Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 46 συνταγές
Το πετιμέζι, το παχύρρευστο σιρόπι που φτιάχνεται βράζοντας τον μούστο, το βρίσκουμε σε περιοχές της Ελλάδας που παράγεται κρασί Για την Ιστορία O Αθήναιος[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΚαι μόνο στο άκουσμα της έκφρασης «έχεις ζάχαρο», ο περισσότερος κόσμος χλωμιάζει. Δεν είναι και ότι καλύτερο να σκέφτεσαι ότι πρέπει να[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΤροφές γνώριμες και αγαπημένες στους παλαιότερους, που με αυτές μεγάλωσαν γενιές και γενιές, αλλά σπάνια εμφανίζονται στο τραπέζι των νεότερων. Αξίζει να τις[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΣΤΑΦΥΛΙ ΓΛΥΚΟ ΜΕ ΜΟΣΧΑΤΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΑ Γλυκό κουταλιού σταφύλι, λίγο διαφορετικό από τα συνηθισμένα, συνδυάζει το φρούτο με την σπιρτάδα του αλκοόλ και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓυρίζοντας από την Αίγινα όλο και κάτι κουβαλάω μαζί μου. Συνήθως ψάρια ή ένα βαζάκι αχινό ή ό,τι βρω τέλος πάντων στην αγορά. Σχεδόν πάντα γυρνάω και με μια[...]
Πηγή: bostanistas.grΠρώτα η επιβεβλημένη γκριμάτσα. Αν και σας διαβεβαιώ πως με στενοχωρεί πολύ που αισθάνομαι υποχρεωμένος να της δώσω αυτήν τη θέση. Δεν εννοεί να πέσει χάμω η[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα μικρά πράσινα εσπεριδοειδή όλων των ειδών που αναπτύσσονται τούτη την εποχή στα δένδρα με έβαλαν σε σκέψεις. Το νεραντζάκι γλυκό που έφτιαξα, το μοίρασα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΤραγανό γλυκό που περιέχει στην καρδιά του δύο από τα πιο διακεκριμένα φρούτα του φθινοπώρου (και του χειμώνα!). Απολαυστικό γλυκό για να συνοδεύσεις τον καφέ[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΟι γλυκές τάρτες, ιδιαίτερα οι σκεπαστές, κατά την άποψή μου είναι υπέροχες, διότι δεν επιτρέπουν να στεγνώσει η φρουτένια γέμισή τους αλλά τη διατηρούν[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜια πολύ εύκολη συνταγή για γρήγορο γλυκό με παγωτό. Τι χρειαζόμαστε: 750 γρμ. παγωτό (τέσσερεις διαφορετικές γεύσεις) 125 γρμ άσπρα σταφύλια 125 γρμ μαύρα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑν και ο Αύγουστος έχει τη φήμη του πιο παραγωγικού μήνα του χρόνου όσον αφορά τα γεωργικά προϊόντα (ποιος δεν ξέρει το Αύγουστε καλέ μου μήνα να ΄σουν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜελωμένο-γλυκό ψωμάκι που γίνεται και μια πολύ όμορφη ζουμερή τάρτα!!!!!΄Οπως λέει και η Αργυρώ μοιάζει με πίτα σιροπιασμένη. Τι χρειαζόμαστε: Για τη ζύμη: 500[...]
Πηγή: cookpad.com/grNo Comments Yet. Ένα ταξίδι προέκυψε ξαφνικά και επειδή είχα αρκετά φρούτα που ήθελα να καταναλωθούν πριν φύγουμε (τα ροδάκινα ήταν από την περασμένη βδομάδα),[...]
Πηγή: kopiaste.infoΕδώ και πέντε μέρες, κάθε ξημέρωμα η ίδια σκέψη: βλέπω τα μήλα στο καλάθι να σκουραίνουν, να μαλακώνουν και δεν ξέρω πώς να τα πειράξω για να μη πεταχτούν.[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαι μια ενδιαφέρουσα πρόταση αντικατάστασης των αυγών σε συνταγές! Υποθέτω-αν κρίνω από τις απόψεις των ηλικιωμένων που ρώτησα- ότι κανείς στην κατοχική και τη[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑθάνατη ελληνική συνταγή ! Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Κρέμες- Παγωτά Γλυκά με φρούτα Διάφορα Άλλες κατηγορίες Όλες οι συνταγές 10 φλυτζάνια χυμό σταφυλιού[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΠοιος δεν το ξέρει και δεν τόχει δοκιμάσει αυτό το παντός καιρού και πάσης Ελλάδος ...γαλακτοσκεύασμα. Πρωινό, απογευματινό, βραδινό , χειμωνιάτικο,[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓια 4-6 άτομα 2 κιλά μοβ σταφύλια καθαρισμένα 250 γραμμάρια νερό 200 γραμμάρια ζάχαρη Χυμό απο 1 πορτοκάλι 1 ασπράδι αυγόυ χτυπημένο Εκτέλεση Σε ένα[...]
Πηγή: sidagi.grΟλόλευκη Πανακότα με κρέμα καρύδας, λουσμένη με μέλι και πασπαλισμένη με καβουρντισμένο σουσάμι.Λεπτές, φίνες γεύσεις, ελαφρές και αέρινες, σε γευστικό[...]
Πηγή: kitchenstori.esΌταν ξεκίνησα να γράψω, πίστευα και καυχιόμουνα ότι είναι «ιθαγενής» ποικιλία αυτό το μυρωδάτο μαύρο σταφύλι που ωριμάζει αργά το φθινόπωρο. Παρά[...]
Πηγή: bostanistas.grΌσοι μας παρακολουθείτε θα γνωρίζετε ότι είμαστε ένα από τα ελάχιστα food blogs που δεν διαφημίζουμε κάποια εταιρεία, αν και πάρα πολλές μας έχουν πλησιάσει[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr