Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Χαιρετώ τους αγαπημένους μου αναγνώστες!!! Έχετε καταλάβει όλοι πόσο γλυκατζού είμαι, γι' αυτό κι εγώ γλυκό σας έχω πάλι.... Ένα επιδόρπιο κλασικό κι[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grαπό Βασίλη Λορετζατο fyllosophie 23/04/2012 Rate this (2 Votes) Η κρεμ μπρουλέ (crème brûlée) ήταν κλασικό επιδόρπιο σε καλέσματα για ντινέ στις δεκαετίες του[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.grBΌNET : ΚΡΕΜΩΔΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΓΛΥΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΕΜΌΝΤΕ Το bonèt το είχα φτιάξει για πρώτη φορά πριν αρκετά χρόνια, τότε που άρχιζα σιγά σιγά να ανακαλύπτω[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΒρήκα μια πολύ νόστιμη συνταγή για ένα μικρό κέικ που μοιάζει με φίδι,και είναι πολύ αστείο. Με λίγες φρέσκες φράουλες και άλλα υλικά που μπορείτε να κάνετε[...]
Πηγή: glykestreles.blogspot.grin English soon Ο Απρίλιος είναι πάντα "γεμάτος" μήνας... Από τη μια οι ετοιμασίες για το Πάσχα κι από την άλλη τα γενέθλια του Νικόλα που πέφτουν πάντα εκεί[...]
Πηγή: twoboysandhope.blogspot.grΗ λέξη καλοκαίρι για εμένα είναι συνώνυμη με τη λέξη ευτυχία… ήλιος, θάλασσα, παρέα, οικογενειακές ξέγνοιαστες στιγμές, διακοπές… Οι υπόλοιπες[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΣήμερα δεν μαγειρεύω στη μικρή κουζίνα. Σήμερα αποφάσισα να αφήσω τις κουτάλες και να πιάσω το δημοσιογραφικό κασετοφωνάκι. Μια συνέντευξη, που αξίζει να[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΗ κρεμ μπρουλέ (crème brûlée) ήταν κλασικό επιδόρπιο σε καλέσματα για ντινέ στις δεκαετίες του 70 και 80 στη Βρετανία, αλλά η δημοτικότητά της αργότερα[...]
Πηγή: pandespani.comEκατοντάδες χρόνια τώρα, η σοκολάτα χρησίμευσε για να αποπλανήσει υποψήφιους εραστές και ερωμένες ή να ξανακερδίσει κάποιον όταν η σπίθα άρχιζε να τρεμοσβήνει…[...]
Πηγή: pandespani.comΤην αγάπη μου για τα προιοντα της ΕΨΑ σας την έχω πεί και παλαιότερα. Μετά το πολύ επιτυχημένο (με βάση επισκεψιμότητας - και προσωπικών σχολίων) νηστίσιμο[...]
Πηγή: beautyharmonyblog.blogspot.grBΌNET : ΚΡΕΜΩΔΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΓΛΥΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΕΜΌΝΤΕ Το bonèt το είχα φτιάξει για πρώτη φορά πριν αρκετά χρόνια, τότε που άρχιζα σιγά σιγά να ανακαλύπτω[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr