Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
500 γρ. λαυράκι 100 γρ. μύδια 100 γρ. γαρίδες 2 γρ. σαφράν 200 γρ. κρεμμύδια ξερά 20 γρ. σκόρδο 200 γρ. πράσο 600 γρ. ντομάτες 50 ml. ελαιόλαδο 100 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookυλικά για 10 άτομα 3,5 κ. ψάρια (λαυράκια, μπακαλιάροι, χριστόψαρα ,πεσκανδρίτσα, σκορπίνες κ.λ.) 300 γρ. μύδια ζωντανά για τον ζωμό: 4 κρεμμύδια 2 κλωνάρια[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓαρίδες και καραβίδες, νόστιμα ψαράκια και πολλά μυρωδικά θα κάνουν μια υπέροχη ψαρόσουπα . Μέτρια 2 Ώρες 4+μερίδες 1 1 0 0 0 Συστατικά 2 κιλά ψάρια και[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΌλα ξεκίνησαν από την αδυναμία μου να πετάξω το κόκκαλο από το ψάρι. Είχα αγοράσει ένα μυλοκόπι ΝΑ -με το συμπάθειο- από τα ΑΒ μιας και το είχανε σε[...]
Πηγή: foodjunkie.euΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ ΜΕ ΛΑΒΡΑΚΙ ΚΑΙ ΣΑΦΡΑΝ Μικρασιατική ψαρόσουπα με λαβράκι και σαφράν Μια διαφορετική ψαρόσουπα, μια παραδοσιακή συνταγή που μας έρχεται[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΥλικά για 4 άτομα 1 μεγάλο λαβράκι (650-750 γρ. περίπου) κομμένο σε χοντρές ροδέλες, ½ φλ. άσπρο ξηρό κρασί, 2 κουταλιές ελαιόλαδο, 1 κρεμμύδι κομμένο στη[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά: Για 1 κιλό ψάρια (φαγκρί, λυθρίνια, βακαλάος, σφυρίδα, λαυράκι, κέφαλος ή οτιδήποτε άλλο) υπολογίστε 200 γραμμάρια ωμό στην μερίδα 2 αυγά και δυο[...]
Πηγή: greekcook.grΜπουγιαμπέσα Γαλλία Υλικά ¼ του φλιτζ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδου λιωμένες 1 κ.γ. θυμάρι 600 γρ. ντοματάκια φρέσκα, ξεφλουδισμένα[...]
Πηγή: greekouzina.grΣούπα με λαβράκι με λαχανικά και θαλασσινά (Για 4 άτομα) Υλικά 2 λαβράκια μεγάλα (περίπου 2 κιλά) 4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο 1 λίτρο νερό 6 κρεμμύδια[...]
Πηγή: greekouzina.gr