Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 28 συνταγές
Έψαχνα καιρό συνταγή για ψωμί μπέργκερ, ελπίζω να σας αρέσει μιας και είναι γρήγορη και πετυχημένη. Τι χρειαζόμαστε: Ψωμάκια: 250 γρ. αλεύρι σκληρό 250 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΝοστιμότατο, τραγανό, ευωδιαστό, σκέτος πειρασμός για τους καλοφαγάδες. Μαζί με χωριάτικη φέτα, ελιές και σπυραλατιστή ντομάτα κομμένη στα τέσσερα, δίπλα σε[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΣαν το σπιτικό ψωμάκι δεν έχει !!! Μοσχομυρίζει το σπίτι όλο τέλειο !!! ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ !!! Υλικά 30 γραμ νωπή μαγιά 1 κιλό αλεύρισκληρό κατάλληλο για ψωμί 30[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΛατρεύω το προζυμένιο ψωμί και τα ψωμιά που χρειάζονται ώρες ή μέρες για να φτιαχτούν και να ωριμάσει η γεύση τους. Τρελαίνομαι να φτιάχνω γλυκά ψωμιά όπως[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΣαν το σπιτικό ψωμάκι δεν έχει !!! Μοσχομυρίζει το σπίτι όλο τέλειο !!! ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ !!! Υλικά 30 γραμ νωπή μαγιά 1 κιλό αλεύρισκληρό κατάλληλο για ψωμί 30[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Αυτό το ψωμάκι μπορεί να σερβιριστεί όλες τις εποχές. Το καλοκαίρι είναι επίκαιρο λόγω της ντομάτας (ας είναι και λιαστή), ενώ το χειμώνα[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Σήμερα θα σας συστήσω... το... σκουρόχρωμο καλαμποκόψωμο με καταγωγή από τη Νέα Αγγλία των ΗΠΑ. 'Ενα ψωμί που έχει την ιδιαίτερη ελαφριά γλύκα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΔυστυχώς το άρωμα και η γεύση δεν μεταφέρονται, ακόμα, μέσα απ᾿ τις σελίδες. Πραγματικά θα χάσετε αν δεν φτιάξετε αυτό το καταπληκτικό ψωμάκι! Ψωμί με[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤην αρχή στις αλμυρές συνταγές που σας υποσχέθηκα, την κάνω με μια αγαπημένη λιχουδιά ισπανικής προέλευσης. Το ξέρω ότι ίσως καταντήσω γραφική με τις ιστορίες[...]
Πηγή: cookika.com2 φλιτζάνια ντοματοχυμός 1/2 φλιτζάνι σάλτσα ντομάτα 2 κ.σ. λάδι 6 1/2 φλιτζάνια αλεύρι 2 φακελάκια μαγιά 3 κουταλιές σούπας ζάχαρη 1 κουταλιά σούπας αλάτι[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΗ αλήθεια είναι πως με το ψωμί -αλλά και γενικότερα με τις ζύμες- έχω μιά ιδιαίτερη σχέση: σαν ζύμες μου κινούν πάντα το ενδιαφέρον αλλά και σαν τελικά[...]
Πηγή: christiespicnic.blogspot.grΗ συνταγή γι’ αυτό το ψωμί όφειλε να κάνει την εμφάνισή της πολύ νωρίτερα. Το φτιάχνω εδώ και μερικά χρόνια και κάθε φορά λέω πως την επόμενη θα το[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Σήμερα θα σας συστήσω... το... σκουρόχρωμο καλαμποκόψωμο με καταγωγή από τη Νέα Αγγλία των ΗΠΑ. 'Ενα ψωμί που έχει την ιδιαίτερη ελαφριά γλύκα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλησπέρα σας! Μια που σήμερα καταπιάστηκα με διάφορα και το Σαββατιάτικο πρωινό μου ..."πέταξε" χωρίς να το καταλάβω... και μια που ο καιρός, τουλάχιστον εδώ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ αλήθεια είναι ότι ψωμί σπάνια μπαίνει στο σπίτι μας. Ο λόγος είναι ότι κανείς μας δεν είναι "ψωμάς", με άλλα λόγια δεν τρελαινόμαστε για ψωμί. Και όποτε[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈνα ψωμί διαφορετικό, με τριφτή υφή, πικάντικο και πολύ-πολύ εμφανίσιμο! Υλικά: 800 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 30 γρ φρέσκια μαγιά 400 ml χλιαρό νερό 1[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΈνα λουκάνικο στην κατάψυξη ήταν η αιτία γι αυτή την πεντανόστιμη συνταγή. Ψάχνοντας τα βιβλία μου, έπεσα επάνω σε ένα σκοροφαγωμένο μαγειρικό βιβλίο "Better[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.gr2 ½ κούπες (350 γρ.) αλεύρι ντίνκελ ½ κούπα (90 γρ.) καλαμποκάλευρο ½ κ.γ. μαγιά 1 ½ κ.γ. αλάτι 1 ½ κούπα (375 ml) χλιαρό νερό ελαιόλαδο για τη φόρμα 2 κούπες[...]
Πηγή: akispetretzikis.com