Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 35 συνταγές
Το ζύμωμα του ψωμιού είναι χρονοβόρο, κουραστικό και λερώνει την κουζίνα με αλεύρι και ζυμάρια, γιαυτό κι εγώ έχω ανακαλύψει ένα εύκολο και γρήγορο τρόπο να[...]
Πηγή: greekmasa.grΚαλό μήνα σε όλους!!! Υλικά 700 γρ. αλεύρι σκληρό 30 γρ. νωπή μαγιά 520 γρ. χλιαρό νερό 1 κ.γλ. ζάχαρη 1 κ.γλ. αλάτι 1 κ.σ. ελαιόλαδο Εκτέλεση Διαλύουμε τη[...]
Πηγή: taxidistisgeuseis.blogspot.grΥλικά 475 γρ. νερό 135 γραμμάρια Ζάχαρη κρυσταλλική 20 γραμμάρια μαγιά ξερή 60 γραμμάρια Ελαιόλαδο Αλάτι 800 Αλεύρι για όλες τις χρήσεις Εκτέλεση[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ 475 γρ. νερό, σε θερμοκρασία δωματίου 135 γρ. ζάχαρη 20 γρ. μαγιά ξερή 60 γρ. ελαιόλαδο Αλάτι 800 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο για[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά 2 κιλά αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλιά σούπας αλάτι 1 κύβο νωπή μαγιά 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο Νερό όσο πάρει Εκτέλεση Λιώνουμε την[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΕτοιμάζουμε τορτίγιες από καλαμπόκι............ Υλικά : 500 γραμμ. καλαμποκάλευρο 225 γραμμ. αλεύρι σκληρό 1 κ..γλ. αλάτι , νερό όσο χρειαστεί ώστε να[...]
Πηγή: 4seasonscook.blogspot.grΥλικά Καλαμποκάλευρο 3 φλιτζάνια του τσαγιού Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 3 φλιτζάνια του τσαγιού Μαγιά νωπή 30 γρ ή ξερή 25 γρ Ελαιόλαδο 2 κουταλιές[...]
Πηγή: chefoulis.grhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Υλικά ψωμί φέτες λάδι αλάτι ρίγανη Όπως βλέπω ακόμη και τώρα να γίνεται στο χωριό Παρασκευή Συνηθίζεται το χειμώνα όταν[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΓευστική διαδρομή απο τον Μάριο Γλύκα και την Ελένη Ψυχούλη στην εκπομπή "Chef On Air" του ΣΚΑΙ. Ο Μάριος Γλύκας βρίσκεται στις κουζίνες απο το 1994 και[...]
Πανεύκολο, τραγανό και πολυ γρήγορο ψωμάκι!! Υλικά 4 φλιτζανια αλευρι για ψωμι (σκληρο ή μισο-μισο με ολικης ή αν δεν εχουμε για ολες τις χρησεις) 1 1/2[...]
Πηγή: greekmasa.grΔείτε οδηγίες πως φτιάχνουμε ψωμί από σιμιγδάλι με γεύση καλαμποκιού. Την συνταγή θα την βρείτε στο σάιτ μαγειρικής http://www.sintagesbanas.gr/
500 γρ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 375 γρ. Φυτικές ίνες (δημητριακά) 24 γρ. Μαγιά σε σκόνη 200 γρ. Ελαιόλαδο 1 κ.γ αλάτι Χλιαρό νερό τόσο όσο να σκεπάσει τις[...]
Πηγή: ucook.gr/cook100 γρ. μαγιά φρέσκια 2 ποτήρια ζάχαρη 1 ποτήρι ελαιόλαδο 2 ποτήρια νερό 1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού 2 ποτήρια σταφίδες 2 κιλά αλεύρι (περίπου) 1 κουταλάκι[...]
Πηγή: ucook.gr/cook500 γρ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 375 γρ. Φυτικές ίνες (δημητριακά) 24 γρ. Μαγιά σε σκόνη 200 γρ. Ελαιόλαδο 1 κ.γ αλάτι Χλιαρό νερό τόσο όσο να σκεπάσει τις[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΈνα καθαρά παραδοσιακό Ηπειρώτικο ψωμί, με λευκό αλεύρι από καλαμπόκι!!! (Το λευκό αλεύρι από καλαμπόκι αλέθεται σε νερόμυλους.) Τι χρειαζόμαστε: 1,5 κιλό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤί να πει κανείς για τα πρωινά με ψωμί με ζάχαρη, το απόλυτο must μιας άλλης νιότης, που δεν είχε kinder αυγουλάκια και τυράκια mini-babybel. Τι χρειαζόμαστε:[...]
Πηγή: cookpad.com/grΦανταστικο ψωμι του τοστ! Αν φτιαξετε αυτο το ψωμακι θα το καθιερωσετε και δεν προκειται να ξαναγορασετε τα πλαστικα ψωμια, γεματα συντηρητικα, που[...]
Πηγή: greekmasa.grΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΠΡΟΖΥΜΙ: 200 γρ. προζύμι 200 γρ. νερό 150 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης 350-500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 πρέζα αλάτι 1 κουταλιά της σούπας[...]
Πηγή: megatv.com/cook