Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Υλικά: Για 1 άτομo 1 λάιμ 2 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη 5 φέτες τρίμηνο τζίντζερ 6 μεγάλα φύλλα εστραγκόν 60 γραμμάρια πουρέ από καρπούζι 60 γραμμάρια τεκίλα[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 2-4 άτομα 1 φλιτζάνι τζιν, διατηρημένο στο ψυγείο 1/2 φλιτζάνι λεμονάδα παγωμένη 2 2/3 φλιτζάνια Σαμπάνια ή άλλο αφρώδη οίνο, διατηρημένο στο ψυγείο[...]
Πηγή: sidagi.grΣήμερα έχω την χαρά να φιλοξενώ στο blog μου μια συνταγή η οποία είναι υποψήφια για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον παγκόσμια διαγωνισμό bartender " Bacardi[...]
Πηγή: syntagespouaresoun.blogspot.grΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜπορούν να αντικαταστήσουν τη ζάχαρη και το αλάτι. Χαμηλά σε θερμίδες και πολύ ωφέλιμα για την υγεία, τα μυρωδικά και τα μπαχαρικά δίνουν μοναδική γεύση στα[...]
Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.grΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤι θα ήταν το ρυζόγαλο χωρίς κανέλα και το ούζο χωρίς γλυκάνισο; Τα μπαχαρικά δεν προσδίδουν μόνο ταυτότητα στις εθνικές κουζίνες, αλλά έχουν και πολύτιμες[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.gr