Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 50 συνταγές
Έψαχνα καιρό συνταγή για ψωμί μπέργκερ, ελπίζω να σας αρέσει μιας και είναι γρήγορη και πετυχημένη. Τι χρειαζόμαστε: Ψωμάκια: 250 γρ. αλεύρι σκληρό 250 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟ οίκος αρτοποιίας Eric Kayser εμφανίστηκε στην Αλσατία πρίν από δεκαετίες. Μέχρι σήμερα, θεωρείται ο καλύτερος φούρνος στη Γαλλία, λόγω της υψηλής ποιότητας[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ συνταγή γι’ αυτό το ψωμί όφειλε να κάνει την εμφάνισή της πολύ νωρίτερα. Το φτιάχνω εδώ και μερικά χρόνια και κάθε φορά λέω πως την επόμενη θα το[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Σήμερα θα σας συστήσω... το... σκουρόχρωμο καλαμποκόψωμο με καταγωγή από τη Νέα Αγγλία των ΗΠΑ. 'Ενα ψωμί που έχει την ιδιαίτερη ελαφριά γλύκα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΙδού όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το βασικό υλικό του πιο δημοφιλούς κολατσιού. Τι αλεύρι χρησιμοποιείται; Το αλεύρι που χρησιμοποιούν οι βιομηχανίες για το[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΚαλημέρα και Χρόνια Πολλά!!! Για σήμερα σας έχω σπιτικό ψωμάκι σκέτη απόλαυση με τραγανή κόρα και αφράτη, ζουμερή ψίχα!!!Υλικά: 250 γρ αλεύρι ολικής250 γρ[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΨωμάκι από τα χεράκια σου; Ναι! Θέλεις να το εμπλουτίσεις λίγο περσσότερο; Ένα πολύ αφράτο, γλυκό και γευστικό ψωμί με κολοκύθι. Απολαυστικό τόσο για το[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΚαλησπέρα σας! Μια που σήμερα καταπιάστηκα με διάφορα και το Σαββατιάτικο πρωινό μου ..."πέταξε" χωρίς να το καταλάβω... και μια που ο καιρός, τουλάχιστον εδώ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλησπέρα σας! Τί κάνετε;;;; Ελπίζω να είστε όλοι καλά εκεί έξω και να περάσατε μιαν ευχάριστη Κυριακή!! Την ώρα που γράφω, από το σπίτι δεν έφυγε ακόμη η[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr2 φλιτζάνια ντοματοχυμός 1/2 φλιτζάνι σάλτσα ντομάτα 2 κ.σ. λάδι 6 1/2 φλιτζάνια αλεύρι 2 φακελάκια μαγιά 3 κουταλιές σούπας ζάχαρη 1 κουταλιά σούπας αλάτι[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΚαλή σας μέρα! Ελπίζω να είστε όλοι καλά! Σήμερα θα ασχοληθούμε με μια συνταγή καθαρά παραδοσιακή... μια συνταγή που έμαθα μόλις πέρυσι, την φτιάξαμε μια φορά[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΦρεσκότατο ψωμάκι ολικής αλέσεως με ξηρούς καρπούς. Από τα χεράκια μου και με ελάχιστο κόπο. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Τολμήστε το! Για να ξέρετε τι τρώτε[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΑπέκτησα αρτοπαρασκευαστή εδώ και 4-5 χρόνια. Λάθος. Πάνε ήδη 7 περίπου χρόνια. Νόμιζα πως ήταν λιγότερο! Ήταν ένας φτηνός αρτοπαρασκευαστής από τη γνωστή[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΗ αλήθεια είναι ότι ψωμί σπάνια μπαίνει στο σπίτι μας. Ο λόγος είναι ότι κανείς μας δεν είναι "ψωμάς", με άλλα λόγια δεν τρελαινόμαστε για ψωμί. Και όποτε[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈνα ψωμί διαφορετικό, με τριφτή υφή, πικάντικο και πολύ-πολύ εμφανίσιμο! Υλικά: 800 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 30 γρ φρέσκια μαγιά 400 ml χλιαρό νερό 1[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΨωμάκι αποφάσισα να κάνω σήμερα και απο εδώ και πέρα αποφάσισα να το κάνω κάθε 2-3 μέρες γιατί τα ψωμιά που αγοράζουμε δεν τρώγονται απο τα διογκωτικά που[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grΈνα λουκάνικο στην κατάψυξη ήταν η αιτία γι αυτή την πεντανόστιμη συνταγή. Ψάχνοντας τα βιβλία μου, έπεσα επάνω σε ένα σκοροφαγωμένο μαγειρικό βιβλίο "Better[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΗ αλήθεια είναι πως με το ψωμί -αλλά και γενικότερα με τις ζύμες- έχω μιά ιδιαίτερη σχέση: σαν ζύμες μου κινούν πάντα το ενδιαφέρον αλλά και σαν τελικά[...]
Πηγή: christiespicnic.blogspot.gr