Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
Ο οίκος αρτοποιίας Eric Kayser εμφανίστηκε στην Αλσατία πρίν από δεκαετίες. Μέχρι σήμερα, θεωρείται ο καλύτερος φούρνος στη Γαλλία, λόγω της υψηλής ποιότητας[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Σήμερα θα σας συστήσω... το... σκουρόχρωμο καλαμποκόψωμο με καταγωγή από τη Νέα Αγγλία των ΗΠΑ. 'Ενα ψωμί που έχει την ιδιαίτερη ελαφριά γλύκα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Σήμερα θα σας συστήσω... το... σκουρόχρωμο καλαμποκόψωμο με καταγωγή από τη Νέα Αγγλία των ΗΠΑ. 'Ενα ψωμί που έχει την ιδιαίτερη ελαφριά γλύκα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά Για 4-6 άτομα 1/2 κούπα καλαμποκάλευρο 2 κούπες νερό 1/2 κούπα μελάσα 3 κουταλιές σούπας φυτική μαργαρίνη (σε θερμοκρασία δωματίου) 1 κουταλιά αλάτι 1/2[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΑυτή τη συνταγή του ψωμιού την βρήκα στους Τάιμς της Νέας Υόρκης πριν από κάποια χρόνια. Δοκιμάστηκε με διάφορους τύπους αλεύρι για να καταλήξουμε σε αυτή την[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΓια 6-8 άτομα Με μπέικιν πάουντερ 4 κουταλιές του γλυκού μπέικιν πάουντερ 1/2 κουταλιά του γλυκού αλάτι 1 κούπα καφέ γάλα 1/4 κούπας καφέ μαργαρίνη ή λάδι 1[...]
Πηγή: sidagi.gr