Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 70 συνταγές
Το ζύμωμα του ψωμιού είναι χρονοβόρο, κουραστικό και λερώνει την κουζίνα με αλεύρι και ζυμάρια, γιαυτό κι εγώ έχω ανακαλύψει ένα εύκολο και γρήγορο τρόπο να[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: Για 4-6 άτομα Για τη ζύμη 340 γραμμάρια νερό 3 κουταλιές της σούπας λιωμένο βούτυρο 600 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλιά του γλυκού[...]
Πηγή: sidagi.grΚαλό μήνα σε όλους!!! Υλικά 700 γρ. αλεύρι σκληρό 30 γρ. νωπή μαγιά 520 γρ. χλιαρό νερό 1 κ.γλ. ζάχαρη 1 κ.γλ. αλάτι 1 κ.σ. ελαιόλαδο Εκτέλεση Διαλύουμε τη[...]
Πηγή: taxidistisgeuseis.blogspot.gr"Το ψωμί είναι ο βασιλιάς του τραπεζιού και όλα τα άλλα είναι απλώς οι αυλικοί, που περιβάλλουν το βασιλιά". Σήμερα λοιπόν φτιάχνουμε το βασιλιά του[...]
Πηγή: kitchenstori.esΓια 4-6 άτομα 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 φλιτζάνι του καφέ ελαιόλαδο χυμό από ½ λεμόνι 1 κουταλιά του γλυκού μουστάρδα αλάτι, πιπέρι 2 κονσέρβες τόνο[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 4-6 άτομα 1 κουτί μπύρα 1 κούπα τριμμένο σκληρό τυρί (φέτα) 3 κούπες αλεύρι 1 1/2 κουταλάκι τσαγιού μπέικιν πάουντερ 1 1/2 κουταλάκι τσαγιού αλάτι 2[...]
Πηγή: sidagi.grΓευστική διαδρομή απο τον Μάριο Γλύκα και την Ελένη Ψυχούλη στην εκπομπή "Chef On Air" του ΣΚΑΙ. Ο Μάριος Γλύκας βρίσκεται στις κουζίνες απο το 1994 και[...]
Δείτε οδηγίες πως φτιάχνουμε ψωμί από σιμιγδάλι με γεύση καλαμποκιού. Την συνταγή θα την βρείτε στο σάιτ μαγειρικής http://www.sintagesbanas.gr/
500 γρ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 375 γρ. Φυτικές ίνες (δημητριακά) 24 γρ. Μαγιά σε σκόνη 200 γρ. Ελαιόλαδο 1 κ.γ αλάτι Χλιαρό νερό τόσο όσο να σκεπάσει τις[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΠανεύκολο, τραγανό και πολυ γρήγορο ψωμάκι!! Υλικά 4 φλιτζανια αλευρι για ψωμι (σκληρο ή μισο-μισο με ολικης ή αν δεν εχουμε για ολες τις χρησεις) 1 1/2[...]
Πηγή: greekmasa.gr100 γρ. μαγιά φρέσκια 2 ποτήρια ζάχαρη 1 ποτήρι ελαιόλαδο 2 ποτήρια νερό 1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού 2 ποτήρια σταφίδες 2 κιλά αλεύρι (περίπου) 1 κουταλάκι[...]
Πηγή: ucook.gr/cook500 γρ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 375 γρ. Φυτικές ίνες (δημητριακά) 24 γρ. Μαγιά σε σκόνη 200 γρ. Ελαιόλαδο 1 κ.γ αλάτι Χλιαρό νερό τόσο όσο να σκεπάσει τις[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΈνα καθαρά παραδοσιακό Ηπειρώτικο ψωμί, με λευκό αλεύρι από καλαμπόκι!!! (Το λευκό αλεύρι από καλαμπόκι αλέθεται σε νερόμυλους.) Τι χρειαζόμαστε: 1,5 κιλό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΨωμί για μερακλήδες μόνο. Φτιάχνεται μόνο από όποιον έχει μεράκι. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλο αλευρι (250γρ. ολικης αλεσης - 750γρ. λευκο) 1 φλυτζανι τσαγιου γαλα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΨωμάκι χειροποίητο, τραγανό, με προσθήκη γάλακτος. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φακελάκι μαγιά σε σκόνη (ή προζύμι χειροποίητο-δες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤί να πει κανείς για τα πρωινά με ψωμί με ζάχαρη, το απόλυτο must μιας άλλης νιότης, που δεν είχε kinder αυγουλάκια και τυράκια mini-babybel. Τι χρειαζόμαστε:[...]
Πηγή: cookpad.com/grΦανταστικο ψωμι του τοστ! Αν φτιαξετε αυτο το ψωμακι θα το καθιερωσετε και δεν προκειται να ξαναγορασετε τα πλαστικα ψωμια, γεματα συντηρητικα, που[...]
Πηγή: greekmasa.grhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Υλικά ψωμί φέτες λάδι αλάτι ρίγανη Όπως βλέπω ακόμη και τώρα να γίνεται στο χωριό Παρασκευή Συνηθίζεται το χειμώνα όταν[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.gr