Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 32 συνταγές
Αυτή η κρέμα, είναι φτιαγμένη από κερί και δεντρολίβανο, προκειμένου να εκμεταλευτούμε τις ευεργετικές τους ιδιότητες. Χρησιμοποιήται για να προστατεύει τα[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤο γκουρμέ εστιατόριο του καινούργιου και πολυτελέστατου The Peninsula αποπνέει αύρα κλασσικής πολυτέλειας. Επικεφαλής της κουζίνας, ένας από τους μεγάλους[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤης έχουν καταλογίσει πολλά: άνοστη, σκληρή, δύσκολη στο μαγείρεμα - όπως και να το κάνουμε, τη στιγμή που θα βγει μοσχομυριστή στο τραπέζι, στολισμένη στην[...]
Πηγή: bostanistas.grΜια τάρτα που τρώγεται ζεστή και κρύα, με υπέροχη γεύση ψημένης ντομάτας. Κατάλληλη για όλες τις εποχές, με φρέσκια ντομάτα ή του κουτιού. Συνταγή : Εφη[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜε μαρμελάδα; με σάλτσα πικάντικη; με τυρί; με μέλι; μήπως με τυρί και μέλι; Τούτα τα πιτάκια, σαν μικρά ψωμιά, είναι η χαρά του αναποφάσιστου γιατί όλα τους[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ κατσαρίδα ή rissoides desmaresti, όπως λέγεται επιστημονικά, είναι είδος γαρίδας. Η κύρια διαφορά κατσαρίδας και γαρίδας, είναι ότι η γαρίδα είναι πολύ[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grMARRONS GLAC ES (ΜΑΡΟΝ ΓΛΑΣΕ) M arron glacé (μ αρόν γκλασέ η σωστή προφορά και όχι μαρόν γλασέ όπως συνθίζεται...), δηλαδή γλασσαρισμένο κάστανο, υπέροχο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΑΘΗΜΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ , Α ν και η επιλογή µαρινάδας είναι θέµα φαντασίας και προσωπικού γούστου, φαίνεται πως κάθε κρέας «παντρεύεται» καλύτερα µε[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.gr200 ml αφρώδες γλυκό ή ημίγλυκο κρασί* (κρύο, από το ψυγείο) 3 ώριμες φράουλες, κομμένες σε φέτες (τις παγώνουμε στην κατάψυξη) 3 φέτες λάιμ + 1 λάιμ, για το[...]
Πηγή: gastronomos.grΑν και η επιλογή µαρινάδας είναι θέµα φαντασίας και προσωπικού γούστου, φαίνεται πως κάθε κρέας «παντρεύεται» καλύτερα µε ορισµένα υλικά, που[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤο γκουρμέ εστιατόριο του καινούργιου και πολυτελέστατου The Peninsula αποπνέει αύρα κλασσικής πολυτέλειας. Επικεφαλής της κουζίνας, ένας από τους μεγάλους[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο μενού λοιπόν περιέχει: 1. Πράσινη σαλάτα με λιαστη ντομάτα και κουκουνάρι 2. Xυλωμένο ριζότο με μανιτάρια 3. Cheesecake με lemon curd Στο βιβλίο του Jamie[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΥλικά : Για το ζελέ ροδάκινου : 40 ml νερό 40 gr. ζάχαρη 400 ml φρέσκο χυμό ροδάκινου 3 φύλλα ζελατίνης 1 μικρό κλωνάρι φρέσκο δεντρολίβανο (προαιρετικά)[...]
Πηγή: greekmasa.grΓια τη ζύμη 350 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 225 γρ. βούτυρο που έχουμε αφήσει για λίγη ώρα στην κατάψυξη 2 κ.γ. χυμό λεμονιού 4 κ.σ. νερό παγωμένο Για τη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΔροσιστικό γλυκό με σύκο, σταφύλι και μασκαρπόνε Hello, is anybody there? Κοινώς, είναι ακόμη κανένας εκεί έξω ή πήρατε όλοι τους κάμπους, τα βουνά και τα[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΚαλησπέρα!!! Μπακλαβάς...Τραγανός και γευστικός!!! Κλασικά ο μπακλαβάς γίνεται με βούτυρο. Αυτός είναι φτιαγμένος με μαργαρίνη, για να μας συντροφεύει στις[...]
Πηγή: edesmatologion23.blogspot.grΓια 4-6 άτομα Για τη μαρμέλαδα λεμόνι 200 γραμμάρια χυμός λεμονιού 100 γραμμάρια ζάχαρη άχνη 40 γραμμάρια soy sauce 3 φασόλι βανίλιας Για το κοτόπουλο 1[...]
Πηγή: sidagi.grΓια τα μπισκότα 110 γρ. ζάχαρη άχνη 1 κ.γ. φρέσκα φύλλα δενδρολίβανου 120 γρ. κακάο 250 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου ¾ κ.γ. αλάτι 180 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΑπό το τετράδιο της γιαγιάς θα σας προτείνουμε να φτιάξετε ανάλογα με το κέφι σας, ποτά που ζεσταίνουν, ποτά που ανοίγουν την όρεξη ή που δίνουν ευφορία, χωρίς[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr