Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
Ένα ψωμάκι που δεν θέλει κόπο αλλά…χρόνο και θα σας ανταμείψει η γεύση του!! Αφιερωμένο στη xaroula μας!! Τι χρειαζόμαστε: Υλικά για το προζύμι: 1/4 + 1/4 +[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλή σας μέρα! Σήμερα θα σας συστήσω... το... σκουρόχρωμο καλαμποκόψωμο με καταγωγή από τη Νέα Αγγλία των ΗΠΑ. 'Ενα ψωμί που έχει την ιδιαίτερη ελαφριά γλύκα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑυτή τη συνταγή του ψωμιού την βρήκα στους Τάιμς της Νέας Υόρκης πριν από κάποια χρόνια. Δοκιμάστηκε με διάφορους τύπους αλεύρι για να καταλήξουμε σε αυτή την[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈχω μεγαλώσει μέσα σε φούρνο,ναι καλά καταλάβατε είμαι κόρη φούρναρη. Βοηθούσα καθημερινά τον μπαμπά μου στον φούρνο , μάλλον για αυτό έχω μια λατρεία στις[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.grΑυτη την συνταγη την εχω χρονια και μου ειχε κανει εντυπωση το αυγο που περιειχε και μου κινησε την περιεργεια να την δοκιμασω. Τελικα το αποτελεσμα ηταν[...]
Πηγή: syntagestisgogos.grΥλικά Για 4-6 άτομα 1/2 κούπα καλαμποκάλευρο 2 κούπες νερό 1/2 κούπα μελάσα 3 κουταλιές σούπας φυτική μαργαρίνη (σε θερμοκρασία δωματίου) 1 κουταλιά αλάτι 1/2[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr2 ½ κούπες (350 γρ.) αλεύρι ντίνκελ ½ κούπα (90 γρ.) καλαμποκάλευρο ½ κ.γ. μαγιά 1 ½ κ.γ. αλάτι 1 ½ κούπα (375 ml) χλιαρό νερό ελαιόλαδο για τη φόρμα 2 κούπες[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΚαλημέρα και πάλι! Εδώ, πιστή στο καθημερινό μας ραντεβού, μπροστά στον υπολογιστάκο μου (κάνουμε τόση παρέα να μην του μιλάω γλυκά;;;;; χαχαχα) για να σας[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Σήμερα θα σας συστήσω... το... σκουρόχρωμο καλαμποκόψωμο με καταγωγή από τη Νέα Αγγλία των ΗΠΑ. 'Ενα ψωμί που έχει την ιδιαίτερη ελαφριά γλύκα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕύκολο και νόστιμο σπιτικό ψωμί. Γίνεται με αλεύρι επεξεργασμένο χωρίς γλουτένη, αλλά και με το συνηθισμένο αλεύρι. Δοκιμάστε και το αλεύρι με λιγότερη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλημέρα και Χρόνια Πολλά!!! Για σήμερα σας έχω σπιτικό ψωμάκι σκέτη απόλαυση με τραγανή κόρα και αφράτη, ζουμερή ψίχα!!!Υλικά: 250 γρ αλεύρι ολικής250 γρ[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΟ οίκος αρτοποιίας Eric Kayser εμφανίστηκε στην Αλσατία πρίν από δεκαετίες. Μέχρι σήμερα, θεωρείται ο καλύτερος φούρνος στη Γαλλία, λόγω της υψηλής ποιότητας[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα και πάλι! Εδώ, πιστή στο καθημερινό μας ραντεβού, μπροστά στον υπολογιστάκο μου (κάνουμε τόση παρέα να μην του μιλάω γλυκά;;;;; χαχαχα) για να σας[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑυτη την συνταγη την εχω χρονια και μου ειχε κανει εντυπωση το αυγο που περιειχε και μου κινησε την περιεργεια να την δοκιμασω. Τελικα το αποτελεσμα ηταν[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΚαλημέρα, καλή βδομάδα σε όλους με ένα εξαιρετικό, ιδιαίτερο σε γεύση, μοσχομυρωδάτο ζεστό σπιτικό ψωμάκι! Υλικά για 10-12 ψωμάκια: 250 γρ αλεύρι ολικής 150[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.gr225 γρ αλεύρι σίκαλης 75 γρ σκληρό αλεύρι ολικής αλέσεως 75 γρ σκληρό άσπρο αλεύρι 50 γρ χονδροκομμένο καλαμποκάλευρο 5 ml (1 κουτ. γλυκού) σπόρους κύμινου 10[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΕνα απλό ψωμί που διατηρείται αρκετά. Φυσικά για όσους προτιμούν τις σύνθετες γεύσεις.Δομιμάστε το με τυριά και σαλάτα. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό αλεύρι για όλες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια 6-8 άτομα Με μπέικιν πάουντερ 4 κουταλιές του γλυκού μπέικιν πάουντερ 1/2 κουταλιά του γλυκού αλάτι 1 κούπα καφέ γάλα 1/4 κούπας καφέ μαργαρίνη ή λάδι 1[...]
Πηγή: sidagi.gr