Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 67 συνταγές
Πανεύκολο, τραγανό και πολυ γρήγορο ψωμάκι!! Υλικά 4 φλιτζανια αλευρι για ψωμι (σκληρο ή μισο-μισο με ολικης ή αν δεν εχουμε για ολες τις χρησεις) 1 1/2[...]
Πηγή: greekmasa.grΓευστική διαδρομή απο τον Μάριο Γλύκα και την Ελένη Ψυχούλη στην εκπομπή "Chef On Air" του ΣΚΑΙ. Ο Μάριος Γλύκας βρίσκεται στις κουζίνες απο το 1994 και[...]
Υλικά Υλικά για 1 φρατζόλα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του: 1 κιλό μπίρα: 330 ml ελαιόλαδο: 1 κουταλιά της σούπας αλάτι λίγο σουσάμι για το πασπάλισμα[...]
Πηγή: icookgreek.com500 γρ. αλεύρι άσπρο 50 γρ. αλεύρι ολικής αλέσεως 500 γρ. μπύρα 2 γεμάτες κουταλιές ελαιόλαδο 1 πρέζα αλάτι και 1 πρέζα ζάχαρι 1 φλυτζάνι καρύδια, λίγο[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Υλικά ψωμί φέτες λάδι αλάτι ρίγανη Όπως βλέπω ακόμη και τώρα να γίνεται στο χωριό Παρασκευή Συνηθίζεται το χειμώνα όταν[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.gr"Το ψωμί είναι ο βασιλιάς του τραπεζιού και όλα τα άλλα είναι απλώς οι αυλικοί, που περιβάλλουν το βασιλιά". Σήμερα λοιπόν φτιάχνουμε το βασιλιά του[...]
Πηγή: kitchenstori.esΓια 2-4 άτομα 400 γραμμάρια αλεύρι από καλαμπόκι 250 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 18 γραμμάρια μαγιά σε σκόνη 1 κουταλιά του γλυκού αλάτι 300 ml νερό[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 2-4 άτομα 250 γραμμάρια αλεύρι 250 γραμμάρια σιμιγδάλι 175 ml νερό 10 γραμμάρια αλάτι 170 γραμμάρια φρέσκια μαγιά 125 γραμμάρια ελαιόλαδο 1 κρόκος[...]
Πηγή: sidagi.grΔείτε οδηγίες πως φτιάχνουμε ψωμί από σιμιγδάλι με γεύση καλαμποκιού. Την συνταγή θα την βρείτε στο σάιτ μαγειρικής http://www.sintagesbanas.gr/
Ψωμάκι χειροποίητο, τραγανό, με προσθήκη γάλακτος. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φακελάκι μαγιά σε σκόνη (ή προζύμι χειροποίητο-δες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΨωμάκι έκανα φίλοι μου σήμερα αν και δεν είμαι πολύ καλά. Μάλλον κρύωσα και πάω να κάνω πυρετό.Θα φωνάζει η Αχτίδα που κυκλοφορώ με τη φανέλλα και κρυώνω.[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.gr500 γρ. αλεύρι άσπρο 50 γρ. αλεύρι ολικής αλέσεως 500 γρ. μπύρα 2 γεμάτες κουταλιές ελαιόλαδο 1 πρέζα αλάτι και 1 πρέζα ζάχαρι 1 φλυτζάνι καρύδια, λίγο[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.gr500 γρ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 375 γρ. Φυτικές ίνες (δημητριακά) 24 γρ. Μαγιά σε σκόνη 200 γρ. Ελαιόλαδο 1 κ.γ αλάτι Χλιαρό νερό τόσο όσο να σκεπάσει τις[...]
Πηγή: ucook.gr/cook500 γρ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 375 γρ. Φυτικές ίνες (δημητριακά) 24 γρ. Μαγιά σε σκόνη 200 γρ. Ελαιόλαδο 1 κ.γ αλάτι Χλιαρό νερό τόσο όσο να σκεπάσει τις[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤι χρειαζόμαστε: 100 γραμ. αλεύρι από καλαμπόκι 450 γραμ. αλεύρι "Ζυμωτό" 18 γραμ. αποξηραμένη μαγιά 300 ml χλιαρό νερό 1 κ.κ. αλάτι 2 κ.σ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα καθαρά παραδοσιακό Ηπειρώτικο ψωμί, με λευκό αλεύρι από καλαμπόκι!!! (Το λευκό αλεύρι από καλαμπόκι αλέθεται σε νερόμυλους.) Τι χρειαζόμαστε: 1,5 κιλό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕύκολο ψωμί για κάθε μέρα. Τι χρειαζόμαστε: 750 γρ. αλεύρι κίτρινο 1 κουταλάκι αλάτι 2 φακελάκια ξηρή μαγιά 1 αυγό 1 φλυτζάνι χλιαρό γάλα 1/4 του φλυτζανιού[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά Καλαμποκάλευρο 3 φλιτζάνια του τσαγιού Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 3 φλιτζάνια του τσαγιού Μαγιά νωπή 30 γρ ή 25 γρ ξερή Ελαιόλαδο 2 κουταλιές[...]
Πηγή: chefoulis.gr