Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
Οι κομπόστες, φρέσκα φρούτα μέσα σε ελαφρύ σιρόπι, είναι ένας τρόπος να τα διατηρήσουμε την εποχή που αυτά αφθονούν, για να τα απολαύσουμε αργότερα. Σπιτικές[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΦΡΑΟΥΛΑ ΜΕ ASTI MARTINI Το σερβιρισμα του αγαπημενου μου Asti Martini με φραουλες, μου εδωσε την ιδεα για μια ιδιαιτερη μαρμελαδα. Υλικα: 1[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΕΙΚ ΜΕ ΚΥΔΩΝΙΑ ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ Οι πειραματισμοι στην κουζινα συνεχιζονται, και ιδου το νεο παρασκευσμα! Υλικα : 500 gr κυδωνια καθαρισμενα, 200 gr + 200 gr[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά για περίπου 3,8 λίτρα τσάι : 4 λίτ ρα νερό (προτιμήστε φιλτραρισμένο) 8 ξυλάκια κανέλας Κευλάνης (αποφύγετε την κασσία) 30 ή 1 κ.σ. μικρές κάψουλες[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥλικά : 50 γρ. ή 3 κ.σ. πιπερόριζα τριμμένη στο χονδρό τρίφτη 200 γρ. ή 1 κούπα καστανή ζάχαρη ζαχαροκάλαμου 120 ml ή 1/2 κούπα νερό 1 μικρό πορτοκάλι ή 1/2[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥλικά: 2 κούπες λευκή ή καστανή ζάχαρη ζαχαροκάλαμου 2 κούπες ή 500 ml νερό 150 γρ. ζιγγίβερι (πιπερόριζα) κομμένη σε λεπτές φέτες 2 αστεροειδή γλυκάνισα ή 1[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥλικά : 1 λίτρο ερυθρό οίνο 250 - 300 (γρ.) ζάχαρη (ανάλογα πόσο γλυκό το θέλουμε) 30 - 40 φύλλα αρμπαρόριζας (ανάλογα το μέγεθος και την επιθυμητή γεύση) 1[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥλικά: 500 γρ. σιτάρι 2 1/2 λίτρα ζεστό νερό 1 κούπα ή 200 γρ. ζάχαρη της αρεσκείας σας, πχ. ζαχαροκάλαμου 4 κ.σ. κορν φλάουρ (προαιρετικά, στη περίπτωση που[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grVIN BRULE' Vin brulè στα ιταλικα, Vin Chaud στα γαλλικα, Glühwein στα γερμανικα αλλα και Mulled Wine στα αγγλικα. Ειναι ενα ζεστο ποτο, που παρασκευαζεται με[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr