Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 87 συνταγές
Μια εναλλακτική για Πάβλοβα σε ατομικές μερίδες...Όταν πρωτοείδα το τίτλο είπα συνταγή με μωρά; Πιστέψτε με όμως τρώγονται ευχάριστα και χωρίς ενοχές. Η ιδέα[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΥλικά 1 πακέτο φύλλο Βηρυττού (Κανάκης) 1 μεγάλο κομμάτι λευκή κουβερτούρα σπασμένη σε μικρά κομματάκια . 1 μεγάλο κομμάτι πικρή κουβερτούρα υγείας[...]
Πηγή: greekmasa.grΕφτιαξα αυτό το κεκάκι με 4 απλά υλικά κυριολεκτικά σε 5 λεπτά !!!Χρησιμοποίησα 2 πιρούνια για να το ετοιμάσω και έγινε πολύ νόστιμο αφράτο και γευστικό ...Οτι[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grμαρμελάδα ροδάκινο σε 30 λεπτά Το μήλο απ την Περσία όπως αποκαλείται το ροδάκινο (Prunus persica) έχει έρθει (με βαπόρι όπως λέει το άσμα) απ’ την Κίνα. Τα[...]
Πηγή: pandespani.comΠώς γίνεται το γλυκό πορτοκάλι; Όχι το μοντέρνο με ολόκληρη τη φέτα πορτοκαλιού, φέτα και σάρκα μαζί αλλά το παλιό, κλασικό και διαχρονικό γλυκό του κουταλιού.[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣήμερα έφτιαξα 12 τρίγωνα μηλοπιτάκια πάααρα πολύ μυρωδάτα και νηστίσιμα και εμφανίσιμα, κυριολεκτικά σε χρόνο ρεκορ χωρίς να λερώσω ταψιά, ούτε άναψα[...]
Πηγή: greekmasa.grΚαλημέρα!!! Καλή εβδομάδα και πάλι καλό μήνα!!!!! Πρωί Σαββάτου, έξω βροχή, αέρας, βαριά, γκρίζα σύννεφα καλύπτουν τον ουρανό τόσο που λες κι αγγίζουν... τα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤις λατρεύω αυτές τις συνταγές! Ποιές συνταγές; Αυτές που σου δίνουν το δικαίωμα να τις ετοιμάσεις και να τις απολαύσεις σε χρόνο … τσακ μπαμ!!! [...]
Πηγή: mamatsita.wordpress.comphoto: Χρυσαυγή Μπόμπολα Όταν είσαι ένα σκαλοπάτι πριν τα εβδομήντα, παππούς ήδη δύο φορές και έχεις μεσάνυχτα από τεχνολογία, η μόνη σου έννοια λογικά θα[...]
Πηγή: bostanistas.gr«Όποιος δεν έχει ζήσει στη Σαϊγκόν πριν από την επανάσταση, δεν ξέρει πώς ήταν η Ασία» είπε η μαντάμ Ρονί, η οποία αυτοσυστήθηκε ως χήρα γάλλου[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΉ καλύτερα, ατομικά brownies με "καρδιά" λευκής σοκολάτας, με λίγη ακόμα λιωμένη λευκή σοκολάτα από πάνω, και ένα σοκολατάκι μαύρης σοκολάτας από δίπλα, έτσι,[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΚαλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλες τις Κατερίνες!!!!!! Πολύχρονες και Ευτυχισμένες!!! Σήμερα με αφορμή την μεγάλη αυτή γιορτή, ( αλλά και την δική μου[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ ΓΙΑ ΜΠΙΣΚΟΤΟΜΗΧΑΝΗ Κλασσικα μπισκοτακια, φτιαγμενα με την ζυμη " παστα φρόλλα ", αλλα σε πιο μαλακη μορφη. Αυτη η συνταγη ειναι ιδανικη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο ανακάλυψα και δεν το χορταίνω ,ένα δροσερό καλοκαιρινό γλυκάκι ,σίγουρα θα άρεσε πολύ στο μπαμπά μου ,δυστυχώς δεν προλάβαμε, Υλικά: για τη βάση:1 κουτί πτι[...]
Πηγή: oisyntagestisxrysas.blogspot.grΧρόνια πολλά και καλά! Μπήκαμε επισήμως στην άνοιξη και τι καλύτερο από ένα φραουλένιο παγωτό; Οι τελευταίες εβδομάδες ήταν σχετικά απαιτητικές και η διάθεση[...]
Πηγή: cookika.comFor English scroll down Καλή Χρονιά σε όλους! Ή μήπως άργησα πολύ; Δεν πειράζει, έτσι και αλλιώς μας χρειάζονται πολλές ευχές, και ακόμα περισσότερες. Η νέα[...]
Πηγή: mookiesbaker.blogspot.grΚαλησπέρα σας!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους τους Γιάννηδες και τις Γιάννες που γιορτάζουν σήμερα! Να είναι καλά και του χρόνου!!! Προσωπικά θα ήθελα να ευχηθώ μέσ'[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr(Ακολουθεί ανάρτηση της κατηγορίας "κουκουβά") Ήρθε λοιπόν η ώρα που μπορώ κι εγώ περήφανα να πω ότι αυτά είναι τα πρώτα μπισκότα που έφτιαξα με το γιο μου! Ω[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΕνα γλυκάκι πεντανόστιμο, χωρίς αβγά και διάφορα ....."αμαρτωλά", μόνο με γιαουρτάκι μπόλικο (όσοι έχουμε μπορούμε να το αντικαταστήσουμε και με κεφίρ) και[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΈκανα λοιπόν κ εγώ την κίνηση μου και αγόρασα παγωτομηχανή. Αυτό ήταν το πρώτο μου παγωτό που έφτιαξα σε αυτήν και έχω να σας πω ότι αξίζει μια επένδυση σε[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΕντάξει, το ξέρω και ξέρω ότι το ξέρετε κι εσείς... είναι να μην κολλήσω κάπου... αν, όμως, κολλήσω... κολλάω για τα καλά!! Για δεύτερη φορά εμφανίζεται μια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Μαρμελάδα λεμόνι (όπως και γλυκό) δεν είχα ξαναφτιάξει! Λίγο εγώ που την θεωρούσα πολύ ...αγγλική για τα μεσογειακά μας γούστα, λίγο οι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grστις θηκούλες τους γιατί φοβήθηκα να τα βγάλω μη χαλάσουν! Happy Valentine's Day! Έφτιαξα λοιπόν κι εγώ σήμερα κατιτίς αγαπησιάρικο παρότι θεωρώ αυτή τη μέρα[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.gr”Μπαμπά, η μαμά είπε ότι το mascarpone στο ψυγείο σε λίγες ημέρες λήγει, και ότι θα το πετάξουμε πάλι.... ” Αστραπόβροντο σε γαλάζιο ουρανό. Η πίεση έφθασε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜε ανθόνερο και αμύγδαλο! Η πιο αρωματική είναι αλήθεια! Αν δεν μας αρέσει το ανθόνερο μπορούμε να βάλουμε άλλα αρώματα όπως θα δείτε στις παρατηρήσεις. Έχει[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣτην αγορά, οι φράουλες έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους. Ποτέ δεν βιάζομαι να πάρω φράουλες, γιατί ως φυτό που είναι σχεδόν σε επαφή με το έδαφος. μου έχουν[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΈνα brownie με τι;;; Ένα Strawberry Cheesecake Brownie που λένε και οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι... Τι, ακόμα δεν καταλάβατε; Ρε παιδί μου, θες να φας ένα γλυκό.[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΗ συνταγή είναι της θείας μου...Αν ήξερε να χειρίζεται υπολογιστή σίγουρα τις περισσότερες συνταγές εδω μέσα θα τις είχε βάλει εκείνη...Είναι τέλειοι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr16/12/13 Και ένα γλυκάκι ακόμα σας παρουσιάζουμε σήμερα, μιας και λόγω γιορτών έχω πάρει φόρα. Σήμερα επιπλέον έχει γενέθλια ο μπαμπάς μου, οπότε[...]
Πηγή: zannetcooks.comΑυτός είναι ο κουνιάδος μου ο Μανώλης και αυτό είναι Το "μπισκοτογλυκό" της απολαυσης. η συνταγή από ότι μου είπε είναι αγνωστου προελέυσεως . Αλλα δεν με[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grχαλβάς σιμιγδαλένιος ο αγαπημένος. θα σας πω μια αστεία ιστορία από τα παιδικά μου χρόνια. είναι 07/07 (δεν θα πω χρονιά, άσε που δεν την θυμάμαι κιόλας)[...]
Πηγή: fenssweetparty.blogspot.grΣυνήθως στο αναρτήσεις μου,αποφεύγω να βάζω συνταγές που άλλοι έχουν ήδη ασχοληθεί(και μάλιστα έχοντας εκτελέσει με μεγαλύτερη εμπειρία από μένα). Προσπαθώ οι[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr