Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Ένα γλυκό που έχει ταυτιστεί με τη νηστεία. Μια εξελιγμένη συνταγή του αγαπημένου μου δασκάλου Στέλιου Παρλιάρου. Με γάλα( αντί για νερό ) και[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά (Μερίδες: 6-7) 300 γρ. κουβερτούρα με 70%-72% κακάο, ψιλοκομμένη, 100 γρ. βούτυρο αγελάδας, τεμαχισμένο, 60 γρ. σουμάδα, 8 κρόκοι αβγών, ελαφρώς[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΪΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΣΟΥΜΑΔΑ Ζεσταίνουμε λίγο την αμυγδαλόπαστα να μαλακώσει. Βάζουμε την άχνη και την αμυγδαλόπαστα στο μίξερ. Χτυπάμε και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΠρόσφατα, βρέθηκα με αρκετά αμύγδαλα, επειδή έφτιαξα σουμάδα. Στα πλαίσια της ανακύκλωσης υλικών αλλά και δεδομένου του γεγονότος ότι η τιμή του αμύγδαλου[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤέλεια τούρτα με σουμάδα. Τι χρειαζόμαστε: Για τη βάση 175 γρ. ζάχαρη 4 αυγά χωρισμένα 175 γρ. αμύγδαλα λευκά (σκόνη) 15 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις Για τη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠαναγίας έρχεται και όλο και κάποιο γλυκάκι θα φτιάξουμε για τους εορτάζοντες. Σας γράφω τη συνταγή για αμυγδαλόπιτα σιροπιαστή που έκανα και κάποιες τη[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr Ήμασταν στον δρόμο προς Χαλκιδική όταν ακούσαμε τα καλύτερα αποτελέσματα έρευνας που ειπώθηκαν ποτέ στο ραδιόφωνο (εντάξει, υπερβάλλουμε λίγο..).[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΓια την σμυρναίικη κουζίνα έχουν γραφεί ελάχιστα βιβλία. Ένα από αυτά, To τετράδιο της Ερατώς με συνταγές και ιστορία της Σμύρνης από το 1867 ως το 1919,[...]
Πηγή: pandespani.comΗ προχθεσινή γιορτή της μητέρας άφησε να περάσει απαρατήρητη μια άλλη γιορτή , εκείνη της Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος. Σας οφείλω λοιπόν ένα κέρασμα για[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΈνα αρωματικό και υγιεινό σιρόπι από την παράδοσή μας ! Οι ευχές «και στα δικά σου» ή «κι απ’ τα κουφέτα σου» που συνηθίζεται σε[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜια καταπληκτική τάρτα που αξίζει όσο χίλιες λέξεις!!! Τι χρειαζόμαστε: Για την ζύμη: 100γρ ζάχαρη άχνη 200γρ βούτυρο 300γρ αλεύρι 1 αυγό 50γρ αμύγδαλο σκόνη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑν τύχει να βρεθείτε με κάνενα μπουκαλάκι σουμάδα, αναψυκτικό που προέρχεται από το γαλάκτωμα του αμυγδάλου και συνηθίζεται πολύ ως κέρασμα στα νησιά: της[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΜοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest Άτομα: 12, Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά, Χρόνος μαγειρέματος: 0 λεπτά ΥΛΙΚΑ : 250γρ. ζάχαρη 250γρ. νερό[...]
Πηγή: foodtrails.gr