Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
Υλικά (για 4 άτομα) 1 γαλοπούλα 50 γρ. φρέσκια μαύρη τρούφα, κομμένη σε μπατονέτες πάχους 3 χιλ. 500 γρ. φρέσκο salsifis (λαγόχορτο), κομμένο σε μπατονέτες[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ πάπια σε “τούρτα” από φύλλο σφολιάτας με φουαγκρά, τρούφες και σάλτσα Perigueux, είναι κλασική συνταγή της υψηλής γαλλικής γαστρονομίας. Μια απόλυτη[...]
Πηγή: caruso.grΈνα αγαπημένο Κυριακάτικο φαγητό των παιδικών μου χρόνων! Πολύ συνηθιζόταν αυτή την εποχή στην περιοχή μου, ίσως διότι οι νοικοκυρές ήθελαν να δοκιμάσουν την[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grGourmet, η συγκεκριμένη συνταγή μας, αλλά αξίζει τον κόπο να τη δοκιμάσετε και όχι μόνο σε εορταστικό τραπέζι! Αντί κοτόπουλου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε[...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣΥλικά: 4 πέρδικες 2-3 ολόκληρα κεφάλια σκόρδο (ναι καλά ακούσατε) στο μπλέντερ 1 & 1/2 κιλό χυμό φρέσκιας τομάτας περασμένης στο μπλέντερ 1 κούπα[...]
Πηγή: greekcook.grΗ τεχνική της τσερέπας απαντάται και στην γειτονική Κεφαλλονιά, είναι παραδοσιακό φαγητό της Ιθάκης ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΣΕΡΕΠΑ: Η τσερέπα είναι μοναδικό φαγητό και[...]
Πηγή: greekmasa.gr