Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Το ζύμωμα του ψωμιού είναι χρονοβόρο, κουραστικό και λερώνει την κουζίνα με αλεύρι και ζυμάρια, γιαυτό κι εγώ έχω ανακαλύψει ένα εύκολο και γρήγορο τρόπο να[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά 2 κιλά αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλιά σούπας αλάτι 1 κύβο νωπή μαγιά 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο Νερό όσο πάρει Εκτέλεση Λιώνουμε την μαγιά σε[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr300γρ νυφαδες βρωμης 400γρ αλευρι λευκο 175γρ αλευρι σκληρο ολικης αλεσης λιγο αλατι 2 κουταλιες μελι 300ml νερο 5 κουταλιες χλιαρο νερο 1 φακελακι ξερη μαγια[...]
Πηγή: cooktherapy.grΣήμερα μοσχοβόλισε το σπίτι! Η πεθερά μου μας έφτιαξε από εκείνο το υπέροχο ζυμωτό ψωμί που συνήθιζε να φτιάχνει ανελλιπώς πριν αρκετά χρόνια και που όμοιό[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΤι πιο ωραιο, ζεστο, λαχταριστο ψωμι απ τα χερακια μας, αν εχουμε προζυμι η αν μπορουμε να βρουμε, το ψωμι μας θα γινει ακομα καλυτερο. Πιανουμε το προζυμι[...]
Πηγή: greekmasa.gr450 γρ. νερό 24 γρ. μαγιά ξερή 50 γρ. ελαιόλαδο αλάτι 800 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 2 κ.σ. έξτρα ελαιόλαδο για το άλειμμα της φόρμας μας Οδηγίες 60 Minutes Βάζουμε[...]
Πηγή: cookpad.com/gr500 γρ. αλεύρι σκληρό 150 γρ. χαρουπάλευρο 10 γρ. μελάσα ή πετιμέζι ή χαρουπόμελο 15 γρ. αλάτι ψιλό 2 μαγιές 1 κ.σ. ελαιόλαδο 400 ml νερό χλιαρό Μέθοδος[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά 3 φ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φ. τσαγιού ελιές χωρίς κουκούτσι 1 ξερό κρεμμύδι 2 κ. σούπας λάδι για σοτάρισμα 1 κ. σούπας λάδι 1[...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣΥλικά 2 κιλά αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλιά σούπας αλάτι 1 κύβο νωπή μαγιά 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο Νερό όσο πάρει Εκτέλεση Λιώνουμε την[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΠανεύκολο, τραγανό και πολυ γρήγορο ψωμάκι!! Υλικά 4 φλιτζανια αλευρι για ψωμι (σκληρο ή μισο-μισο με ολικης ή αν δεν εχουμε για ολες τις χρησεις) 1 1/2[...]
Πηγή: greekmasa.grΕτοιμάζουμε τορτίγιες από καλαμπόκι............ Υλικά : 500 γραμμ. καλαμποκάλευρο 225 γραμμ. αλεύρι σκληρό 1 κ..γλ. αλάτι , νερό όσο χρειαστεί ώστε να[...]
Πηγή: 4seasonscook.blogspot.grΥλικά Καλαμποκάλευρο 3 φλιτζάνια του τσαγιού Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 3 φλιτζάνια του τσαγιού Μαγιά νωπή 30 γρ ή ξερή 25 γρ Ελαιόλαδο 2 κουταλιές[...]
Πηγή: chefoulis.grΓευστική διαδρομή απο τον Μάριο Γλύκα και την Ελένη Ψυχούλη στην εκπομπή "Chef On Air" του ΣΚΑΙ. Ο Μάριος Γλύκας βρίσκεται στις κουζίνες απο το 1994 και[...]
Δείτε οδηγίες πως φτιάχνουμε ψωμί από σιμιγδάλι με γεύση καλαμποκιού. Την συνταγή θα την βρείτε στο σάιτ μαγειρικής http://www.sintagesbanas.gr/
500 γρ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 375 γρ. Φυτικές ίνες (δημητριακά) 24 γρ. Μαγιά σε σκόνη 200 γρ. Ελαιόλαδο 1 κ.γ αλάτι Χλιαρό νερό τόσο όσο να σκεπάσει τις[...]
Πηγή: ucook.gr/cook500 γρ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 375 γρ. Φυτικές ίνες (δημητριακά) 24 γρ. Μαγιά σε σκόνη 200 γρ. Ελαιόλαδο 1 κ.γ αλάτι Χλιαρό νερό τόσο όσο να σκεπάσει τις[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΈνα καθαρά παραδοσιακό Ηπειρώτικο ψωμί, με λευκό αλεύρι από καλαμπόκι!!! (Το λευκό αλεύρι από καλαμπόκι αλέθεται σε νερόμυλους.) Τι χρειαζόμαστε: 1,5 κιλό[...]
Πηγή: cookpad.com/gr200 γρ ασπρο [μαλακο] σταρενιο . Σαν αυτο που λενε για ολες τις χρησεις 300 γρ σκληρο σταρενιο [κιτρινο ελαφρα] 500 γρ ολικής αλεσης λιγο λαδακι 2 κ.γλ.[...]
Πηγή: cooktherapy.gr