Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 33 συνταγές
Η βόλτα στα μαγικά μονοπάτια της Ελληνικής γαστρονομίας συνεχίζεται... Αυτή την φορά θα σας παρουσιάσω ένα εξαιρετικό προϊόν , που μας έρχεται από την βόρια[...]
Πηγή: sofetogeyseisygeias.blogspot.grΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλημέρα και καλό μήνα!!! Τα φασολάκια στα καλύτερά τους. Τα βρίσκεις σε κάθε πάγκο λαϊκής, μανάβη της γειτονιάς ακόμα και σε μερικά μάρκετ. Φρέσκα,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤροφές γνώριμες και αγαπημένες στους παλαιότερους, που με αυτές μεγάλωσαν γενιές και γενιές, αλλά σπάνια εμφανίζονται στο τραπέζι των νεότερων. Αξίζει να τις[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΆλλες έχουν πρόβλημα με την πεθερά τους, άλλες με την νύφη τους και γω έχω με τις κουνιάδες μου! Και είναι και 2 πανάθεμα τες οι φαρμακόγλωσσες και δεν[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΚάθε εποχή έχει τις χάρες τις και τις λιχουδιές της αλλά ετούτη η εποχή το παρακάνει: φράουλες, σπαράγγια, αγκινάρες, αρακάς και πάει λέγοντας. Τα δε[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά 4 μελιτζάνες (φλάσκες ή τσακώνικες) 6 σκελίδες σκόρδου 1 μεγάλο κρεμμύδι ½ ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος 1 1/3 του φλιτζανιού ελαιόλαδο 6-7 κουταλιές[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά Υλικά για μία γυάλα ενός κιλού μελιτζάνες 4 (φλάσκες ή τσακώνικες) ελαιόλαδο 1/3 φλιτζανιού σκόρδο 6 σκελίδες ξίδι 6-7 κουταλιές της σούπας πιπεριά[...]
Πηγή: icookgreek.com6 μεγάλες πιπεριές διαφόρων χρωμάτων 4 μέτριες μελιτζάνες 2-3 φέτες ψωμί κατά προτίμηση δυό ημερών και ζυμωτό (την ψίχα) 4 (διπλά) φιλετάκια αντζούγιας 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓεύση των φοιτητικών μου χρόνων!!! Γεύση που τότε μου φαινόταν υπέροχη... ίσως γιατί ήταν από τις απαγορευμένες στο πατρικό μου σπίτι και ήταν η πρώτη μου[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami200 γρ. ρύζι αλάτι και πιπέρι 12 φύλλα πράσινου λάχανου 300 ml ζωμός λαχανικών 200 γρ. champignons de Paris 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια 5 ντομάτες 200 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤις αγκινάρες τις έχω συνδυάσει με το Πάσχα. Στο χωριό έχουμε ένα κτήμα που κάποτε η μητέρα μου είχε φυτέψει περίπου 100 τετραγ. αγκινάρες. Χωρίς να τις[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΗ συνταγή αυτή είναι μίξη δύο ιταλικών συνταγών που έχω από την ξαδέλφη μου την Πόπη, που ζει στην Ρώμη. Μελιτζάνες με σάλτσα ντομάτα-κρεμμύδι στο φούρνο και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr200 γρ. ρύζι αλάτι και πιπέρι 12 φύλλα πράσινου λάχανου 300 ml ζωμός λαχανικών 200 γρ. champignons de Paris 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια 5 ντομάτες 200 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑυτή είναι μια αυθεντική συνταγή από τη Χίο, την οποία βρήκα στο βιβλίο "Όλη η Ελλάδα στο πιάτο σας!" στο τεύχος Λαδερά-Νηστίσιμα των εκδόσεων[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα all day & night seaside lounge bar και εστιατόριο είναι το Imabari, στο πιο ωραίο σημείο της πόλης της Κέρκυρας . Πας από το πρωί, βουτάς από τα[...]
Πηγή: bostanistas.gr