Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 79 συνταγές
ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ Αυτήν την εβδομάδα, θα σας παρουσιάσω τρείς μικρές παρασκευές γιά σάλτσες που έχουμε συνηθίσει να προμηθευόμαστε έτοιμες τυποποιημένες. Πόσο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΕμείς σήμερα φτιάξαμε μουσταλευριά! Και μάλιστα με κάθετη παραγωγή: φέραμε σταφύλια από το χωριό, ροδίτη και φιλέρι συγκεκριμένα, η Ελένη τα έπλυνε καλά και[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΤα mostaccioli είναι γλυκάκια από την Ιταλία, που φτιάχνονται την περίοδο των Χριστουγέννων. Είναι γνωστά κυρίως στην Νάπολη, αλλά φτιάχνονται και στο Abruzzo,[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΕξαιρετικά ελληνικά προϊόντα Από τα ελληνικά προϊόντα που δοκιμάσαμε τον τελευταίο καιρό, ιδού μια επιλογή από τα καλύτερα, αυτά που ιδιαιτέρως μας άρεσαν για[...]
Πηγή: pandespani.comΟ μούστος περιέχει υδατάνθρακες, αμινοξέα, βιταμίνες, μέταλλα, φαινόλες. Είναι πλούσιος σε βιταμίνη Α, βιταμίνη C καθώς και σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β,[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςΗ κυρία Βούλα από το Οινοπαντοπωλείον Ειδικό δεν με ξεχνά και κάθε χρόνο μου φυλάει 1 μπουκάλι μούστο για την μουσταλευριά μου. Φέτος αυτή την μουσταλευριά την[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grXρόνος Ψησίματος: 40 λεπτά Υλικά για 30 κομμάτια: 200 γρ. ζάχαρη 250 γρ. μούστος 250 γρ. λάδι 300 γρ. νερό χλιαρό 100 γρ. χυμός πορτοκάλι 1 σφηνάκι κονιάκ 1/2[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΚάθε ξεκίνημα εποχής, περιλαμβάνει πολλές δουλειές, είτε στην κουζίνα είτε εκτός. Αυτό τον καιρό εδώ, φρούτα εποχής χρειάζονται φροντίδα για να έχουμε[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΧτες είχαμε τρύγο... «Είχαμε» σημαίνει ότι τρυγάνε γονείς και θείοι με τους εργάτες τα αμπελάκια των παππούδων, συνθλίβουν τον καρπό και πλένουν[...]
Πηγή: bostanistas.grΧωρίς ζάχαρη, με αλεύρι ολικής , με φυσική γλύκα και καθόλου κόπο!΄ Ένα μπουκάλι "κομμένος" μούστος είχε παραμείνει στην κατάψυξη από πέρυσι, περιμένοντας[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥπέροχα κουλουράκια λαδιού με πετιμέζι «νέας εσοδείας»! Η συνταγή είναι από τετράδιο αγαπημένης και εξαιρετικής μαγείρισσας που δεν είναι πια μαζί[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜούστος- μουσταλευριά. Υλικά: 8 κιλά μούστο 12 κουταλιές στάχτη 1,1/4 της κούπας αλεύρι Κανέλα Καρυδόψιχα χοντροκομμένη Σουσάμι Εκτέλεση: Βάζουμε τη στάχτη σε[...]
Πηγή: manitarosyntages.blogspot.grΔεν έχουν περάσει πολλές μέρες που έκανα την ανάρτηση για τον πελτέ από κυδώνι. Είχα γράψει τότε ότι τα απομεινάρια ,φλούδια και κουκούτσια, τα χρησιμοποίησα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜιας και αρχίσαμε να μιλάμε για κεράσια με αυτή την αλμυρή μπρουσκέτα με κεράσια, ρικότα και miso , ας πάμε τώρα στην γλυκιά πλευρά και πιο συγκεκριμένα σε[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤη μέρα που πήρα στα χέρια μου το μούστο, μου ήρθαν μερικές ιδέες για να αξιοποιήσω ένα μέρος του. Μία από αυτές, ήταν να φτιάξω ζελέ.Αν η πρώτη σας σκέψη[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΈπειδη μου αρέσει πολύ ο χαλβάς και λατρεύω την μουσταλευριά αποφάσισα να "παντρέψω" τις δυο αυτές γεύσεις! Να λοιπόν το .... μωρό τους :) Υλικά 1 ποτήρι νερού[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΠαρασκευή βράδυ, βρέθηκα με 12 λίτρα μούστο και 6 κιλά δαμάσκηνα. Καταλαβαίνετε με τι ασχολήθηκα όλο το σκ... Όλο το πρωινό του Σαββάτου σούρωνα και έβραζα το[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr