Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 37 συνταγές
Ένα ψωμάκι που δεν θέλει κόπο αλλά…χρόνο και θα σας ανταμείψει η γεύση του!! Αφιερωμένο στη xaroula μας!! Τι χρειαζόμαστε: Υλικά για το προζύμι: 1/4 + 1/4 +[...]
Πηγή: cookpad.com/grΙδού όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το βασικό υλικό του πιο δημοφιλούς κολατσιού. Τι αλεύρι χρησιμοποιείται; Το αλεύρι που χρησιμοποιούν οι βιομηχανίες για το[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΨΩΜΙ ΤΟΥ ΤΟΣΤ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Το ψωμί του τοστ διαφέρει από μία απλή φρατζόλα ψωμιού : πρέπει να είναι αφράτο, πολύ μαλακό και να μην μπαγιατιάζει. Το ψωμί[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΛατρεύω το προζυμένιο ψωμί και τα ψωμιά που χρειάζονται ώρες ή μέρες για να φτιαχτούν και να ωριμάσει η γεύση τους. Τρελαίνομαι να φτιάχνω γλυκά ψωμιά όπως[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Ελπίζω να είστε όλοι καλά! Σήμερα θα ασχοληθούμε με μια συνταγή καθαρά παραδοσιακή... μια συνταγή που έμαθα μόλις πέρυσι, την φτιάξαμε μια φορά[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή σας μέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε! Ψωμί... μια από τις μεγάλες μου αγάπες! Νομίζω ή καλύτερα γνωρίζω ότι χωρίς κρέας και χωρίς ψάρια μπορώ να κάνω για[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΨωμί με άρωμα γιαγιάς. Νόστιμο, τραγανό, ευωδιαστό, με χοντρό αλάτι, ρίγανη και σουσάμι, σκέτος πειρασμός για τους καλοφαγάδες. Ότι πρέπει για βούτηγμα σε[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΑν υπάρχει η δυνατότητα και ψήσουμε αυτό το ψωμί σε ξυλόφουρνο, όποιος το δοκιμάσει, δεν υπάρχει περίπτωση να το ξεχάσει ποτέ. Είναι η συνταγή που[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΚαλή σας μέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε! Ψωμί... μια από τις μεγάλες μου αγάπες! Νομίζω ή καλύτερα γνωρίζω ότι χωρίς κρέας και χωρίς ψάρια μπορώ να κάνω για[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 1200 γρ. αλευρι σταρενιο απο κάποιο αλευρόμυλο (όχι ολικής άλεσης) νεράκι του Θεού...όσο πάρει 1/2 φακελάκι ξηρή μαγιά 1 1/2 κ.γ. αλάτι Το[...]
Πηγή: cookpad.com/gr500 γρ σκληρο σταρενιο αλευρι [το κιτρινο ας πουμε] 600 γρ σικάλεως 2 κ. γλυκου κοφτες αλατι 1 γρ νωπη μαγια 2 κ.σουπας λαδι [με το ματι] σε μια λεκανιτσα[...]
Πηγή: cooktherapy.grΚαλή σας μέρα! Ελπίζω να είστε όλοι καλά! Σήμερα θα ασχοληθούμε με μια συνταγή καθαρά παραδοσιακή... μια συνταγή που έμαθα μόλις πέρυσι, την φτιάξαμε μια φορά[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο ότι θα έγραφα ανάρτηση από το χωριό ήταν μόνο στη σφαίρα της φαντασίας, ας είναι καλά οι νέοι που γνωρίζουν την τεχνολογία καλύτερα και μας προμήθευσαν και[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤην περασμένη εβδομάδα, συνοδέψαμε τα γιουβαρλάκια μας με ψωμί ζυμωτό που έφτιαξα στα γρήγορα με το μίξερ. Είχα βγάλει από την κατάψυξη πουρέ κολοκύθας και[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΑπέκτησα αρτοπαρασκευαστή εδώ και 4-5 χρόνια. Λάθος. Πάνε ήδη 7 περίπου χρόνια. Νόμιζα πως ήταν λιγότερο! Ήταν ένας φτηνός αρτοπαρασκευαστής από τη γνωστή[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤην αγάπη μου για την Λήμνο την ξέρουν πολλοί. Έζησα αρκετά χρόνια εκεί.Πέραν του ότι την θεωρώ μαγευτική,έχω να δηλώσω ευθαρσώς βεβαίως.. βεβαίως πως τα[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΜην διστάζετε... δοκιμάστε το και δεν θα θέλετε αγοραστό, ποτέ πιά ~ είναι ανάλαφρο, είναι ευωδιαστό, είναι υγιεινό και πεντανόστιμο...!!! Υλικά: 350 γρ[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΨΩΜΙ ΤΟΥ ΤΟΣΤ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Το ψωμί του τοστ διαφέρει από μία απλή φρατζόλα ψωμιού : πρέπει να είναι αφράτο, πολύ μαλακό και να μην μπαγιατιάζει. Το ψωμί[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr