Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 39 συνταγές
Παστέλι με φυστίκια Αιγίνης σας προτείνω σήμερα! Ουσιαστικά πρόκειται για μια πεντανόστιμη μπάρα – παστέλι, την οποία μπορείτε να καταναλώσετε όλες τις ώρες[...]
Πηγή: misshealthyliving.gr...της Nigella Lawson Σήμερα, μια ωραία ηλιόλουστη μέρα του Σεπτέμβρη, θέλοντας να γλυκάνω την επιστροφή στη σχολική ζωή της μεγάλης μου ανιψιάς...της[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΈφτιαξα για πρώτη φορά αυτά τα cupcakes για μια φίλη που νήστευε στη νηστεία των Χριστουγέννων και είναι πολύ γλυκατζού. Είχε λίγο απελπιστεί με το να τρώει[...]
Πηγή: foodjunkie.euΗ λεμονοεβδομάδα ή καλύτερα η εβδομάδα των εσπεριδοειδών κλείνει εδώ...αν και δεν τελειώνει... Αυτή τη στιγμή επάνω στο τραπέζι της κουζίνας εμφανίστηκαν κι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠόσο εύκολα ανατρέπεται η "κανονικότητα"! Πόσο εύκολα μπορεί να αλλάξει σε μια στιγμή ολάκερη η καθημερινότητά κι όμως δεν το συνειδητοποιείς! Κι όταν τελικά[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟ Καρλ Γιούνγκ , φημισμένος Ελβετός ψυχίατρος κι ένας από τους ιδρυτές της σύγχρονης ψυχολογίας του βάθους, επινόησε ένα κλινικό διαγνωστικό εργαλείο, το Τεστ[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grTo στίκι τόφι πούντινγκ (sticky toffee pudding) είναι ένα πολύ βρετανικό γλυκό, με ρίζες στη δεκαετία του ’60. Στην ουσία πρόκειται για ένα ζουμερό σπογγώδες[...]
Πηγή: pandespani.comΜην ήταν η περιρρέουσα παραφροσύνη στην ατμόσφαιρα, η σχιζοφρένεια που φόρτωνε ενισχυμένη απογοήτευση για την πολύτιμη ανυπαρξία της κοινής λογικής κι άλλο[...]
Πηγή: pandespani.comΣύμφωνα με τα λεξικά, η εμμονή είναι η σταθερή πίστη σε μια γνώμη, η συνεχής υποστήριξη μιας ιδέας, η ανυποχώρητη πεποίθηση σε κάποια άποψη, στάση ή πρόταση ή[...]
Πηγή: pandespani.comΚαταπληκτικό παγωτό με κομμάτια φράουλας και καβουρντισμένα αμύγδαλα, που κανείς δεν θα μπορέσει να του αντισταθεί. Φτιάξτε το και απολαύστε τις αντιδράσεις,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΓνωρίζετε τι διαφορά μεταξύ βουτύρου και μαργαρίνης; Συνεχίστε να διαβάζετε, έχει πολύ ενδιαφέρον 1) Και τα δύο προϊόντα έχουν σχεδόν τις ίδιες θερμίδες. 2)[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΡυζόγαλο με κάρδαμο και κανέλα Ό,τι έμεινε στον πάτο απ’ το κατσαρόλι που το ρυζόγαλο έβρασε, πριν μπει σε μπολ, αυτή είναι η πρώτη γεύση του. Κι όποιος δεν[...]
Πηγή: pandespani.comΠαραδοσιακή συνταγή με 7, 9, ή 11 υλικά Απλή. Σε αντιδιαστολή με τη φανουρόπιτα με μαγιά που δεν είναι βέβαια δύσκολη, αλλά θέλει τον χρόνο της αφού πρέπει να[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΕύκολο, γρήγορο, χωρίς κόπο, gourmet πιάτο με κλασική φινέτσα και παραδοσιακές ρίζες . Το τραγανό φύλλο καταϊφιού σε συνδυασμό με την βελούδινη υφή της[...]
Πηγή: magiacook.grΔεν ήμουν ποτέ φαν των χριστουγεννιάτικων γλυκών - ούτε καν ως παιδί. Οι δίπλες και τα μελομακάρονα με λιγώνουν, οι κουραμπιέδες, που θεωρητικά ως βουτήματα[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια το κέικ καρότου 110 γρ. φρέσκο βούτυρο 115 γρ. ελαιόλαδο 450 γρ. ακατέργαστη (ή μαύρη) ζάχαρη 4 αυγά 375 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (ή αλεύρι για[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠαγωτό φυστίκι χωρίς ζάχαρη ναι, ενδεχομένως να έχετε φάει, αλλά πραγματικό παγωτό φυστίκι από φυστίκια, χωρίς τεχνητά χρώματα? Τι να σας λέω τώρα…είναι[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΥπέροχος σιμιγδαλένιος χαλβάς όλο θρέψη και γεύση! Γλυκός και νηστίσιμος χωρίς ζάχαρη!! Όλη η γλύκα του είναι από αγνό μέλι και τα φυσικά σάκχαρα αποξηραμένων[...]
Πηγή: magiacook.grΜοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest Το τηγάνι είναι ένα πολύ βολικό σκεύος μαγειρικής αφού επιτρέπει το γρήγορο μαγείρεμα. Το κόλλημα της τροφής[...]
Πηγή: foodtrails.gr