Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 34 συνταγές
Ένα ψωμί διαφορετικό, με τριφτή υφή, πικάντικο και πολύ-πολύ εμφανίσιμο! Υλικά: 800 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 30 γρ φρέσκια μαγιά 400 ml χλιαρό νερό 1[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΨΩΜΙ ΜΕ ΡΙΚΟΤΤΑ Ενα νόστιμο ψωμάκι, που συγγενεύει πολύ με το αλμυρό πλάμ κεϊκ. Η ρικόττα εκτός απο γεύση προσθέτει και υγρασία στην ζύμη, ενώ το μίγμα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΌποιος δοκιμάσει ψωμί ψημένο, ειδικά αν είναι στα κάρβουνα, με λάδι, αλάτι και ρίγανη, δεν υπάρχει περίπτωση να το ξεχάσει ποτέ. Τέλειο συνοδευτικό για τα ψητά[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr10/9/15 Ψωμί caprese, τραγανό απ’ έξω, μαλακο-λαστιχωτό μέσα. Ένα αρτοποίημα ελαφρύ και αφράτο , στο στυλ της σαλάτας caprese Συστατικά 2 ½ φλιτζάνια αλεύρι[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥλικά 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 πρέζα αλάτι 2 κ.σ ζάχαρη 2 φακελάκια ξερή μαγιά 4 κ.σ ελαιόλαδο τριμμένη φέτα λιαστές ντομάτες και σουσάμι για το[...]
Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για το ψωμί 200 γρ. αλεύρι χωρίς γλουτένη 1 κ.γ. αλάτι 3 κ.γ. μπέικιν πάουντερ χωρίς γλουτένη 285 ml ξινόγαλο 3 αυγά 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας 3 κ.σ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΗ αλήθεια είναι πως με το ψωμί -αλλά και γενικότερα με τις ζύμες- έχω μιά ιδιαίτερη σχέση: σαν ζύμες μου κινούν πάντα το ενδιαφέρον αλλά και σαν τελικά[...]
Πηγή: christiespicnic.blogspot.grΗ συνταγή γι’ αυτό το ψωμί όφειλε να κάνει την εμφάνισή της πολύ νωρίτερα. Το φτιάχνω εδώ και μερικά χρόνια και κάθε φορά λέω πως την επόμενη θα το[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΌποιος δοκιμάσει ψωμί ψημένο, ειδικά αν είναι στα κάρβουνα, με λάδι, αλάτι και ρίγανη, δεν υπάρχει περίπτωση να το ξεχάσει ποτέ. Τέλειο συνοδευτικό για τα ψητά[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΗ αλήθεια είναι ότι ψωμί σπάνια μπαίνει στο σπίτι μας. Ο λόγος είναι ότι κανείς μας δεν είναι "ψωμάς", με άλλα λόγια δεν τρελαινόμαστε για ψωμί. Και όποτε[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grFor English scroll down Είμαι εδώ, επέστρεψα! Δεν μπορούσα άλλο να αγνοώ τα mail και τις παρακλήσεις των χιλιάδων στερημένων οπαδών μου! H ανάγκη να επιστρέψω[...]
Πηγή: mookiesbaker.blogspot.grΤόσο λίγα, τόσο πολλά! Έχετε δοκιμάσει φρεσκοφρυγανισμένο ψωμάκι με καλό ελαιόλαδο (κατά προτίμηση αγγουρόλαδο ή αγουρέλαιο όπως το λένε πιο επίσημα) , χοντρό[...]
Πηγή: cretangastronomy.grγια τη ζύμη 500γρ. αλεύρι 25γρ. μαργαρίνη 25γρ. νωπή μαγιά 1 κ.σ. ζάχαρη 25ml γάλα 250ml νερό 1 κ.γ. αλάτι για τη γέμιση 60γρ. λιαστές ντομάτες 50γρ. ανθότυρο[...]
Πηγή: cooklos.gr"Το ψωμί είναι ο βασιλιάς του τραπεζιού και όλα τα άλλα είναι απλώς οι αυλικοί, που περιβάλλουν το βασιλιά". Σήμερα λοιπόν φτιάχνουμε το βασιλιά του[...]
Πηγή: kitchenstori.esΓια 4-6 άτομα 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 φλιτζάνι του καφέ ελαιόλαδο χυμό από ½ λεμόνι 1 κουταλιά του γλυκού μουστάρδα αλάτι, πιπέρι 2 κονσέρβες τόνο[...]
Πηγή: sidagi.gr3 ώριμες ντομάτες ½ πράσινη πιπεριά ½ κόκκινη πιπεριά 1 κρεμμύδι Ζάχαρη Αλάτι Πιπέρι Chilli Ρίγανη ή βασιλικός Εκτέλεση Πλένουμε τις ντομάτες και αφαιρούμε το[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 4-6 άτομα 1 κουταλιά της σούπας λεμόνι 3 αυγά 1 κουταλιά της σούπας πελτέ 2 κουταλιές ελαιόλαδο 3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα λίγο κόκκινο πιπέρι λίγο μαύρο[...]
Πηγή: sidagi.grΝοστιμότατο, τραγανό, ευωδιαστό, σκέτος πειρασμός για τους καλοφαγάδες. Μαζί με χωριάτικη φέτα, ελιές και σπυραλατιστή ντομάτα κομμένη στα τέσσερα, δίπλα σε[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr