Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 5 συνταγές
H σος Ολαντέζ (Hollandaise) είναι μια από τις 5 ‘βασικές σάλτσες’ της Γαλλικής κουζίνας μαζί με την Μπεσαμέλ, Εσπανιόλ, Βελουτέ, και σάλτσα Τομάτας, με βάση[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά Βούτυρο 200 γρ φρέσκο σε θερμοκρασία δωματίου Σκόρδο 4 - 6 σκελίδες Κρέμα γάλακτος 2 κουταλιές σούπας Αλάτι - πιπέρι Worcestershire souce 4- 6 σταγόνες[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Σπανάκι 1 κιλό (φρέσκο ή κατεψυγμένο) Γάλα 1/3 φλυτζάνι τσαγιού ζεστό Βούτυρο 2 κουταλιές σούπας Πατάτα 1 βρασμένη Άνιθο 2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικα 2 μεγαλες πατατες 3 κουτ.σουπας μαργαρινη 5 κουτ.σουπας γαλα εβαπορε αλατι Εκτελεση Πλενουμε,καθαριζουμε τις πατατες και τις κοβουμε σε κυβους. Τις[...]
Πηγή: cometocook.blogspot.gr6 μέτριες πατάτες 1 κ.σ. βούτυρο 1/2 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι λίγος ψιλοκομμένος άνηθος για γαρνίρισμα Εκτέλεση Καθαρίζουμε και[...]
Πηγή: argiro.gr