Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 25 συνταγές
Κουλουράκια με τυρί Υλικά 1 κιλό αλεύρι 80 γραμμάρια ζάχαρη 20 γραμμάρια αλάτι 30 γραμμάρια μαγιά νωπή 100 γραμμάρια ελαιόλαδο 500 γραμμάρια νερό χλιαρό[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΥλικά: 500 γρ. σιτάρι 2 1/2 λίτρα ζεστό νερό 1 κούπα ή 200 γρ. ζάχαρη της αρεσκείας σας, πχ. ζαχαροκάλαμου 4 κ.σ. κορν φλάουρ (προαιρετικά, στη περίπτωση που[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥλικά: 500 γρ. σιτάρι 2 1/2 λίτρα νερό για το βράσιμο 250 γρ. καστανή ζάχαρη ζαχαροκάλαμου 1 πρέζα ορυκτό ροζ άλας 1/3 κούπας σταφίδες μουλιασμένες 1/3 κούπας[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΈνα γλυκό για τα κεράσματα των Χριστουγέννων, απολαυστικό και για τις μέρες της νηστείας! Φτιάξτε την από τώρα, για να αναμειχθούν οι γεύσεις και να[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣε λίγες μέρες αρχίζουν τα σχολεία και μεις θα σπαζοκεφαλιαζουμε για το τι θα δίνουμε κάθε μέρα στα μικρακια μας! Τα Χερια μας λύνουν τα κορίτσια μας η Μαρία[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΤο Pan Pepato της Ούμπρια, που παραδοσιακά φτιάχνεται τη μέρα αυτή, έχει σίγουρα τις ρίζες του στον Μεσαίωνα, αν όχι και παλιότερα. Είναι μέρος από τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΠροζυμένια κρητικά κουλουράκια με πολύ ιδιαίτερη τεχνική! Είναι εκπληκτικό το πόσες πολλές συνταγές από διαφορετικές περιοχές σχετίζονται μεταξύ τους είτε στα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΔεν θυμάμαι ποτέ να δοκίμασα σπαράγγια όταν ήμουν μικρή. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι στο μυαλό μου τα είχα συνδέσει με κάποια απαίσια γεύση κι ότι δεν ήθελα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΠροζυμένια κρητικά κουλουράκια με πολύ ιδιαίτερη τεχνική! Είναι εκπληκτικό το πόσες πολλές συνταγές από διαφορετικές περιοχές σχετίζονται μεταξύ τους είτε στα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑν και σχετικά πρόσφατα είχα δώσει συνταγή σταφιδόπιτας , επέλεξα να ξαναδώσω σήμερα άλλη μια συνταγή γιατί όπως σας έλεγα, εγώ την προτιμώ με αλεσμένες τις[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤα λαδερά κουλουράκια είναι από τα πιο αγαπημένα βουτήματα σε όλη την Ελλάδα. Είναι νόστιμα, υγιεινά, διατηρούνται για εβδομάδες και συνοδεύουν το πρωινό και[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΠριν αρκετό καιρό κάπου είχα διαβάσει για τα είδη ζυμαρικών που υπάρχουν στην Ελλάδα. Το κείμενο το αντέγραψα αλλά δεν αντέγραψα το link.Ο συντάκτης του[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΕμαθα να φτιάχνω αυτό το γλυκό απο ένα βιβλίο καλογηρικής μαγειρικής του αρχιεπ. Δοσίθεου (Μονή Τατάρνας). Μου άρεσε τόσο πολύ που έμαθα την ιστορία του.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια να απολαμβάνουμε τα χειμωνιάτικα ροφήματα! Αυτή την εποχή είναι τα εσπεριδοειδή στις δόξες τους. Τα χρώματά και τα αρώματά τους είναι έντονα και είναι[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣυνταγή 2 σε 1! Το πετιμέζι μαζί με το χαρουπόμελο ήταν οι φτηνές γλυκαντικές ύλες του παρελθόντος . Ιδιαίτερα το πετιμέζι ήταν από τα σκευάσματα που όλες οι[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΦΑΕ ΑΥΤΟ Χαλβάς κατσαρόλας με σταφίδες ΘΕΡΜΙΔΕΣ: 73kcal (ανά μερίδα) ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ: 15γρ. ΠΡΩΤΕΐΝΕΣ: 1.33γρ. ΛΙΠΟΣ: 1γρ. ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ: 0 γρ. ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 6[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤο μενού της εβδομάδας 23/09 έως 29/09, βασισμένο στη Μεσογειακή διατροφή, ώστε να πάψεις να αναρωτιέσαι τι θα μαγειρέψεις αύριο! Πατώντας πάνω στην κάθε[...]
Πηγή: misshealthyliving.gr