μπανοφι αργυρω | μπανοφι γλυκο αργυρω | γλυκο με μπανανα και ζαχαρουχο | banoffee συνταγη με ζαχαρουχο | banoffee αργυρω | γλυκο μπανανα ζαχαρουχο γαλα | banoffee με καραμελα | μπανοφι χωρίς βρασιμο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Γλυκα χωρις γλουτενη μπακαλιαρος παριζα βουτυρο

Βρέθηκαν 55 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Orange Chocolate

20 ml * χυμός από μοσχολέμονο ή λεμόνι 20 ml σιρόπι ζάχαρης (το φτιάχνουμε χτυπώντας στο μούλτι 1/2 φλιτζάνι νερό με 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη, μέχρι να διαλυθεί η[...]

Πηγή: gastronomos.gr
To κρύο θέλει θερμαντικά ποτά

Τι κι αν περάσαν οι γιορτές, το κρασί, το ρούμι, το μπράντι και ο μηλίτης, μαζί με ζάχαρη, ίσως και με πλούσια κρέμα, σίγουρα πάντως με κανέλα, μοσχοκάρυδο[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Της τελευταίας στιγμής: μία ζύμη, τέσσερις ιδέες

Ξεφυλλίζω περιοδικά, σερφάρω στα αγαπημένα μου μαγειρικά sites. Το D(o) I(t) Y(ourself) τα Χριστούγεννα είναι στα καλύτερα του. Αν πιστέψουμε όλα αυτά που[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Πέντε αστέρια: ροφήματα κάτω απ' το δέντρο

Αν ανήκουμε στους τυχερούς, δύο - άντε το πολύ τρεις - από τούτες τις γιορτινές μέρες θα μας χαριστούν για να τις περάσουμε ρέμπελα, μακριά από υποχρεώσεις[...]

Πηγή: bostanistas.gr
ΥΓΡΗ ΖΑΧΑΡΗ  ♦♦  LO ZUCCHERO LIQUIDO

ΥΓΡΗ ΖΑΧΑΡΗ Ακόμη ένα πολύ χρήσιμο υλικό για τις συνταγές ζαχαροπλαστικής είναι καί η λεγόμενη υγρή ζάχαρη. Η υγρή ζάχαρη είναι υδατικό διάλυμα ζάχαρης με[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Chocolate and Banana To Welcome September!

Η' αλλιώς ένα γλυκάκι για να πάνε τα φαρμάκια κάτω! Αχ, δύσκολος ο Σεπτέμβρης, μήνας προσαρμογής και νέων δεδομένων! Καινούριοι μαθητές, καινούρια σχολεία, να[...]

Πηγή: artycraftycathy.blogspot.gr
Δροσιστική λεμονάδα με βύσσινα και δυόσμο &[...]

Δροσιστική λεμονάδα με βύσσινα και δυόσμο & Γλυκά σφολιατίνια Θέλω να σας εκμυστηρευτώ κάτι. Έχω αρχίσει και βαραίνω... Μα καλά, δεν ντρέπεστε; Κατευθείαν[...]

Πηγή: sundayspoon.blogspot.gr
Ρακή και ρακοκάζανα κι ένα «φάρμακο» για το[...]

Αλλιώς είχα στο νου μου να είναι τούτη η ανάρτηση. Πιο περιγραφική της διαδικασίας και του τρόπου παρασκευής του κορυφαίου τοπικού μας ποτού. Επιφυλάσσομαι ,[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Φράουλα & δεντρολίβανο

200 ml αφρώδες γλυκό ή ημίγλυκο κρασί* (κρύο, από το ψυγείο) 3 ώριμες φράουλες, κομμένες σε φέτες (τις παγώνουμε στην κατάψυξη) 3 φέτες λάιμ + 1 λάιμ, για το[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Καρπούζι + Αλκοόλ x 2 = ?

Εντάξει λοιπόν, θα το πω καθαρά και ξάστερα. Λατρεύω τα κοκτέιλ. Λατρεύω την εμφάνισή τους, τη γεύση τους (όχι όλων), λατρεύω τον τρόπο που[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Ζελέ Προσέκο: Πρωτότυπο και απλό γιορτινό[...]

Οι αφρώδεις οίνοι πάσης φύσεως είναι φτιαγμένοι για γιορτινή ατμόσφαιρα. Ανεβάζουν το κέφι και τη διάθεση με τον ίδιο ρυθμό που οι φυσαλίδες φτάνουν στην[...]

