Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 139 συνταγές
Να 'μαστε και πάλι μαζί μετά από μεγάλη απουσία. Δε θα πω τα ίδια πάλι θα γίνω βαρετή και θα με κυνηγάτε στο τέλος. Οι απόκριες έχουν μπει για τα καλά και[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 30/06/2016 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές, Σως - Dressings Μοσχαράκι με μανιτάρια σε κρέμα γιαουρτιού Μια πολύ εύκολη συνταγή για ένα[...]
Πηγή: sintayes.grΝΟΥΑ ΜΟΣΧΑΡΙΟΥ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ, ΜΕ ΜΠΥΡΑ Μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που περίμενε κάποιος ως πρόταση για την Τσικνοπέμπτη, αλλά σας διαβεβαιώνω ότι είναι ένα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ABANT KEBAB Η ειδυλιακή λίμνη Abant ( Abant Gölü) σχηματίστηκε απο μια καθίζηση του εδάφους και σήμερα, μαζί με την γύρω περιοχή[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr1 κιλό μοσχάρι (νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά) 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδο ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 500γρ. (2 φλιτζ.) ντομάτα φρέσκια ή 1 συσκευασία[...]
Πηγή: cooklos.grΜια πολύ νόστιμη παραλλαγή για να φτιάξετε τα γιουβαρλάκια. Στα παιδιά μου δεν αρέσουν τα κλασσικά γιουβαρλάκια αβγολέμονο αυτά όμως τα τσακίζουν!!! Υλικά: 750[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 15/08/2015 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Μοσχαρίσιες μπριζόλες με γλυκόξινη σάλτσα και αφράτο πουρέ Μια εύκολη συνταγή για ένα απλό[...]
Πηγή: sintayes.grΑναρτήθηκε στις 20/07/2017 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Ρύζι - Ριζότο, Συνταγές Μαρουλοντολμάδες σε κόκκινη σάλτσα Μια συνταγή για ένα ελληνικό[...]
Πηγή: sintayes.grΚΛΕΦΤΙΚΟ ΜΕ PARMIGIANO REGGIANO Κλέφτικο, εξοχικό ή γκιούλμπασι πρόκειται ουσιαστικά για την ίδια συνταγή, κρέας στην λαδόκολλα με τυράκι, η οποία αλλάζει[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 20/12/2016 σε Κοτόπουλο / Πουλερικά, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Γαλοπούλα με υπέροχη γέμιση και κρούστα σάλτσας μελιού Άλλη μια συνταγή για μια[...]
Πηγή: sintayes.grΜία ιδιέτερη πρόταση από τον Chef Nίκο Καραθάνο Ημέρα προβολής 04/06/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ Για 6 άτομα 750 γρ.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grphoto by jωp, on flickr Αυτό που μ' αρέσει στο κοκκινιστό μοσχαράκι είναι ότι γίνεται εύκολα και συνδυάζεται εύκολα με ρύζι, πατάτες τηγανιτές ή φούρνου,[...]
Πηγή: el-findawaybyjwp.blogspot.gr½ φιλέτο μοσχαρίσιο χωρίς καθόλου λίπος 500γρ. λάδι πάπρικα θυμάρι πιπέρι κόκκινο πιπέρι μαύρο αλάτι Λαδώνουμε το φιλέτο απ’ όλες τις πλευρές και προσθέτουμε[...]
Πηγή: ucook.gr/cook