Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 59 συνταγές
Η Βιβή γνωστή ως Σπιρτόκουτο μας προσκάλεσε - προκάλεσε σε πρωτομαγιάτικες δημιουργίες. Εγώ ως μαγείρισσα δημιούργησα τα δικά μου στεφάνια όχι για κρέμασμα[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤη ς Κλεοπάτρας Ζουμπουρλή, μοριακή Βιολόγος, medlabnews.gr Χρυσαφένια, νόστιμα και αρωματικά τα πεπόνια συναγωνίζονται τα καρπούζια για τον τίτλο βασιλιά των[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΣήμερα δεν μαγειρεύω στη μικρή κουζίνα. Σήμερα αποφάσισα να αφήσω τις κουτάλες και να πιάσω το δημοσιογραφικό κασετοφωνάκι. Μια συνέντευξη, που αξίζει να[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΗ λέξη καλοκαίρι για εμένα είναι συνώνυμη με τη λέξη ευτυχία… ήλιος, θάλασσα, παρέα, οικογενειακές ξέγνοιαστες στιγμές, διακοπές… Οι υπόλοιπες[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grin English soon Ο Απρίλιος είναι πάντα "γεμάτος" μήνας... Από τη μια οι ετοιμασίες για το Πάσχα κι από την άλλη τα γενέθλια του Νικόλα που πέφτουν πάντα εκεί[...]
Πηγή: twoboysandhope.blogspot.grΒρήκα μια πολύ νόστιμη συνταγή για ένα μικρό κέικ που μοιάζει με φίδι,και είναι πολύ αστείο. Με λίγες φρέσκες φράουλες και άλλα υλικά που μπορείτε να κάνετε[...]
Πηγή: glykestreles.blogspot.grBΌNET : ΚΡΕΜΩΔΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΓΛΥΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΕΜΌΝΤΕ Το bonèt το είχα φτιάξει για πρώτη φορά πριν αρκετά χρόνια, τότε που άρχιζα σιγά σιγά να ανακαλύπτω[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΝαι, ναι, στο σωστό μέρος βρίσκεστε! Πιο σωστό δε γίνεται... Όλα ξεκίνησαν όταν στο πρόσφατο giveaway που διοργάνωσα για τα γενέθλια του blog, νικήτρια ήταν η[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grαπό Βασίλη Λορετζατο fyllosophie 23/04/2012 Rate this (2 Votes) Η κρεμ μπρουλέ (crème brûlée) ήταν κλασικό επιδόρπιο σε καλέσματα για ντινέ στις δεκαετίες του[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.grΌλα σας τα λέει ο τίτλος τούτης της ανάρτησης. Εκείνο που δεν σας λέει και το κρατά μυστικό είναι ότι είναι και σιροπιαστά και φτιάχνονται πανεύκολα, ενώ[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr... μια εθιστική αμαρτία! Το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής ήταν μια υπέροχη ημέρα για... τον ουρανίσκο μου, μιας και η αδερφή μου έφτιαξε το αγαπημένο μου[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλησπέρα σας! Η πρώτη ανάρτηση του χρόνου πρέπει να είναι γλυκιά... για να σας γλυκάνει και να είναι πάντα γλυκιές οι μέρες σας το 2012!! Η αγγλική πουτίγκα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟι φετινές μαρμελάδες μου είχαν μεγάλη επιτυχία. Τελειώνουν όμως στο πι και φι γιατί δεν κάνω μεγάλες ποσότητες. Το βερίκοκο το καταναλώσαμε ήδη, το τελευταίο[...]
Πηγή: bostanistas.grΝαι, ναι καλά το διαβάσατε... μία μαρμελάδα φτιαγμένη με καυτερές πιπερίτσες. Μία προκλητική και πικάντικη μαρμελάδα, εξαιρετική σαν συνοδεία τυριών όπως η[...]
Πηγή: cookpad.com/gr“Σύκον χειμώνος αιτώ” έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι για τις άκαιρες επιθυμίες. Γιατί το σύκο ως γνωστόν είναι αποκλειστικά καλοκαιρινό φρούτο και μέχρι[...]
Πηγή: caruso.grΟι λέξεις hash brown ή hashed browns χρησιμοποιούνται στη γλώσσα της μαγειρικής για να υποδηλώσουν έναν απλό τρόπο παρασκευής σύμφωνα με τον οποίο κομμάτια[...]
Πηγή: bakemesoftly.blogspot.grΧρόνια τώρα αναρωτιόμουν πώς στο καλό φτιάχνουν αυτά τα μουστοκούλουρα που πουλάνε στους φούρνους και είναι τόσο μαλακά. Ναι ναι...Εκείνα εκεί που τα μασάς[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr1 ντομάτα 1 μικρή γλώσσα βρασμένη Λίγο μαγιονέζα Ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι Ψιλοκομμένο μαϊντανό Χυμό απο 1/2 λεμόνι Αλάτι – πιπέρι Μαρούλι πράσινο Καρότο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΟ Κοκκοφοίνικας ( Cocos Nucifera ) είναι ένα δένδρο των Τροπικών περιοχών, διότι προτιμά περιοχές με αμμώδες χώμα, ήλιο, έντονες βροχοπτώσεις και υψηλή[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΗ λέξη Semifreddo προέρχεται από την Ιταλική γλώσσα και σημαίνει μισο-κρύο, μισο-παγωμένο και αναφέρεται στα ημι-κατεψυγμένα επιδόρπια, συνήθως το παγωτό κέικ,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΣύμφωνα με τα λεξικά, η εμμονή είναι η σταθερή πίστη σε μια γνώμη, η συνεχής υποστήριξη μιας ιδέας, η ανυποχώρητη πεποίθηση σε κάποια άποψη, στάση ή πρόταση ή[...]
Πηγή: pandespani.comΧαιρετώ τους αγαπημένους μου αναγνώστες!!! Έχετε καταλάβει όλοι πόσο γλυκατζού είμαι, γι' αυτό κι εγώ γλυκό σας έχω πάλι.... Ένα επιδόρπιο κλασικό κι[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΈνας ανατρεπτικός συνδυασμός κι ένα εξαίρετο αποτέλεσμα...έτσι απλά! Καλησπέρα! Ελπίζω όλοι να είστε καλά (όσο γίνεται τουλάχιστον)! Ας ξεχάσουμε για λίγο τις[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr’Η γλυκιά μαρμελάδα βερίκοκο θα ονειρεύεται εσαεί την ψηλότερη θέση στο βάθρο των μαρμελάδων κι ας την διεκδικεί ανέκαθεν με ήπιο τρόπο. Το βερίκοκο (ή[...]
Πηγή: pandespani.comΤελευταία συνταγή πριν το Πάσχα! Αυτη την πανακότα, την έφτιαξα εδώ και αρκετό καιρό, αλλά σκέφτηκα ότι είναι ένα πολύ ωραίο και ελαφρύ επιδόρπιο για μετά το[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤη ς Κλεοπάτρας Ζουμπουρλή, μοριακή Βιολόγος, medlabnews.gr Χρυσαφένια, νόστιμα και αρωματικά τα πεπόνια συναγωνίζονται τα καρπούζια για τον τίτλο βασιλιά των[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.gr