη) 2[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά συνταγής 1 1/2 κουταλάκι του γλυκού μαγιά σε σκόνη 700 γρ. αλεύρι για ψωμί ή σιταρένιο, σκληρό 1 1/2 κουταλάκι ζάχαρη 1 - 1/2 κουταλάκι αλάτι 40 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά: 400 γραμμάρια Ολικής Άλεσης από Κριθάρι 300 γραμμάρια Ολικής Άλεσης από Σιτάρι 300 γραμμάρια αλεύρι άσπρο 70% Δυνατό 250 γραμμάρια Προζύμι ή 25[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Το ψωμί κι εγώ μια ιστορία μακρόχρονης σχέσης και διαρκούς αγάπης που κονταροχτυπιέται και ταυτόχρονα αλληλοσυμπληρώνεται με την[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΔεν χρειάζεται λιπάσματα, προσφέρει ικανοποιητικές αποδόσεις και μπορεί να καλλιεργηθεί ακόμα και σε άγονα και φτωχά εδάφη – Προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας[...]
Πηγή: greekouzina.grΨωμί σόγιας Φούρνος Ηλεκτρικός: 200 (προθερμασμένος) Υγραερίου: Θέση 3-4 (προθερμασμένος) Χρόνος ετοιμασίας: περίπου 2 ώρες Χρόνος ψησίματος: περίπου 50[...]
Πηγή: greekouzina.grΨωμί με μπέικον Φούρνος Ηλεκτρικός: 180 (προθερμασμένος) Υγραερίου: Θέση 3 (προθερμασμένος) Χρόνος ετοιμασίας: περίπου 2 ώρες Χρόνος ψησίματος: 50 λεπτά[...]
Πηγή: greekouzina.grΔεν χρειάζεται λιπάσματα, προσφέρει ικανοποιητικές αποδόσεις και μπορεί να καλλιεργηθεί ακόμα και σε άγονα και φτωχά εδάφη – Προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας[...]
Πηγή: greekouzina.gr