Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 68 συνταγές
ΚΟΡΜΟΣ ΜΕ ΜΟΥΣ ΚΑΣΤΑΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ♦♦ MATONELLA DI CASTAGNE E CIOCCOLATO, ΚΟΡΜΟΣ ΜΕ ΜΟΥΣ ΚΑΣΤΑΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ♦♦ MATONELLA DI CASTAGNE E CIOCCOLATO, Κορμός με μους κάστανο και επικάλυψη σοκολάτας, ΚΟΡΜΟΣ ΜΕ ΜΟΥΣ ΚΑΣΤΑΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ♦♦ MATONELLA DI CASTAGNE E CIOCCOLATO
Το μενού λοιπόν περιέχει: 1. Πράσινη σαλάτα με λιαστη ντομάτα και κουκουνάρι 2. Xυλωμένο ριζότο με μανιτάρια 3. Cheesecake με lemon curd Στο βιβλίο του Jamie[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΑυτό το καλοκαίρι ήταν καθοριστικό για την εξέλιξη του ξενώνα μας. Μετά από 8 χρόνια λειτουργίας, προχωρήσαμε στο επόμενο βήμα. Φτιάξαμε στο μεσαίο επίπεδο[...]
Πηγή: bostanistas.grΑν και η επιλογή µαρινάδας είναι θέµα φαντασίας και προσωπικού γούστου, φαίνεται πως κάθε κρέας «παντρεύεται» καλύτερα µε ορισµένα υλικά, που[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr- Ξυπνάνε . Πολύ νωρίς. Καμιά φορά πριν κι απ' το ξυπνητήρι. Για να τραβήξουν τις κουρτίνες να μπει φως παντού. - Τρέχουν . Πολύ και καθόλη τη διάρκεια της[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΣτην Αθήνα που ήμουν, γνώρισα τη Δώρα και το Στάθη. Δύο νεαρούς ανθρώπους αξιόλογους που χάρηκα πολύ την παρέα τους. Και οι δύο ασχολούνται με τη μαγειρική.[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr200 ml αφρώδες γλυκό ή ημίγλυκο κρασί* (κρύο, από το ψυγείο) 3 ώριμες φράουλες, κομμένες σε φέτες (τις παγώνουμε στην κατάψυξη) 3 φέτες λάιμ + 1 λάιμ, για το[...]
Πηγή: gastronomos.grυλικά 1 φλ. τσ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 1 φλ.τσ. κατίκι Δομοκού 1 φλ. τσ. γραβιέρα πικάντικη, τριμμένη στο χοντρό τρίφτη 4 αβγά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο γκουρμέ εστιατόριο του καινούργιου και πολυτελέστατου The Peninsula αποπνέει αύρα κλασσικής πολυτέλειας. Επικεφαλής της κουζίνας, ένας από τους μεγάλους[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΕδώ είμαι και πάλι! Σκέφτηκα, σήμερα, μια και ξεκίνησα με ρεβίθια να τελειώσω με ένα ακόμη πιάτο με ρεβίθια αλλά διαφορετικό από τη σούπα. Κονσέρτο με σολίστ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΔροσιστικό γλυκό με σύκο, σταφύλι και μασκαρπόνε Hello, is anybody there? Κοινώς, είναι ακόμη κανένας εκεί έξω ή πήρατε όλοι τους κάμπους, τα βουνά και τα[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΥλικά : Για το ζελέ ροδάκινου : 40 ml νερό 40 gr. ζάχαρη 400 ml φρέσκο χυμό ροδάκινου 3 φύλλα ζελατίνης 1 μικρό κλωνάρι φρέσκο δεντρολίβανο (προαιρετικά)[...]
Πηγή: greekmasa.grΟι δύο τελευταίες μέρες ήταν πολύ κουραστικές (όπως και οι 2 τελευταίες εβδομάδες). Όλο το Παρασκευοσαββατοκύριακο είχε καθαριότητα και μαγείρεμα. Χτες το[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΓια τη ζύμη 350 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 225 γρ. βούτυρο που έχουμε αφήσει για λίγη ώρα στην κατάψυξη 2 κ.γ. χυμό λεμονιού 4 κ.σ. νερό παγωμένο Για τη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλησπέρα!!! Μπακλαβάς...Τραγανός και γευστικός!!! Κλασικά ο μπακλαβάς γίνεται με βούτυρο. Αυτός είναι φτιαγμένος με μαργαρίνη, για να μας συντροφεύει στις[...]
Πηγή: edesmatologion23.blogspot.grΓια 4-6 άτομα Για τη μαρμέλαδα λεμόνι 200 γραμμάρια χυμός λεμονιού 100 γραμμάρια ζάχαρη άχνη 40 γραμμάρια soy sauce 3 φασόλι βανίλιας Για το κοτόπουλο 1[...]
Πηγή: sidagi.grΚαλημέρα σε όλους!!!!! Καλό μήνα να έχουμε... λουλουδάτο, μυρωδάτο, ανοιξιάτικο , γεμάτο χρώματα και χαμόγελα!!!! Τάρτα με φράουλες σήμερα από τον Στέλιο[...]
Πηγή: nostimotato.blogspot.grΓια την Γέμιση 2 λουκάνικα χωριάτικα 200 γραμμάρια μουζδροβο δεντρολίβανο ή λουίζα λίγο μπούκοβο 1 σφηνάκι τσίπουρο (και ούζο ταιρίαζει) Για το Κουρκούτι 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΑυτό που λατρεύω με μερικές συνταγές είναι ότι μπορείς να συνδυάσεις μια γλυκιά ζύμη, με αλμυρά συστατικά. Βαρέθηκες τα κλασσικά muffins με βατόμουρα και και[...]
Πηγή: ediva.grΣΤΡΟΥΝΤΕΛ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ για 8 άτομα Υλικά 1 δόση ζύμης για στρούντελ (βλέπε ζύμες, ψωμιά) 300 γρ. σάρκα κίτρινης κολοκύθας (χωρίς σπόρους και[...]
Πηγή: greekouzina.grΜΑΘΗΜΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ , Α ν και η επιλογή µαρινάδας είναι θέµα φαντασίας και προσωπικού γούστου, φαίνεται πως κάθε κρέας «παντρεύεται» καλύτερα µε[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.gr