Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
Μετά από πολλούς πειραματισμούς κατάφερα να πετύχω την υπέροχη γεύση ενός αγαπημένου coffee cake γνωστού μεγάλου σούπερ μάρκετ και σας δίνω τη συνταγή !!!![...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜικρά χαριτωμένα κεκάκια που χρίζουν ιδιαίτερης προτίμησης και γεύσης . Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Κέικ Άλλες κατηγορίες Όλες οι συνταγές Φτιάχνει 40[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.gr3-4 μήλα κομένα σε κυβάκια 3 αυγά 3 φλ. φαρίν απ 1 φλ. σπορέλαιο 1 1/2 φλ. ζάχαρη 1/2 φλ. πορτοκαλάδα 1 σφινακι λεμοντσέλο 1 κ.γ. σόδα 1/2 κ.γ. κανέλλα καρύδι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜετά από πολλούς πειραματισμούς κατάφερα να πετύχω την υπέροχη γεύση ενός αγαπημένου coffee cake γνωστού μεγάλου σούπερ μάρκετ και σας δίνω τη συνταγή !!!![...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥπέροχα οικονομικά μυρωδάτα δίχρωμα κουλουράκια χωρίς καμία δυσκολία ετοιμασίας με πολύ ωραία γεύση !!! Υλικά για 38 κουλουράκια 450 γραμ περίπου αλεύρι για[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥπέροχα οικονομικά μυρωδάτα δίχρωμα κουλουράκια χωρίς καμία δυσκολία ετοιμασίας με πολύ ωραία γεύση !!! Υλικά για 38 κουλουράκια 450 γραμ περίπου αλεύρι για[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΠΑΝΤΖΑΡΌΤΙ : ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Σήμερα είμαστε και πάλι εδώ, μαζί με τις φίλες απο τους Quanti Modi di Fare[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ περίοδος της νηστείας μπορεί να ακούγεται μονότονη γευστικά, όμως κρύβει μεγάλο μαγειρικό ενδιαφέρον. Αν για μία εβδομάδα (έστω) ξεχάσεις πως στο ψυγείο[...]
Πηγή: bostanistas.grΠΑΝΤΖΑΡΌΤΙ : ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Σήμερα είμαστε και πάλι εδώ, μαζί με τις φίλες απο τους Quanti Modi di Fare[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΑΝΤΖΑΡΌΤΙ : ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Σήμερα είμαστε και πάλι εδώ, μαζί με τις φίλες απο τους Quanti Modi di Fare[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠρόκειται για τα πιο εύκολα και νόστιμα πιροσκάκια που έχω δοκιμάσει!Την συνταγή μου την έστειλε στο facebook η φίλη μου η Μαρίνα...διαβάζοντας την είδα ότι[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ γιορτή των Χριστουγέννων είναι ίσως για τους περισσότερους η καλύτερη γιορτή του χρόνου. Όλα αλλάζουν τα Χριστούγεννα. Τα φωτάκια και τα στολίδια στο δέντρο[...]
Πηγή: mamatsita.wordpress.comΠριν μερικά χρόνια είχα δει στο blog της Αγγελικής τα σοκολατένια ταρτάκια αλλά μου φαινόταν τόσο δύσκολο να τα πετύχω μέχρι που το δοκίμασα! Ήταν πολύ εύκολο[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΓια το κέικ χρειαζόμαστε 4 αυγά 2 κούπες ζάχαρη 1 κούπα χυμό πορτοκαλιού Ξύσμα από ένα πορτοκάλι 1 κουταλιά καφέ καπουτσίνο 1 / 2 κούπα σταγόνες σοκολάτας 250[...]
Πηγή: cooktherapy.grΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr