Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
Cheese cake με γιαουρτι χωρις τυρι κλπ., χωρις ψησιμο! Υλικά Για την βαση: Εξαρτάται πόσο μεγάλη την θέλουμε. Βάζουμε ανάλογη ποσότητα μπισκότα και γιαούρτι[...]
Πηγή: greekmasa.grΚΑΡΙΟΚΕΣ ΚΑΡΔΙΑ Χαιρετώ τους καλούς φίλους! Σας έχω συνταγή για τέλειες καριόκες, κλασικά γλυκά προσαρμοσμένα σε σχήμα καρδιάς που τα καθιστά ιδανικά[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΧθες καθώς είχα λίγο χρόνο παραπάνω μπήκα σε πολλά μπλοκόσπιτα (περισσότερα από άλλες μέρες) και συνάντησα μια συνταγή για μικρά κεκάκια με σταφύλι στο blog[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΔοκιμάστε αυτήν την υπέροχη μαρμελάδα με πορτοκάλι και μήλο, αρωματισμένη με σπόρους κάρδαμο και βανίλια. Πιο τέλεια και αρωματική μαρμελάδα δεν έχετε[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΗ εποχή των μαρμελάδων έχει μπει για τα καλά. Φράουλες, κεράσια, ροδάκινα, βερύκοκα, αχλάδια, κορόμηλα, βανίλιες, όλα στη διάθεση της νοικοκυράς. Εγώ όμως,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΛίγες μέρες στην Αθήνα, με αποσυντόνισαν λιγάκι από το blogging. Τι θέλει ένας νησιώτης στην Αθήνα κατακαλόκαιρο; Αυτό με ρωτούσαν όλοι! Χαχα! Λοιπόν, όταν δεν[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΚάθε χρόνο τέτοιαν εποχή, ο πατέρας μου μαζεύει διάφορα φρούτα από τα δέντρα μας, για να φτιάξουμε γλυκά του κουταλιού και μαρμελάδες. Η μαρμελάδα της οποίας[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΧρώματα κι αρώματα εις διπλούν! Οι ποικιλίες των δαμάσκηνων είναι πολλές και πολύχρωμες . Από τις κιτρινοπράσινες μπουρνέλες (ή αμπουρνέλες που λέμε μεις οι[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο φετινό φθινόπωρο είναι από τα καλύτερά μου. Κρατάει πολύ, έχει ωραία δροσιά, στα μανάβικα και στις λαϊκές βρίσκεις μερικά καλοκαιρινά ακόμη, ενώ έχουν[...]
Πηγή: bostanistas.grΟι ποικιλίες των δαμάσκηνων είναι πολλές και πολύχρωμες. Από τις κιτρινοπράσινες μπουρνέλες (ή «αμπουρνέλες», που λέμε μεις οι κρητικοί) ως τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ Νάσος από την Λήμνο, φωτογράφησε και κατέγραψε για μας τα στάδια παρασκευής της σπιτικής μαρμελάδας του με μούρα. Τον ευχαριστούμε πολύ! Το μούρο και[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr