Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 25 συνταγές
2/3 κουπας βουτηρο 1/3 κουπας τριμμενο κρεμμυδι 2 κουπες ρυζι carnaroli 2 λιτρα ζωμο λαχανικων 1/2 κουπας λευκο ξηρο κρασι 2/3 κουπας τριμμενη παρμεζανα[...]
Πηγή: cooktherapy.grΠεντανόστιμο και εύκολο ριζότο μανιταριών που θα ζηλέψουν τα εστιατόρια!!Πώς να το μαγειρέψεις σαν Επαγγελματίας - Συνταγή Εγγύηση!!! Υλικά: 1 λίτρο καυτό νερό[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com1 λίτρο ζωμό κοτόπουλο 1 μικρό ξερό κρεμμύδι 3 κ.σ. ελαιόλαδο 200 γρ. ρύζι για ριζότο 200 γρ. κρασί λευκό 50 γρ. μαύρη τρούφα, λεπτοτριμμένη 50 γρ. παρμεζάνα,[...]
Πηγή: akispetretzikis.com250 γρ. ρυζι arborio 50 ml ελαιόλαδο 1/4 κρεμμύδι ξερο 1 κ.γλ πάστα σκόρδου 100 γρ. μανιτάρια champignion 100 γρ. μανιτάρια πορτσίνι 150 ml λευκό κρασι 250 ml[...]
Πηγή: cookpad.com/gr2 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο 0.5 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 160 γρ. ρύζι αρμπόριο ή καρναρόλι 0.5 ποτήρι λευκό κρασί 1 μερίδα ζωμό κότας 500 ml νερό 200 γρ. άγρια[...]
Πηγή: cookpad.com/grTην Άνοιξη του 1904 ο Πικάσο βρισκόταν ξανά στο Παρίσι και η ζωή του μέσα κι έξω από το στούντιο που έμενε στο γνωστό Bateau-Lavoir στην Μονρμάτρη, άρχισε ν’[...]
Πηγή: pandespani.comριζότο με πορτσίνι και κανθαρέλλες Το 1638, η γεννημένη στη Φλωρεντία και μεγαλωμένη στο Παλάτσο Πίττι μισό-Αψβούργα Μαρία των Μεδίκων δραπέτευσε από τη[...]
Πηγή: pandespani.comΕντάξει, το παραδέχομαι, η γιορτή τελείωσε. Τέρμα τα τσιμπούσια και οι πανηγυρισμοί. Αλλά, αν σου έχει μείνει κάτι από όλα αυτά τα καλούδια, δεν είναι κακό να[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά 300 γρ. ρύζι ιταλικό, Arborio 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 4 κουταλιές της σούπας λάδι τρούφας 200 γρ. μανιτάρια καθαρισμένα, ψιλοκομμένα 50 γρ. κουκουνάρι[...]
Πηγή: icookgreek.comΠριν από μέρες ένας φίλος μου έφερε μία τρούφα. Ενα μανιτάρι σπάνιο και πολύ ακριβό. Το εκτίμησα πολύ τόσο που δεν ήθελα να το μαγειρέψω Χρησιμοποίησα την μισή[...]
Πηγή: manitarosyntages.blogspot.grΑρκετοί, φαντάζομαι, θυμόμαστε Casa di Pasta, το ιταλικό που άνοιξε στην Σπευσίππου στο Κολωνάκι, αρχές της δεκαετίας του ’90, για να μας μάθει τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά 3 ½ - 4 φλιτζάνια ζωμό κοτόπουλου 10 γρ. σχοινόπρασο 1 φλιτζάνι φυλλαράκια φρέσκου μαϊντανού 1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο 1 ξερό κρεμμύδι, κομμένο σε[...]
Πηγή: greekmasa.grΈνα πολύ γευστικό, εύκολο και πλήρες διατροφικά πιάτο! Εάν δεν χρησιμοποιήσουμε βούτυρο αλλά λίγο ωμό ελαιόλαδο, το πιάτο μας γίνεται νηστίσιμο, απόλυτα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά : 2 κούπες ρύζι για ριζότο 1 ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι του στιφάδου 1 κούπα λευκό κρασί, 10 γρ. μαύρη τρούφα για κάθε άτομο, 1/2 κούπα τριμμένη παρμεζάνα,[...]
Πηγή: yumyum.gr