Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 67 συνταγές
Το ζύμωμα του ψωμιού είναι χρονοβόρο, κουραστικό και λερώνει την κουζίνα με αλεύρι και ζυμάρια, γιαυτό κι εγώ έχω ανακαλύψει ένα εύκολο και γρήγορο τρόπο να[...]
Πηγή: greekmasa.grΔείτε οδηγίες πως φτιάχνουμε ψωμί από σιμιγδάλι με γεύση καλαμποκιού. Την συνταγή θα την βρείτε στο σάιτ μαγειρικής http://www.sintagesbanas.gr/
http://syntagesapokatina.blogspot.gr Υλικά ψωμί φέτες λάδι αλάτι ρίγανη Όπως βλέπω ακόμη και τώρα να γίνεται στο χωριό Παρασκευή Συνηθίζεται το χειμώνα όταν[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΚαλό μήνα σε όλους!!! Υλικά 700 γρ. αλεύρι σκληρό 30 γρ. νωπή μαγιά 520 γρ. χλιαρό νερό 1 κ.γλ. ζάχαρη 1 κ.γλ. αλάτι 1 κ.σ. ελαιόλαδο Εκτέλεση Διαλύουμε τη[...]
Πηγή: taxidistisgeuseis.blogspot.gr"Το ψωμί είναι ο βασιλιάς του τραπεζιού και όλα τα άλλα είναι απλώς οι αυλικοί, που περιβάλλουν το βασιλιά". Σήμερα λοιπόν φτιάχνουμε το βασιλιά του[...]
Πηγή: kitchenstori.esΓια 4-6 άτομα 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 φλιτζάνι του καφέ ελαιόλαδο χυμό από ½ λεμόνι 1 κουταλιά του γλυκού μουστάρδα αλάτι, πιπέρι 2 κονσέρβες τόνο[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 2-4 άτομα 250 γραμμάρια αλεύρι 250 γραμμάρια σιμιγδάλι 175 ml νερό 10 γραμμάρια αλάτι 170 γραμμάρια φρέσκια μαγιά 125 γραμμάρια ελαιόλαδο 1 κρόκος[...]
Πηγή: sidagi.grΓευστική διαδρομή απο τον Μάριο Γλύκα και την Ελένη Ψυχούλη στην εκπομπή "Chef On Air" του ΣΚΑΙ. Ο Μάριος Γλύκας βρίσκεται στις κουζίνες απο το 1994 και[...]
Ψωμάκι έκανα φίλοι μου σήμερα αν και δεν είμαι πολύ καλά. Μάλλον κρύωσα και πάω να κάνω πυρετό.Θα φωνάζει η Αχτίδα που κυκλοφορώ με τη φανέλλα και κρυώνω.[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grΠανεύκολο, τραγανό και πολυ γρήγορο ψωμάκι!! Υλικά 4 φλιτζανια αλευρι για ψωμι (σκληρο ή μισο-μισο με ολικης ή αν δεν εχουμε για ολες τις χρησεις) 1 1/2[...]
Πηγή: greekmasa.gr500 γρ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 375 γρ. Φυτικές ίνες (δημητριακά) 24 γρ. Μαγιά σε σκόνη 200 γρ. Ελαιόλαδο 1 κ.γ αλάτι Χλιαρό νερό τόσο όσο να σκεπάσει τις[...]
Πηγή: ucook.gr/cook100 γρ. μαγιά φρέσκια 2 ποτήρια ζάχαρη 1 ποτήρι ελαιόλαδο 2 ποτήρια νερό 1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού 2 ποτήρια σταφίδες 2 κιλά αλεύρι (περίπου) 1 κουταλάκι[...]
Πηγή: ucook.gr/cook500 γρ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 375 γρ. Φυτικές ίνες (δημητριακά) 24 γρ. Μαγιά σε σκόνη 200 γρ. Ελαιόλαδο 1 κ.γ αλάτι Χλιαρό νερό τόσο όσο να σκεπάσει τις[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΈνα καθαρά παραδοσιακό Ηπειρώτικο ψωμί, με λευκό αλεύρι από καλαμπόκι!!! (Το λευκό αλεύρι από καλαμπόκι αλέθεται σε νερόμυλους.) Τι χρειαζόμαστε: 1,5 κιλό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΨωμί για μερακλήδες μόνο. Φτιάχνεται μόνο από όποιον έχει μεράκι. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλο αλευρι (250γρ. ολικης αλεσης - 750γρ. λευκο) 1 φλυτζανι τσαγιου γαλα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤί να πει κανείς για τα πρωινά με ψωμί με ζάχαρη, το απόλυτο must μιας άλλης νιότης, που δεν είχε kinder αυγουλάκια και τυράκια mini-babybel. Τι χρειαζόμαστε:[...]
Πηγή: cookpad.com/grΦανταστικο ψωμι του τοστ! Αν φτιαξετε αυτο το ψωμακι θα το καθιερωσετε και δεν προκειται να ξαναγορασετε τα πλαστικα ψωμια, γεματα συντηρητικα, που[...]
Πηγή: greekmasa.grγια τη ζύμη 500γρ. αλεύρι 25γρ. μαργαρίνη 25γρ. νωπή μαγιά 1 κ.σ. ζάχαρη 25ml γάλα 250ml νερό 1 κ.γ. αλάτι για τη γέμιση 60γρ. λιαστές ντομάτες 50γρ. ανθότυρο[...]
Πηγή: cooklos.gr