Πηγή: caruso.gr
....και Τυχερή Πρωτοχρονιά

Στην Ελλάδα, καθ' όλη τη διάρκεια των Χριστουγέννων και μέχρι την Πρωτοχρονιά, βγαίνει μέσα από όλους μας ο τζογαδόρος. Διότι αυτή είναι η εποχή για[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
κοκτέιλ καρπούζι

Δεν είναι ποτό με αλκοόλ αν και μπορούμε να βάλουμε. Είναι περισσότερο χυμός καρπούζι αλλά είναι πολύ δροσιστικό και είναι και ένας τρόπος να χρησιμοποιήσουμε[...]

Πηγή: cookandfeed.blogspot.gr
Μαρέγκες με φράουλες, crème fraîche και σιρόπι[...]

Οι ολλανδικές φράουλες είναι θεϊκές, μια λέξη που δεν συνηθίζω να χρησιμοποιώ γενικά, πόσο μάλλον για φρούτα, αλλά είναι η μοναδική που μπορεί να τις[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Black Forest να την πιεις στο[...]

Εδώ και κάμποση ώρα κάθομαι και κοιτάζω τον υπολογιστή σκεπτόμενη πως να αρχίσω. Είναι σκληρά αυτά που θα πω και σίγουρα δεν θα αρέσουν σε πολλούς. Μεταξύ μας[...]

Πηγή: royal-coconut.blogspot.gr
Σιρόπι Σοκολάτας για παγωτά, γλυκά και ροφήματα

Το ωραιότερο και πιο γευστικό, σπιτικό, σιρόπι σοκολάτας που υπάρχει. Γίνεται εύκολα, πολύ γρήγορα και μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε στα κοκτέιλ, τον καφέ ή[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
αμυγδαλωτά απ' την Τήνο με μανταρίνια Χίου[...]

αμυγδαλωτά με μανταρίνι Τα κάτασπρα απ’ την άχνη αμυγδαλωτά (μας) ή και υπόλευκα, όταν το χρώμα της γεύσης τους ξεμυτίζει στην επιφάνεια υγραίνοντας ύπουλα τη[...]

Πηγή: pandespani.com
Σοκολατάκια με κεράσι και λικέρ τύπου Μαμπέλ

Καλως ήλθατε πίσω στο blog μου!!! Αφού φτιάξαμε τα πατροπαράδοτα γλυκά των χριστουγέννων ήρθε η ώρα για μικρά φοντάν που θα στολίσουν τον μπουφέ μας και θα[...]

Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.gr
Παγωτό πεπόνι με χυμό πεπονιού

ΠΑΓΩΤΟ ΠΕΠΟΝΙ ΜΕ ΧΥΜΟ ΠΕΠΟΝΙΟΥ Το παγωτό πεπόνι είναι μια πολύ ξεχωριστή και δροσιστική γεύση παγωτού. Δεν το συναντάμε πολύ εύκολα στα παγωτά εμπορίου αλλά[...]

Πηγή: icecream.turborecipes.com
Αυθεντικό Τιραμισού με Οικογενειακή Ιταλική[...]

Τιραμισού (tiramisù) στα Ιταλικά σημαίνει “ανέβασέ με”. Όνομα που δόθηκε στο γλυκό, λόγω της ενέργειας του καφέ σε συνδυασμό με την ηδονή της συνολικής[...]

Πηγή: caruso.gr
Πανακότα με γιαούρτι, μαστίχα και γλυκό[...]

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ 1 φακελάκι ζελατίνα σε σκόνη (2 1/4 κουταλάκια), 1 φλ. κρέμα γάλακτος, 1/3 φλ. ζάχαρη, ½ κουταλάκι κοπανισμένη μαστίχα (σε σκόνη), 2 φλ.[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Δροσερό αναψυκτικό απο βερίκοκα και εύκολη[...]

Καιρος να δροσιστουμε με ένα σπιτικό αναψυκτικό απο βερίκοκα και με τα περισσέυματα φτιάχνουμε μια μαρμελάδα για τον χειμώνα ! Στην ουσία φτιάχνουμε ενα[...]

Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr
Το Food States στις ''Ημέρες Γαστρονομίας''

Food States in ''Gastronomy days'' Το Food States βρέθηκε στις 24 Μαΐου στο μουσείο Μπενάκη στην Αθήνα στις «Μέρες Γαστρονομίας». Μια συνάντηση για[...]

Πηγή: foodstates.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy