Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 302 συνταγές
Μοσχάρι με σάλτσα μανιταριών, ΜΟΣΧΑΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΠΛΕΥΡΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ, Σάντουιτς με μοσχάρι ψητό με κασέρι και μανιτάρια, ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΙ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ, Εύκολο μοσχάρι με μαυροδάφνη και μανιτάρια | Συνταγή | Argiro.gr, Μοσχάρι με σάλτσα μανιταριών | Συνταγή | Argiro.gr
Ένα νόστιμο ,εύκολο και γρήγορο φαγητό που μπορεί να γίνει με μπριζόλες λεπτές χωρίς κόκκαλο, αλλά και με φιλετίνια μοσχαρίσιου κρέατος. Συστατικά Στα[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΧτες το βράδυ η αγαπημένη μου φίλη Μαρία ήρθε με το καλάθι από τη λαϊκή, που έμοιαζε με φθινοπωρινή παλέτα. Ανασκουμπώθηκε και χώθηκε στην κουζίνα για να μου[...]
Πηγή: bostanistas.grΕιναι μια τηγανια, οχι στεγνη, αλλα μπορουμε να βουταμε τις μπουκιτσες μας. Δηλαδη γλυφουμε τα δαχτυλα μας. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλο χοιρινο (κιλοτο) ελαιολαδο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr\ Μοναδική, ανεπανάληπτη συνταγή που θα σας απογειώσει. Συνταγή : Κώστας Τσίγκας Μερίδες : για 2 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 10΄, αναμονή[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά : (για 4-5 μερίδες) 1,5 κιλό μοσχάρι κιλότο κομμένο σε κύβους 750 γρ. αρακά κατ/νο 2 καρότα κομμένα ροδέλες ή κυβάκια 3-4 ντομάτες ώριμες τριμμ. 1 γερή[...]
Πηγή: greekmasa.grΜε τη δουλειά, τις γιορτές και τα ταξίδια μπήκε το 2017 και δεν σας έχω ακόμη δώσει νέα συνταγή! Τι να σας πω. Δεν μαγείρεψα και πάρα πολύ αυτόν τον καιρό και[...]
Πηγή: foodjunkie.euΑπ’ όλους τους ντολμάδες της Ελληνικής κουζίνας με γέμιση που περιλαμβάνει κιμά, κατέληξα στο ότι οι πιο νόστιμοι είναι τελικά οι λαχανοντολμάδες, με τους[...]
Πηγή: caruso.grΑφού πήρα ιδέες από Αγγελική, Μαργαρίτα, Λία, Λίτσα (συγνώμη αν ξεχνάω και καμία) τελικά έκανα πάλι το δικό μου και κατέληξα στο φούρνο ως συνήθως. Πρέπει να[...]
Πηγή: greekmasa.grΦωτό:Χρήστος Μακόπουλος Υλικά (για 4 άτομα) 3/4 του κιλού αγριογούρουνο από το κιλότο 5 κ. σ. ελαιόλαδο 2 μέτρια κυδώνια, καθαρισμένα 12-15 γλυκόξινες[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami2 μοσχαρίσια ή χοιρινά σνίτσελ (από κιλότο/ τρανς) 2 αυγά αλεύρι φρυγανιά τριμμένη αλάτι πιπέρι μοσχοκάρυδο Ελαιόλαδο και ηλιέλαιο για τηγάνισμα Υλικά (για[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚιμά αποκαλούμε το αλεσμένο κρέας. Μπορεί να παρασκευαστεί από όλα τα είδη κρέατος, όπως μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο, γαλοπούλα κ.ά. Στην Ελλάδα τον[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΌταν πρόκειτε να αγοράσουμε αιγοπρόβειο κρέας, το πρώτο πράγμα που επιλέγουμε είναι αν θα πάρουμε ντόπιο ή εισαγόμενο. (Το εισαγόμενο είναι συνήθως φθηνότερο).[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤα γιουβαρλάκια ομολογώ ότι όταν μεγάλωνα, δεν ήταν ανάμεσα στα φαγητά που λαχταρούσα. Στο μυαλό μου είχαν τοποθετηθεί ως μια νερόβραστη εναλλακτική των[...]
Πηγή: caruso.grΤα ντολμαδάκια με κιμά τυλιγμένα σε αμπελόφυλλο με σάλτσα αυγολέμονο, είναι ένα απ’ τα πιο γνωστά διεθνώς ελληνικά πιάτα, με ρίζες βέβαια στην Μικρά Ασία και[...]
Πηγή: caruso.gr