Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
Ένα λουκάνικο στην κατάψυξη ήταν η αιτία γι αυτή την πεντανόστιμη συνταγή. Ψάχνοντας τα βιβλία μου, έπεσα επάνω σε ένα σκοροφαγωμένο μαγειρικό βιβλίο "Better[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΤο λαδοτύρι, ένα από τα ωραιότερα κατά την γνώμη μου ελληνικά παραδοσιακά τυριά, ήταν δώρο από τον μικρό μου αδελφό, όταν επέστρεψε από ένα ταξίδι στο όμορφο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈνα νοστιμότατο ψωμάκι με προζύμι και αλεύρια σίκαλης και ντίνκελ. Συστατικά Στα γρήγορα Άλλες κατηγορίες Ζύμες και Ψωμιά (Διάφορα) Γερμανικές συνταγές Όλες[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΠρωτότυπο ψωμί με κίτρινη κολοκύθα. Συστατικά Στα γρήγορα Άλλες κατηγορίες Ζύμες και Ψωμιά (Διάφορα) Γρήγορες και Εύκολες Συνταγές Γερμανικές συνταγές Όλες οι[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.gr3 (σχεδόν) φλυτζάνια αλεύρι (λίγο λιγότερο, 390 γρ) 2 κ.γ. μαγειρική σόδα 1/2 κ.γ. baking powder 2 κ.σ. φρέσκο ψιλοκομμένο δενδρολίβανο 2 αυγά 1/2 φλυτζάνι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr400 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 220 γρ. πουρές κολοκύθας 1 φακ. ξηρή μαγιά 40 γρ. βούτυρο λιωμένο 60 γρ. γάλα σε θερμοκρασία δωματίου 1 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική 1 πρέζα[...]
Πηγή: akispetretzikis.com500 γρ. πατάτες μίνι νέας εσοδείας ή κανονικές καθαρισμένες 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 σακουλάκι μαγιά 2 κολοκυθάκια φρέσκα 100 γρ. τσένταρ[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΚαλή σας μέρα! Σήμερα θα σας συστήσω... το... σκουρόχρωμο καλαμποκόψωμο με καταγωγή από τη Νέα Αγγλία των ΗΠΑ. 'Ενα ψωμί που έχει την ιδιαίτερη ελαφριά γλύκα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Σήμερα θα σας συστήσω... το... σκουρόχρωμο καλαμποκόψωμο με καταγωγή από τη Νέα Αγγλία των ΗΠΑ. 'Ενα ψωμί που έχει την ιδιαίτερη ελαφριά γλύκα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΨωμάκι αποφάσισα να κάνω σήμερα και απο εδώ και πέρα αποφάσισα να το κάνω κάθε 2-3 μέρες γιατί τα ψωμιά που αγοράζουμε δεν τρώγονται απο τα διογκωτικά που[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grΙδού όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το βασικό υλικό του πιο δημοφιλούς κολατσιού. Τι αλεύρι χρησιμοποιείται; Το αλεύρι που χρησιμοποιούν οι βιομηχανίες για το[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΚαλημέρα και Χρόνια Πολλά!!! Για σήμερα σας έχω σπιτικό ψωμάκι σκέτη απόλαυση με τραγανή κόρα και αφράτη, ζουμερή ψίχα!!!Υλικά: 250 γρ αλεύρι ολικής250 γρ[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΨωμάκι από τα χεράκια σου; Ναι! Θέλεις να το εμπλουτίσεις λίγο περσσότερο; Ένα πολύ αφράτο, γλυκό και γευστικό ψωμί με κολοκύθι. Απολαυστικό τόσο για το[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΟ οίκος αρτοποιίας Eric Kayser εμφανίστηκε στην Αλσατία πρίν από δεκαετίες. Μέχρι σήμερα, θεωρείται ο καλύτερος φούρνος στη Γαλλία, λόγω της υψηλής ποιότητας[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλησπέρα σας! Τί κάνετε;;;; Ελπίζω να είστε όλοι καλά εκεί έξω και να περάσατε μιαν ευχάριστη Κυριακή!! Την ώρα που γράφω, από το σπίτι δεν έφυγε ακόμη η[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΦρεσκότατο ψωμάκι ολικής αλέσεως με ξηρούς καρπούς. Από τα χεράκια μου και με ελάχιστο κόπο. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Τολμήστε το! Για να ξέρετε τι τρώτε[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΑπέκτησα αρτοπαρασκευαστή εδώ και 4-5 χρόνια. Λάθος. Πάνε ήδη 7 περίπου χρόνια. Νόμιζα πως ήταν λιγότερο! Ήταν ένας φτηνός αρτοπαρασκευαστής από τη γνωστή[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com