Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 38 συνταγές
Το ζύμωμα του ψωμιού είναι χρονοβόρο, κουραστικό και λερώνει την κουζίνα με αλεύρι και ζυμάρια, γιαυτό κι εγώ έχω ανακαλύψει ένα εύκολο και γρήγορο τρόπο να[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά Καλαμποκάλευρο 3 φλιτζάνια του τσαγιού Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 3 φλιτζάνια του τσαγιού Μαγιά νωπή 30 γρ ή ξερή 25 γρ Ελαιόλαδο 2 κουταλιές[...]
Πηγή: chefoulis.gr10/9/15 Ψωμί caprese, τραγανό απ’ έξω, μαλακο-λαστιχωτό μέσα. Ένα αρτοποίημα ελαφρύ και αφράτο , στο στυλ της σαλάτας caprese Συστατικά 2 ½ φλιτζάνια αλεύρι[...]
Πηγή: zannetcooks.comYΛΙΚΑ 500 γρ. πατάτες μίνι νέας εσοδείας 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 σακουλάκι μαγιά 2 κολοκυθάκι φρέσκο 100 γρ. τσένταρ τριμμένο λίγα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ Για το ψωμί 200 γρ. αλεύρι χωρίς γλουτένη 1 κ.γ. αλάτι 3 κ.γ. μπέικιν πάουντερ χωρίς γλουτένη 285 ml ξινόγαλο 3 αυγά 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας 3 κ.σ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά 2 κιλά αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλιά σούπας αλάτι 1 κύβο νωπή μαγιά 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο Νερό όσο πάρει Εκτέλεση Λιώνουμε την[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΕτοιμάζουμε τορτίγιες από καλαμπόκι............ Υλικά : 500 γραμμ. καλαμποκάλευρο 225 γραμμ. αλεύρι σκληρό 1 κ..γλ. αλάτι , νερό όσο χρειαστεί ώστε να[...]
Πηγή: 4seasonscook.blogspot.gr180 ml. φρέσκο γάλα 2 αυγά 30 γρ. μέλι ή αγαύη 40 γρ. αλεύρι ταπιόκας 100 γρ. κινόα 5 γρ. αλάτι 125 γρ. αλεύρι φαγόπυρου 20 γρ. σπιρουλίνα 5 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Υλικά ψωμί φέτες λάδι αλάτι ρίγανη Όπως βλέπω ακόμη και τώρα να γίνεται στο χωριό Παρασκευή Συνηθίζεται το χειμώνα όταν[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΠανεύκολο, τραγανό και πολυ γρήγορο ψωμάκι!! Υλικά 4 φλιτζανια αλευρι για ψωμι (σκληρο ή μισο-μισο με ολικης ή αν δεν εχουμε για ολες τις χρησεις) 1 1/2[...]
Πηγή: greekmasa.grΓια 2-4 άτομα 400 γραμμάρια αλεύρι από καλαμπόκι 250 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 18 γραμμάρια μαγιά σε σκόνη 1 κουταλιά του γλυκού αλάτι 300 ml νερό[...]
Πηγή: sidagi.grΔείτε οδηγίες πως φτιάχνουμε ψωμί από σιμιγδάλι με γεύση καλαμποκιού. Την συνταγή θα την βρείτε στο σάιτ μαγειρικής http://www.sintagesbanas.gr/
500 γρ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 375 γρ. Φυτικές ίνες (δημητριακά) 24 γρ. Μαγιά σε σκόνη 200 γρ. Ελαιόλαδο 1 κ.γ αλάτι Χλιαρό νερό τόσο όσο να σκεπάσει τις[...]
Πηγή: ucook.gr/cook500 γρ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 375 γρ. Φυτικές ίνες (δημητριακά) 24 γρ. Μαγιά σε σκόνη 200 γρ. Ελαιόλαδο 1 κ.γ αλάτι Χλιαρό νερό τόσο όσο να σκεπάσει τις[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤι χρειαζόμαστε: 100 γραμ. αλεύρι από καλαμπόκι 450 γραμ. αλεύρι "Ζυμωτό" 18 γραμ. αποξηραμένη μαγιά 300 ml χλιαρό νερό 1 κ.κ. αλάτι 2 κ.σ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα καθαρά παραδοσιακό Ηπειρώτικο ψωμί, με λευκό αλεύρι από καλαμπόκι!!! (Το λευκό αλεύρι από καλαμπόκι αλέθεται σε νερόμυλους.) Τι χρειαζόμαστε: 1,5 κιλό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΨωμάκι χειροποίητο, τραγανό, με προσθήκη γάλακτος. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φακελάκι μαγιά σε σκόνη (ή προζύμι χειροποίητο-δες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΌποιος δοκιμάσει ψωμί ψημένο, ειδικά αν είναι στα κάρβουνα, με λάδι, αλάτι και ρίγανη, δεν υπάρχει περίπτωση να το ξεχάσει ποτέ. Τέλειο συνοδευτικό για τα ψητά[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr