Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 35 συνταγές
υλικά 3 πιπεριές Φλωρίνης ψημένες από βάζο 70γρ πελτέ ντομάτας 50γρ δαμάσκηνα αποξηραμένα χωρίς κουκούτσι 50γρ ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο 2 κουταλάκια πάπρικα[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ σ' ένα μπώλ... 200γρ γιαούρτι στραγγιστό 2% 200γρ κρεμώδες τυρί 6 κουταλιές μάνγκο τσάτνευ (γλυκοκαυτερή μαρμελάδα μάνγκου έτοιμη σε βαζάκι) χυμό[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΥλικά: μέλι μουστάρδα ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι δαμάσκηνα Εκτέλεση: Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά σε ένα[...]
Πηγή: greekcook.grΑπό 6 μηνών Τι χρειαζόμαστε: 1,5 κιλό μήλα πλυμένα, χωρίς κουκούτσια αλλά με τις φλούδες Κόβουμε τα μήλα σε μικρά κυβάκια. Τα βάζουμε σε κατσαρόλα με 1/3 φλ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜισό μήλο 1 κρεμμύδι 1 πιπεριά πράσινη 1 καρότο Χυμό ντομάτας 1 κουταλιά πελτέ Ξύλο κανέλας Αλάτι Πιπέρι 1 κουταλιά του γλυκού κοφτή ζάχαρη Ελαιόλαδο Εκτέλεση[...]
Πηγή: sidagi.gr500γρ. αγκινάρες (αφού καθαριστούν) 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο 2 λεμόνια (ο χυμός τους) αλάτι πιπέρι Αν χρησιμοποιούμε φρέσκες αγκινάρες, τις[...]
Πηγή: cooklos.grΚΟΥΛΊ (COULIS): ΣΑΛΤΣΑ ΦΡΟΥΤΩΝ Ή ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ Η coulis (προφέρεται κουλί) είναι ένας αραιός πουρές φρούτων ή λαχανικών, που χρησιμοποιείται ως σάλτσα. Η ονομασία[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣήμερα θα σας δώσω μια σάλτσα που έχω φτιάξει με κορόμηλα από το χωριό. Η πρώτη φορά που τη δοκίμασα αυτοσχεδιάζοντας ήταν πέρσι με λίγους προύνους που είχα[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gradmin 10 min. 15 min.Μια από τις καλύτερες, αν όχι η καλύτερη γλυκόξινη σάλτσα που έχετε δοκιμάσει ποτέ!! Σίγουρα, η καλύτερη που έχω δοκιμάσει εγώ και όχι δεν[...]
Πηγή: vazaki.grΥλικά 1 κ. μήλα Gala ή Delicious 1 κ.σ. χυμός λεμονιού 1 ½ κ.σ. καστανή ζάχαρη (αν θέλουμε) Εκτέλεση Ξεφλουδίζουμε και ξεσποριάζουμε τα μήλα και τα κόβουμε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami1κ.σ τυρί κρέμα 1κ.γ ζάχαρη 1/2κ.γ κανέλα. 1-2 μηλα ή αχλάδια Μέθοδος Εκτέλεσης Σε ένα μπόλ βάζουμε το τυρί κρέμα, την κανέλα και τη ζάχαρη και ανακατέυουμε[...]
Πηγή: akispetretzikis.com