Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 55 συνταγές
500 ml σάλτσα Ανγκλέζ 4 ασπράδια αυγών 50 γρ ζάχαρη αρωματικές ύλες 250 ml κανονική κρέμα γάλακτος (χτυπημένη) Φτιάξτε τη σάλτσα Ανγκλέζ. Φτιάξτε τη μαρέγκα:[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ: 1 κιλό χυμός πορτοκαλιού 80 γρ. ζάχαρη 70 γρ. κορν φλάουερ ξύσμα από 1 πορτοκάλι ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ: 1 κιλό χυμός[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ: 1 κιλό χυμός πορτοκαλιού 80 γρ. ζάχαρη 70 γρ. κορν φλάουερ ξύσμα από 1 πορτοκάλι ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ: 1 κιλό χυμός λεμονιού 120[...]
Πηγή: ucook.gr/cook250 γρ. γάλα πλήρες 250 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά 150 γρ. ζάχαρη 6 κρόκοι αυγών 1 κλωναράκι βανίλιας Με ένα μικρό μαχαίρι «σκίζουμε» κατά μήκος στη μέση[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 μπαστουνάκι βανίλιας 50 γρ κόκκους καφέ 300 ml γάλα 250 ml κρέμα γάλακτος 6 κρόκους 50 γρ ζάχαρη καστανή ζάχαρη για το γαρνίρισμα Ανοίγουμε στη μέση κατά[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜ ΜΠΡΟΥΛΕ 500 ml. κρέμα γάλακτος 4 κρόκοι αυγών 100 γρ. ζάχαρη 10 ml. Grand Marnier ½ κοτσάνι βανίλια Ξύσμα ½ πορτοκαλιού 50 γρ. μαύρη ζάχαρη ΓΙΑ[...]
Πηγή: ucook.gr/cook3 μέτρια αυγά 75 γρ. ψιλή ζάχαρη 1/2 κουταλάκι γλυκού ξύσμα λεμονιού 1/2 κουταλάκι γλυκού άρωμα βανίλια 75 γρ. αλεύρι, κοσκινισμένο Για τη γέμιση και το[...]
Πηγή: ucook.gr/cook500 γρ. αλεύρι μαλακό (τύπου 70%) 80 γρ. φυτική μαργαρίνη 80 γρ. ηλιέλαιο 200 γρ. σταχτόνερο 100 γρ. άχνη ζάχαρη 12 γρ. baking powder Ξύσμα από 2 πορτοκάλια[...]
Πηγή: ucook.gr/cookγια τη ζύμη 6 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις ½ κουταλάκι αλάτι 4 κουταλιές ζάχαρη 1 κούπα νερό 1 κούπα μαγειρικό λίπος 1 κούπα εκλεκτό ελαιόλαδο ή[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓια τη ζύμη 4 φλυτζάνια τσαγιού αλεύρι σκληρό 1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι 2 αυγά και 4 κρόκοι 4 κουταλιές σούπας χυμό[...]
Πηγή: ucook.gr/cook600 ml. γάλα 200 γρ. ζάχαρη 40 γρ. κορν φλάουρ 2 αβγά Λίγη βανίλια 1 ξύλο κανέλας 1 ζελατίνη 200 γρ. φράουλες 300 γρ. μέλι Ελάτης Μαινάλου βανίλια [...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓια το ζελέ 500 ml. χυμό μήλου 500 γρ. μήλα Ζαγοράς Πηλίου πολτοποιημένα 50 γρ. μαύρη ζάχαρη 6 γρ. κανέλα σκόνη 6 φύλλα ζελατίνης Για την κρέμα βαβαρουάζ 500[...]
Πηγή: ucook.gr/cook120 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 60 γρ. αλεύρι ολικής αλέσεως 60 γρ. μαλακή καφέ ζάχαρη 200 γρ. γιαούρτι(με 1% λιπαρά) 85 γρ. δαμάσκηνα ξερά χωρίς[...]
Πηγή: ucook.gr/cook6 κούπες μούστο 9 κουταλιές αλυσίβα(στάχτη από ξυλοκάρβουνα) 2/3 κούπας αλεύρι ή καλύτερα νισεστέ 2/3 κούπας καρύδια χοντροαλεσμένα λίγη κανέλα Η μουσταλευριά[...]
Πηγή: ucook.gr/cook300γρ. κρέμα γάλακτος σε παχύρρευστη μορφή 3 κρόκοι αυγού 180γρ. ζάχαρη 3 λεμόνια ξύσμα από ένα λεμόνι 2 φύλλα ζελατίνας (10γρ.) 3 ασπράδια αυγού Για τη[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 ντομάτα 1 μικρή γλώσσα βρασμένη Λίγο μαγιονέζα Ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι Ψιλοκομμένο μαϊντανό Χυμό απο 1/2 λεμόνι Αλάτι – πιπέρι Μαρούλι πράσινο Καρότο[...]
Πηγή: ucook.gr/cook700 ml. νερό 550 γρ. ζάχαρη 650 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 150 γρ. μασκαρπόνε 50 ml. amaretto Φτιάχνουμε ένα σιρόπι με νερό και ζάχαρη και αφήνουμε να κρυώσει[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 κιλό φράουλες καθαρισμένες και κομμένες στη μέση 600 γρ νερό 2 ξυλάκια βανίλιας 250 γρ ζάχαρη χυμός και ξύσμα από ένα λεμόνι 10γρ μέντα Για την κρέμα[...]
Πηγή: ucook.gr/cook500 γρ. γάλα πλήρες 20 γρ. μαγιά μπύρας φρέσκια 30 γρ. ζάχαρη 5 γρ. αλάτι 520 γρ. αλεύρι σκληρό αραβοσιτέλαιο για το τηγάνισμα ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ: 100 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cook75 γρ. σταφίδες 4 κουταλιές ρούμι 3 κρόκοι αυγών 125 γρ. μαύρη ζάχαρη 280 γρ. κρέμα γάλακτος, αραιωμένη με λίγο γάλα 280 γρ. κρέμα γάλακτος χτυπημένη Βάλτε[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 Κιλό βερίκοκα 750 γρ φρουκτόζη 1 Λεμόνι Πλένουμε τα βερίκοκα και τα κόβουμε στην μέση. Κατόπιν αφαιρούμε το κουκούτσια και κόβουμε σε μικρά κομματάκια τα[...]
Πηγή: ucook.gr/cook300 γρ. φρέσκο, πολύ ώριμο μάνγκο 10 φύλλα λευκή ζελατίνη 340 ml γάλα εβαπορέ (4% λιπαρά) 5 γεμάτες κ.σ. ζάχαρη Πλένουμε τα μάνγκο, τα ξεφλουδίζουμε και[...]
Πηγή: ucook.gr/cook