Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Είναι μια συνταγή για ψωμί χωρίς ζύμωμα στην γάστρα στο φούρνο μας. Ένα φοβερό καρβέλι χωρίς να λερώσουμε καθόλου τα χέρια!! Τι χρειαζόμαστε: 900 γρ. νερό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα τελευταία χρόνια έχει επανέλθει στο προσκήνιο το αλεύρι Ζέας και τα υποπροϊόντα του. Έχω λάβει κατά καιρούς διάφορα μηνύματα όπου μου ζητάτε[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΟ άντρας της Μαρίας είχε προβλήματα δυσανεξίας με τα παρασκευάσματα με κοινό αλεύρι, μέχρι που έβγαλε από τη ζωή του τη γλουτένη. Δοκίμασε ψωμί με αλεύρι ζέας[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΟ αρτοπαρασκευαστής μου έλυσε το πρόβλημα του φρέσκου ψωμιού, χωρίς κόπο! Είπα λοιπόν, να σας τον παρουσιάσω. Είναι μια συσκευή πολύ βολική, που το μόνο κακό[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΨΩΜΙ ΓΑΣΤΡΑΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΦΑΝΗΣ Συνταγές για ψωμάκι έχω δείξει αρκετές και η καθεμία από αυτές έχουν τη δική τους "ταυτότητα". Έτσι αποφάσισα να αναρτήσω και το[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΔεν χρειάζεται λιπάσματα, προσφέρει ικανοποιητικές αποδόσεις και μπορεί να καλλιεργηθεί ακόμα και σε άγονα και φτωχά εδάφη – Προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας[...]
Πηγή: greekouzina.grΨωμί με αλεύρι φαγόπυρου και Ζέας. Ένα υπέρ θρεπτικό ψωμί με ελάχιστη γλουτένη και υψηλό ποσοστό πρωτεΐνης. Αυτή τη συνταγή μου τη ζήτησε μια φίλη – [...]
Πηγή: misshealthyliving.grphoto: Εύη Σκούρα Mια συνταγή που πέρα από νόστιμη είναι και πολύ χρήσιμη! Και λέω χρήσιμη γιατί σου λύνει τα χέρια είτε για το σνακ στην δουλειά, είτε για το[...]
Πηγή: bostanistas.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΕύκολο και νόστιμο σπιτικό ψωμί. Γίνεται με αλεύρι επεξεργασμένο χωρίς γλουτένη, αλλά και με το συνηθισμένο αλεύρι. Δοκιμάστε και το αλεύρι με λιγότερη[...]
Πηγή: cookpad.com/gr500 γρ. γλυκοπατάτες 110 γρ. γάλα αμυγδάλου 1 κ.σ. μηλόξιδο 2 αυγά 90 γρ. ηλιέλαιο 210 γρ. πολέντα 200 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. χωρίς γλουτένη 1 ½ κ.γ μπέικιν[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΨΩΜΙ ΜΕ ΤΡΥΠΕΣ, ΜΑΚΡΑΣ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ, ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Πιστεύω ότι ένα ωραίο, φουσκωτό ψωμί με τραγανή κόρα και μεγάλες τρύπες στο εσωτερικό του, είναι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑν με ρωτούσε κανείς ποια είναι τα μεγαλύτερα οφέλη στη ζωή μου ως φυτοφάγου, θα απαντούσα το δίχως άλλο, ότι είναι οι άνθρωποι –συνοδοιπόροι στη διαδρομή για[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΨΩΜΙ ΜΕ ΤΡΥΠΕΣ, ΜΑΚΡΑΣ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ, ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Πιστεύω ότι ένα ωραίο, φουσκωτό ψωμί με τραγανή κόρα και μεγάλες τρύπες στο εσωτερικό του, είναι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΙδού όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το βασικό υλικό του πιο δημοφιλούς κολατσιού. Τι αλεύρι χρησιμοποιείται; Το αλεύρι που χρησιμοποιούν οι βιομηχανίες για το[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΓια οσους εχουν δυσανεξια στην γλουτενη,και για οσους θελουν να ακολουθησουν καποια διατροφη χωρις γλουτενη,για να χασουν βαρος και να βελτιωσουν την υγεια[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΓια οσους εχουν δυσανεξια στην γλουτενη,και για οσους θελουν να ακολουθησουν καποια διατροφη χωρις γλουτενη,για να χασουν βαρος και να βελτιωσουν την υγεια[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.gr16 Οκτωβρίου είναι η παγκόσμια ημέρα ψωμιού και παρόλο που όπως έχω ξαναπεί δεν είναι υπέρ του εορτασμού τέτοιων ημερών (διότι τις υπόλοιπες ημέρες του χρόνου[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr