Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
Αυτό που έχω ανακαλύψει για τους Ολλανδούς αυτά τα τέσσερα χρόνια που μένω στην Ολλανδία (δεν μπορώ να το πιστέψω ότι αυτό το μήνα κλείνω τέσσερα χρόνια)[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grAπ’ τα 18 μου, που νομίμως απολαμβάνω αλκοολικά ποτά, έχουν περάσει 40 χρόνια και στη διάρκειά τους έχω περάσει από αμέτρητα μπαρ, πολλά απ’ αυτά στην Αθήνα[...]
Πηγή: caruso.grΜε αφορμή το Gin Bulldog μερικοί από τους συγγραφείς που είχα σχέση ζωής με το Gin Η σχέση μου με το αγαπημένο ποτό στα κοκτέιλ του ζεύγους F. Scott και Zelda[...]
Πηγή: pandespani.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com500 γρ αλεύρι γ.ο.χ κ ίσως λίγο παραπάνω αν κολλάει η ζυμη 2 φακελάκια ξέρη μαγια 2 φλ.τσ. χλιαρο νερό 1/2 φλ.τσ. βιταμ σε θερμοκρασία δωματίου 2 κουτ.σ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grAPEROL SPRITZ : ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΑΠΕΡΙΤΙΦ! Το αγαπημένο μας απεριτίφ, δεν θα μπορούσε παρά να έχει ιταλική καταγωγή! Δροσερό, αρωματικό, ελαφρύ,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ σχέση μου με το αγαπημένο ποτό στα κοκτέιλ του ζεύγους F. Scott και Zelda Fitzgerald (και του μεγάλου Gatsby), του Raymond Chandler (και του ντετέκτιβ[...]
Πηγή: pandespani.com“Κρύο, καιρός για δύο”, λέει η παροιμία. Αλλά ας αφήσουμε και μια πόρτα για κανέναν ακόμη, μια και είμαστε κοινωνικά άτομα συμπληρώνω εγώ, με τον κίνδυνο να[...]
Πηγή: caruso.grΈνα απλό και συνηθισμένο λαχανικό μπορεί να γίνει ένα ωραιότατο μεζεδάκι για μπύρα ή κρασί με πολλές παραλλαγές. Εύκολο και γρήγορο. Υλικά: 2 μελιτζάνες[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΟταν κάνει πολύ ζέστη, η μπύρα δεν είναι ικανή να με ξεδιψάσει, ίσα ίσα τότε είναι που ο οργανισμός μου ζητάει και μια λεμονάδα σπιτική. Οπως έγινε πριν από[...]
Πηγή: cooktherapy.grΈνα από τα πιο γνωστά τοπικά προϊόντα και σήμα κατατεθέν της Κέρκυρας είναι η τσιτσιμπύρα. Την έφεραν στο νησί οι Άγγλοι στις αρχές του 19ου αιώνα και άρεσε[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΤα πρόσθετα τροφίμων είναι φυσικές ή συνθετικές ουσίες, που προστίθενται σκόπιμα στα τρόφιμα για να εκτελέσουν ορισμένες τεχνολογικές λειτουργίες. Η προσθήκη[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΈνα all day & night seaside lounge bar και εστιατόριο είναι το Imabari, στο πιο ωραίο σημείο της πόλης της Κέρκυρας . Πας από το πρωί, βουτάς από τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΠΑΝΤΖΑΡΌΤΙ : ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Σήμερα είμαστε και πάλι εδώ, μαζί με τις φίλες απο τους Quanti Modi di Fare[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΑΝΤΖΑΡΌΤΙ : ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Σήμερα είμαστε και πάλι εδώ, μαζί με τις φίλες απο τους Quanti Modi di Fare[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr...για έναν πολύ σημαντικό λόγο, για κάποια πολύ σημαντικά γενέθλια, ενός πολύ σημαντικού προσώπου... Η προετοιμασία για αυτή τη φιέστα ξεκίνησε πριν από[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΕντάξει λοιπόν, θα το πω καθαρά και ξάστερα. Λατρεύω τα κοκτέιλ. Λατρεύω την εμφάνισή τους, τη γεύση τους (όχι όλων), λατρεύω τον τρόπο που[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΓια τα επικίνδυνα πρόσθετα τροφίμων «Ε» ενημερώνει η Ένωση Καταναλωτών Βόλου τους πολίτες προκειμένου να ξέρουν τι να αποφεύγουν και τι να επιλέγουν[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.gr