Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 95 συνταγές
Γιορτή της φύσης και των λουλουδιών σήμερα και τα λουλούδια μπαίνουν στο πιάτο μας... Το στεφάνι που έφτιαξε ο μπαμπάκας μου πρωί πρωί για να μας κάνει[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓλυκός πειρασμός Τι χρειαζόμαστε: 2 κούπες αλεύρι φαριν απ 1/4 κουπας ζάχαρη 1 και1/2 μαγιά ή 40γρ.νωπή 1/2 κουπα γάλα χλιαρό 1/4 κούπα μαργαρίνη λιωμένη 3[...]
Πηγή: cookpad.com/grΝόστιμος μπαμπάς, λατρεμένος για όσους αγαπάνε τα σοροπιαστά γλυκά. Τι χρειαζόμαστε: 300γραμ. αλέυρι 80γραμ. φρέσκια μαγιά 1 φλιτζάνι γάλα (χλιαρό) ½ φλιτζάνι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣήμερα θα σας μιλήσω για τον μπαμπά μου. Επειδή γιορτάζω διπλά (γενέθλια και εορτή), το επιβάλλει η περίσταση. Ο δικός μου μπαμπάς, είναι σκέτη γλύκα. Δεν[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΓιορτή της φύσης και των λουλουδιών σήμερα και τα λουλούδια μπαίνουν στο πιάτο μας... Το στεφάνι που έφτιαξε ο μπαμπάκας μου πρωί πρωί για να μας κάνει[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr...μια μπουκιά αξίζει όσο χίλιες λέξεις!!! 1 Φεβρουαρίου!!! Χιονίζει στη Θεσσαλονίκη... αλλά ξέρω... επειδή βγήκα έξω συνέβη!!!! Τέλος πάντων, λέτε να δούμε[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλησπέρα...σήμερα γι αλλού ξεκίνησα κι αλλού κατέληξα! Τί εννοώ; Μιλώ για τη συγκεκριμένη ανάρτηση που είναι ξαφνική και απρογραμμάτιστη, μια και κάποια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕφτιαξα αυτό το κεκάκι με 4 απλά υλικά κυριολεκτικά σε 5 λεπτά !!!Χρησιμοποίησα 2 πιρούνια για να το ετοιμάσω και έγινε πολύ νόστιμο αφράτο και γευστικό ...Οτι[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΚαλή σας μέρα!! Επιτέλους η άνοιξη είναι εδώ και παρά το γεγονός ότι πάλι η θερμοκρασία θα κάνει μια βουτιά, όπως τουλάχιστον λένε, η άνοιξη ήρθε για να[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜια μελιτζάνα μου έκλεισε το μάτι!!! ΄Οχι, δεν ήταν ένα μικρό, τρυφερό, νιόβγαλτο μελιτζανάκι αλλά μια μπαμπάτσικη, φλάσκα, σκούρα μωβ μελιτζάνα!! Πολύ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣυνήθως στο αναρτήσεις μου,αποφεύγω να βάζω συνταγές που άλλοι έχουν ήδη ασχοληθεί(και μάλιστα έχοντας εκτελέσει με μεγαλύτερη εμπειρία από μένα). Προσπαθώ οι[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΤις λατρεύω αυτές τις συνταγές! Ποιές συνταγές; Αυτές που σου δίνουν το δικαίωμα να τις ετοιμάσεις και να τις απολαύσεις σε χρόνο … τσακ μπαμ!!! [...]
Πηγή: mamatsita.wordpress.com250 γρ τυρί mascarpone 125 ml κρέμα γάλακτος για γλυκά 100 γρ ζάχαρη (κρυσταλλική λεπτή ή και άχνη) 1 μεγάλο, ζουμερό, λεμόνι Οδηγίες Σε ένα μπολ δουλεύουμε[...]
Πηγή: cookpad.com/grμαρμελάδα ροδάκινο σε 30 λεπτά Το μήλο απ την Περσία όπως αποκαλείται το ροδάκινο (Prunus persica) έχει έρθει (με βαπόρι όπως λέει το άσμα) απ’ την Κίνα. Τα[...]
Πηγή: pandespani.comΠώς γίνεται το γλυκό πορτοκάλι; Όχι το μοντέρνο με ολόκληρη τη φέτα πορτοκαλιού, φέτα και σάρκα μαζί αλλά το παλιό, κλασικό και διαχρονικό γλυκό του κουταλιού.[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣάμαλι, το γλυκό της Δαμασκού Κολλάει το στόμα μου μαζί του και δηλώνω πως το σάμαλι είναι το αγαπημένο μου γλυκό. Η σχέση μου μαζί του είναι αιώνια. Έχει[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr(Ακολουθεί ανάρτηση της κατηγορίας "κουκουβά") Ήρθε λοιπόν η ώρα που μπορώ κι εγώ περήφανα να πω ότι αυτά είναι τα πρώτα μπισκότα που έφτιαξα με το γιο μου! Ω[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΕνα γλυκάκι πεντανόστιμο, χωρίς αβγά και διάφορα ....."αμαρτωλά", μόνο με γιαουρτάκι μπόλικο (όσοι έχουμε μπορούμε να το αντικαταστήσουμε και με κεφίρ) και[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΈκανα λοιπόν κ εγώ την κίνηση μου και αγόρασα παγωτομηχανή. Αυτό ήταν το πρώτο μου παγωτό που έφτιαξα σε αυτήν και έχω να σας πω ότι αξίζει μια επένδυση σε[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΕντάξει, το ξέρω και ξέρω ότι το ξέρετε κι εσείς... είναι να μην κολλήσω κάπου... αν, όμως, κολλήσω... κολλάω για τα καλά!! Για δεύτερη φορά εμφανίζεται μια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Μαρμελάδα λεμόνι (όπως και γλυκό) δεν είχα ξαναφτιάξει! Λίγο εγώ που την θεωρούσα πολύ ...αγγλική για τα μεσογειακά μας γούστα, λίγο οι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜε ανθόνερο και αμύγδαλο! Η πιο αρωματική είναι αλήθεια! Αν δεν μας αρέσει το ανθόνερο μπορούμε να βάλουμε άλλα αρώματα όπως θα δείτε στις παρατηρήσεις. Έχει[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΧαλβάς σιμιγδαλένιος Εκτυπώστε τη συνταγή! Μιας που διανύουμε Σαρακοστή, είπα να βάλω κ αι μια συνταγή νηστίσιμη. Χαλβάς Σιμιγδαλένιος. Το λες και γεμίζει το[...]
Πηγή: smellslikebaking.blogspot.gr«Εμείς είμαστε παιδάκια καλόφαγα (εγώ και ο μπαμπάς μου δηλαδή…άντε και οι γύρω από εμάς...) ειδικά όταν μιλάμε για γλυκά και λιχουδιές! Οπότε[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr