Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 34 συνταγές
Το καλοκαίρι απαιτεί χαλαρότητα, καλή διάθεση και παγωμένα ποτά! Για τα πρώτα δύο λίγα πράγματα μπορεί το Ελληνικό Χρέος της Γαστρονομίας να κάνει για σας, για[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΥλικά: 500-700 ml νερό (κατά προτίμηση φιλτραρισμένο) 2-4 κοφτές κ.σ. καστανή ζάχαρη ζαχαροκάλαμου ή άλλο γλυκαντικό 500 γρ. καθαρή σάρκα ανανά (χωρίς φλούδα[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr2 κ.γ ταχίνι 1,5 κ.γ ζάχαρη καστανή 1,5 κ.γ κακάο σκόνη άγλυκο 1 κούπα βραστό νερό Μέθοδος Εκτέλεσης Βάζουμε το νερό μας να βράσει. Σε μία κούπα βάζουμε όλα[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΕίναι γλυκές, είναι ζουμέρες και τραγανές ταυτόχρονα, έχουν το τέλειο χρώμα και το τέλειο άρωμα, με λίγα λόγια οι φράουλες είναι οι βασίλισσες της άνοιξης. Κι[...]
Πηγή: bostanistas.grΟι καστανάδες στήνουν τις φουφούδες τους στις γωνιές των δρόμων κι ένα από τα πιο απολαυστικά street foods είναι και πάλι εδώ. Εμείς βάζουμε το πιο αγαπημένο[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤη συνταγή γι' αυτό το υπέροχο γαλλικό λικέρ, μου την έστειλε η καλή μου φίλη Νικόλ , από τη Λιόν. Όπως μου εξήγησε, είναι ένα εξαιρετικό, δυνατό λικέρ, που[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΑχ αυτά τα blondies! Που δεν είναι brownies, δεν έχουν πολύ σοκολάτα αλλά είναι το ίδιο νόστιμα...και τα συγκεκριμένα, με υπέροχο άρωμα καφέ που όλοι ξέρετε[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΑχ αυτά τα blondies! Που δεν είναι brownies, δεν έχουν πολύ σοκολάτα αλλά είναι το ίδιο νόστιμα...και τα συγκεκριμένα, με υπέροχο άρωμα καφέ που όλοι ξέρετε[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΔροσιστική λεμονάδα με βύσσινα και δυόσμο & Γλυκά σφολιατίνια Θέλω να σας εκμυστηρευτώ κάτι. Έχω αρχίσει και βαραίνω... Μα καλά, δεν ντρέπεστε; Κατευθείαν[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΤο Amaretto –το όνομά του μας έρχεται από τα Ιταλικά- είναι ένα λικέρ με ελαφρά σκούρο χρώμα και άρωμα και γεύση αμυγδάλου. Πολύ συχνά, αντί για τα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΟταν κάνει πολύ ζέστη, η μπύρα δεν είναι ικανή να με ξεδιψάσει, ίσα ίσα τότε είναι που ο οργανισμός μου ζητάει και μια λεμονάδα σπιτική. Οπως έγινε πριν από[...]
Πηγή: cooktherapy.grΣαν γνήσια καθηγήτρια γαλλικών, κολλημένη με τη Γαλλία, δεν θα μπορούσα παρά να σας δώσω κάποια γαλλικά γλυκά... γιατί, εδώ που τα λέμε, είναι πασίγνωστο ότι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά : 500 ml νερό (κατά προτίμηση φιλτραρισμένο) 50 γρ. ή 4 κοφτές κ.σ. καστανή ζάχαρη ζαχαροκάλαμου 1 νεαρό χλωρό κλαδόφυλλο φραγκοσυκιάς, περίπου 50 γρ. 1[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr