Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Και ναι μπορεί και ο μουσακάς να είναι ελαφρύς, χωρίς να χάνει όμως καθόλου σε γεύση και νοστιμιά. Και ειλικρινά όποιος δεν ξέρει δεν διακρίνει καθόλου την[...]
Πηγή: cretatrapezomata.blogspot.grΤο όνομά τους, προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη αμανίτης. Για τους περισσότερους, τα μανιτάρια είναι μικρά φυτά, με περίεργο σχήμα και υφή, που φυτρώνουν[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grAπό τα πρώτα πράγματα που πρέπει να γνωρίζει κανείς ασχολούμενος με το ριζότο είναι τι κάνουμε αν και εφόσον περισσέψει. Δεν συμβαίνει συχνά, στις περισσότερες[...]
Πηγή: pandespani.com500 γραμμάρια αρακά 1 φλυτζάνι λευκό κρασί 4 φλυτζάνια ζωμό λαχανικών αλάτι 4 σκελίδες σκόρδο (2 και 2) 1 κουταλιά πράσο ή κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο 1 κουταλιά[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΟι άνθρωποι, από τα παλιότερα χρόνια, ήξεραν πόσο σημαντικές είναι οι ντομάτες στη διατροφή τους, γι' αυτό και είχαν επινοήσει διάφορες μεθόδους, ώστε να τις[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΠ όπως «Πεθερικά» Το μεγαλύτερο πρόβλημα που προκύπτει μέσα σε λίγα λεπτά είναι ότι μπαίνει η κουζίνα σου στο μικροσκόπιο (και το υπόλοιπο σπίτι, βεβαίως,[...]
Πηγή: greekcook.grΑγαπημένο μας φαγητό που το φτιάχνουμε μόλις αρχίσουν να βγαίνουν οι αγκινάρες. Υλικά 1800 γρ. μοσχάρι (ελιά ή χτένι) 1 κιλό μικρά κολοκυθάκια 8 αγκινάρες 2[...]
Πηγή: greekmasa.grΚι εδώ η παράδοση δεν αναιρεί την πρωτοτυπία. Καμιά φορά γίνεται ενδιαφέρον, πέρα από νόστιμο, να εκπλήσσει κανείς ένα καθιερωμένο γιορταστικό τραπέζι με[...]
Πηγή: pandespani.comΠοικιλία θαλασσινών γιαχνί για 4 άτομα: Υλικά 400 γρ. χταπόδι βρασμένο (πλοκάμια), συσκευασμένο 400 γρ. μύδια, γυαλιστερές ή χτένια) 600 γρ. γαρίδες 50 ml[...]
Πηγή: greekouzina.gr