cooktime μακαρονοπιτα | ευκολα γλυκα ψυγειου | Συνταγές γιασαλάτες με μπρόκολο | λαζανια πλακες με κιμα | φιλετο χοιρινο στο τηγανι | ρεβυθια στη χυτρα ακης | σαλτσα με μανιταρια για χοιρινο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Γλυκα χωρις κομποστα

Βρέθηκαν 32 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Πως αντιμετώπιζε ο Ιπποκράτης τον καρκίνο – Το[...]

Η Ιπποκράτειος Αντικαρκινική Άμυνα, στηρίζεται στην ισορροπία των 4 βασικών γεύσεων. Αμυγδαλέλαιο λαμβάνεται από τους καρπούς του αμύγδαλου. Πλούσιο σε[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr
Μάθε τα πάντα για τα μπαχαρικά! (part 2)

ΚΑΡΔΑΜΟ Γενικά Είναι ένα πολυετές φυτό με όρθιους μίσχους, που μπορούν να φτάσουν σε ύψος μέχρι τα 3 μέτρα. Οι μικροί πράσινοι καρποί του περιέχουν μέχρι 18[...]

Πηγή: syntageskamomata.blogspot.gr
Πόσα είδη πιπεριού υπάρχουν και πώς τα[...]

«Θα σου βάλω πιπέρι στο στόμα», με απειλούσε η γιαγιά μου όταν με άκουγε να λέω κάτι που δεν έπρεπε, μα ποτέ δεν πραγματοποιούσε την απειλή της.[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Μυστικά μαγειρικής από το Α έως το Ω

Α Αβγά Πόσες φορές έχετε βάλει πολλά αβγά στην κατσαρόλα και στο τέλος από τη ντουζίνα έχετε καταλήξει να έχετε μόνο δύο που δεν έχουν σπάσει; Η λύση είναι[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Φτιάξε ζύμη χωρίς μαγιά με τη βοήθεια της σόδας

Φτιάξε ζύμη χωρίς μαγιά με τη βοήθεια της σόδας Για να φουσκώσει η ζύμη χρειάζεται μαγιά όχι όμως σε όλες. Μπορεί να βοηθήσει η σόδα; Φυσικά! Να ξέρεις, όμως,[...]

Πηγή: beauty-secrets.gr/geyseis
Κέικ Καρότου: Η αυθεντική συνταγή  | Caruso.gr

Tο κάροτ κέικ (Carrot Cake) ήταν σίγουρα απ’ τ’ αγαπημένα μου κέικ όσο μεγάλωνα και από 14 χρονών άρχισα να το φτιάχνω μόνη μου, στο μάθημα ζαχαροπλαστικής και[...]

Πηγή: caruso.gr
Κυδώνια Αχνιστά με Σκόρδο και Ούζο - Steamed[...]

Τα ριγωτά κυδώνια (venus verrucosa) είναι τα αγαπημένα μου όστρακα. Αλιεύονται σε αμμώδεις βυθούς και θεωρούνται, όχι άδικα, νοστιμότατα. Η σάρκα τους είναι[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
ΤΟ ΑΥΓΟ  ♦♦  L' UOVO

ΤΟ ΑΥΓΟ Στην κουζίνα όταν λέμε αυγό, συνήθως εννοούμε το αυγό της κότας. Υπάρχουν βέβαια και αυγά από άλλα είδη πουλιών (στρουθοκαμήλου, πάπιας, χήνας,[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Όλα τα γιατροσόφια της γιαγιάς σε μια σελίδα!

Τα «γιατροσόφια» των γιαγιάδων, όπως φαίνεται, κάνουν καλό. Άλλωστε, εκείνες με τους μικρούς και θαυματουργούς θησαυρούς που έκρυβαν στα ντουλάπια[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr
Υποσχέσεις

Ο χαρακτήρας ενός ατόμου είναι το σύνολο των ιδιοτήτων, γνωρισμάτων και ικανοτήτων του, που καθορίζουν και ταυτόχρονα εκφράζονται με το μοναδικό τρόπο σκέψης,[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Υποσχέσεις

Ο χαρακτήρας ενός ατόμου είναι το σύνολο των ιδιοτήτων, γνωρισμάτων και ικανοτήτων του, που καθορίζουν και ταυτόχρονα εκφράζονται με το μοναδικό τρόπο σκέψης,[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Κέικ λεμονιού με κρέμα και crumble αμυγδάλου

Η λεμονοεβδομάδα ή καλύτερα η εβδομάδα των εσπεριδοειδών κλείνει εδώ...αν και δεν τελειώνει... Αυτή τη στιγμή επάνω στο τραπέζι της κουζίνας εμφανίστηκαν κι[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Τεστ λεκτικού συνειρμού... για επιδόρπια

Ο Καρλ Γιούνγκ , φημισμένος Ελβετός ψυχίατρος κι ένας από τους ιδρυτές της σύγχρονης ψυχολογίας του βάθους, επινόησε ένα κλινικό διαγνωστικό εργαλείο, το Τεστ[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Μπάρες σοκολατένιου μπισκότου με κρέμα πορτοκάλι

Εδώ και τρία βράδια προσπαθώ να γράψω αυτή την ανάρτηση... Εδώ και τρία βράδια κοιτάω για λίγη ή για πολλή ώρα το πληκτρολόγιο, και στο τέλος καταλήγω να[...]

Πηγή: myblissfood.blogspot.gr
Μελομακάρονα της γιαγιάς Μαγδαληνής

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Η Μαγδαληνή ήταν η γιαγιά μου, η μητέρα της μαμάς μου. Αγαπημένο μου πρόσωπο που δεν πρόλαβα να το χαρώ καθώς σκοτώθηκε πρόωρα όταν εγώ[...]

Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr
Κέικ καρότου με γλάσο τυριού (Carrot Cake)[...]

Για το κέικ καρότου 110 γρ. φρέσκο βούτυρο 115 γρ. ελαιόλαδο 450 γρ. ακατέργαστη (ή μαύρη) ζάχαρη 4 αυγά 375 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (ή αλεύρι για[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Τα μυστικά του καλού ψήστη σε ψησταριά και[...]

Η σειρά με σύντομα βίντεο για τα μυστικά του ψήστη ξεκίνησε απ’ τα βασικά θέματα του ψησίματος που αναλύθηκαν σε προηγούμενο άρθρο που περιέλαβε τα επεισόδια[...]

Πηγή: caruso.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy