Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 29 συνταγές
Ένα ψωμάκι που δεν θέλει κόπο αλλά…χρόνο και θα σας ανταμείψει η γεύση του!! Αφιερωμένο στη xaroula μας!! Τι χρειαζόμαστε: Υλικά για το προζύμι: 1/4 + 1/4 +[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟ άντρας της Μαρίας είχε προβλήματα δυσανεξίας με τα παρασκευάσματα με κοινό αλεύρι, μέχρι που έβγαλε από τη ζωή του τη γλουτένη. Δοκίμασε ψωμί με αλεύρι ζέας[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΨΩΜΙ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Πολλές φορές μου ζητήσατε την συνταγή γιά ένα απλό ψωμάκι με φυσικό προζύμι, και εδώ στο blog , αλλά και στην ομάδα μας αποκλειστικά γιά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ συνταγή αυτή που σας δίνω, είναι η ίδια που έφτιαχνε η γιαγιά μου, που την είχε μάθει η δική της και πάει λέγοντας. Είναι η βασική και πιο απλή συνταγή, για[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΨΩΜΙ ΤΣΑΜΠΆΤΑ (ΖΑΠΑΤΑ) Η γνωστη μας ... ζαπατα, δεν πηρε βεβαια το ονομα της απο τον μεξικανο επαναστατη Εμιλιανο Ζαπατα, αλλα ειναι παραφθορα του ιταλικου[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΨΩΜΙ ΧΩΡΙΣ ΖΥΜΩΜΑ ΜΕ ΦΥΣΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Το ψωμι του ... τεμπελη! Αναμιγνυεις τα υλικα, και τα υπολοιπα γινονται απο μονα τους, αρκει να εχεις υπομονη, γιατι το[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΨΩΜΙ ΜΕ ΚΑΡΟΤΑ Ενα ψωμακι μαλλον ασυνηθιστο στην Ελλαδα. Οπως συμβαινει και με το ψωμι με πατατα , το καροτο περιεχει υγρασια που την αποδιδει στη ζυμη, με[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΙδού όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το βασικό υλικό του πιο δημοφιλούς κολατσιού. Τι αλεύρι χρησιμοποιείται; Το αλεύρι που χρησιμοποιούν οι βιομηχανίες για το[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr500 γρ σκληρο σταρενιο αλευρι [το κιτρινο ας πουμε] 600 γρ σικάλεως 2 κ. γλυκου κοφτες αλατι 1 γρ νωπη μαγια 2 κ.σουπας λαδι [με το ματι] σε μια λεκανιτσα[...]
Πηγή: cooktherapy.grΤι χρειαζόμαστε: 1200 γρ. αλευρι σταρενιο απο κάποιο αλευρόμυλο (όχι ολικής άλεσης) νεράκι του Θεού...όσο πάρει 1/2 φακελάκι ξηρή μαγιά 1 1/2 κ.γ. αλάτι Το[...]
Πηγή: cookpad.com/grhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr ζυμώνουμε "πλωχεράμε" βάζουμε στην πινακωτή φούρνος που ψήνει 12 ψωμιά και ένα ταψί με λαγάνα φούρνος, φτυάρι, γράβαλο,[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Ελπίζω να είστε όλοι καλά! Σήμερα θα ασχοληθούμε με μια συνταγή καθαρά παραδοσιακή... μια συνταγή που έμαθα μόλις πέρυσι, την φτιάξαμε μια φορά[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤην περασμένη εβδομάδα, συνοδέψαμε τα γιουβαρλάκια μας με ψωμί ζυμωτό που έφτιαξα στα γρήγορα με το μίξερ. Είχα βγάλει από την κατάψυξη πουρέ κολοκύθας και[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΑπέκτησα αρτοπαρασκευαστή εδώ και 4-5 χρόνια. Λάθος. Πάνε ήδη 7 περίπου χρόνια. Νόμιζα πως ήταν λιγότερο! Ήταν ένας φτηνός αρτοπαρασκευαστής από τη γνωστή[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΕδώ και χρόνια προσπαθούσα να φτιάξω μόνη μου σπιτικό προζύμι χωρίς επιτυχία. Ώσπου πέτυχα στο διαδίκτυο αυτή τη συνταγή εδώ :[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grΜια εναλλακτική πρόταση για ψωμί του τοστ. Αποφεύγουμε τα βελτιωτικά και τα συντηρητικά!!!!!!!! Υλικά § 600 γρ. αλεύρι πολυτελείας ή 400 γρ. για όλες τις[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΜην διστάζετε... δοκιμάστε το και δεν θα θέλετε αγοραστό, ποτέ πιά ~ είναι ανάλαφρο, είναι ευωδιαστό, είναι υγιεινό και πεντανόστιμο...!!! Υλικά: 350 γρ[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΑν υπάρχει η δυνατότητα και ψήσουμε αυτό το ψωμί σε ξυλόφουρνο, όποιος το δοκιμάσει, δεν υπάρχει περίπτωση να το ξεχάσει ποτέ. Είναι η συνταγή που[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr