παγωτο φραουλα | τραχανας | σπαράγγια ομελέτα | κρεμες ψυγειου | συνταγη για cookies | ζυμη για ψωμι | σαγανακι μυδια | soufle makaronia | τσιζκεικ σοκολατα παρλιαρος | συνταγες κοτοπουλο με γιαουρτι
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Δείτε όλα τα sites


Συνταγές:

		Συνταγές

5 ολόκληρα κεφάλια σκόρδου 5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο αλάτι 1 κουτ. σούπας ξίδι (προαιρετικά)



Πηγή: gastronomos.gr
		Συνταγές

2 μικρά κόκκινα κρεμμύδια 4 πορτοκάλια 2 φινόκιο τα φύλλα από 1 ματσάκι μαϊντανό, χοντροκομμένα 1 κουτ. σούπας σουμάκι (εξωτικό μπαχαρικό με φρουτώδες άρωμα[...]

Πηγή: gastronomos.gr
		Συνταγές

1 κιλό μικροσκοπικές βιολογικές πατάτες (μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και μικρές κόκκινες πατατούλες - ταιριάζουν θαυμάσια με τη συνταγή), πολύ καλά πλυμένες[...]

Πηγή: gastronomos.gr
		Συνταγές

Για τη ζύμη* 1½ φλιτζ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις + λίγο ακόμα, για το πασπάλισμα 1½ φλιτζ. τσαγιού ολικής άλεσης (ή ψιλό κίτρινο[...]

Πηγή: gastronomos.gr
		Συνταγές

50 ml ελαιόλαδο 4 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου, σε κύβους του 1 εκ. 1 ξερό κρεμμύδι, σε ψιλά καρέ 2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες αλάτι, φρεσκοτριμμένο[...]

Πηγή: gastronomos.gr
		Συνταγές

600 γρ. παντζάρια με τα φύλλα τους 1/2 μικρή σελινόριζα (περίπου 100 γρ.), καθαρισμένη 50 γρ. σταφίδες μαύρες 1 μακρόστενη πράσινη πιπεριά 2 ματσάκια ρόκα,[...]

Πηγή: gastronomos.gr
		Συνταγές

1 κιλό μικρές πατάτες, κατά προτίμηση βιολογικές αλάτι και πιπέρι Για το λάδι δεντρολίβανου 2 κουτ. σούπας φύλλα φρέσκου δεντρολίβανου (σε ματσάκια ή σε[...]

Πηγή: gastronomos.gr
		Συνταγές

τα φύλλα από 1 μέτριο μαρούλι, πλυμένα και καλά στεγνωμένα τα φύλλα από 1 ματσάκι ρόκα, πλυμένα και καλά στεγνωμένα 1 μάτσο φρέσκα κρεμμυδάκια, πλυμένα και[...]

Πηγή: gastronomos.gr
		Συνταγές

1 αρνίσια συκωταριά, πλυμένη και κομμένη σε μικρούς κύβους 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια (το λευκό και το τρυφερό πράσινο μέρος), ψιλοκομμένα 1 σκελίδα[...]

Πηγή: gastronomos.gr
		Συνταγές

1.300 γρ.-1½ κιλό πατάτες, κατά προτίμηση βιολογικές 1 μεγάλο αυγό, κατά προτίμηση βιολογικό 300 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 850 γρ. γάλα φρέσκο πλήρες 4[...]

Πηγή: gastronomos.gr
		Συνταγές

1½ κιλό πατάτες, κατά προτίμηση βιολογικές 6 κουτ. σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις 6 κουτ. σούπας βούτυρο αγελαδινό ή 100 ml ελαιόλαδο αλάτι[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Σολομός στον φούρνο με σάλτσα μυρωδικών

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200° C. Σάλτσα: Πολτοποιούμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ ή στο μούλτι. Αν κάνουμε την πολτοποίηση στο μούλτι μπορεί να χρειαστεί[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Στο Χάνι του Χανιά (Τρίκαλα Κορινθίας)

Εκδρομή στο βουνό χωρίς κρεοφαγία γίνεται; Δεν γίνεται! Η θέση: Στα Άνω Τρίκαλα Κορινθίας. Δίπλα από την εκκλησία του Αγ. Γεράσιμου, στην καρδιά του χωριού. Η[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Μοσχάρι στρόγγανοφ

Ξεκινάμε ετοιμαζοντας τη γαρνιτούρα (χυλοπίτες, πατάτες τηγανητές ή ό,τι άλλο θέλουμε), γιατί το μαγείρεμα του φαγητού είναι σύντομο και καλό είναι το[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Σπάνε τα αυγά στο βράσιμο;

Προτού βράσουμε αυγά, τα βγάζουμε από το ψυγείο και τα αφήνουμε για τουλάχιστον 30 λεπτά ώστε να αποκτήσουν θερμοκρασία δωματίου. Αν μάλιστα στάξουμε μερικές[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Kiku

Ατμόσφαιρα μυσταγωγίας σ’ ένα από τα καλύτερα γιαπωνέζικα της πόλης. Η θέση: Πάνω από τη Σόλωνος, εκεί που αρχίζουν οι μεγάλες ανηφόρες του κοσμοπολίτικου[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Café Constant (Παρίσι)

Φουά γκρα, χτένια και τερίν σε ένα παριζιάνικο μπιστρό στη Saint Dominique. Η θέση: Λίγα μέτρα από τον Πύργο του Αϊφελ, στον αριθμό 139 της ιδιαίτερα[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Κοτόπουλο με κουσκούς

Κουσκούς: Μουλιάζουμε το κουσκούς σε ζεστό νερό ή ζωμό (αν έχουμε φυλαγμένο στο ψυγείο), σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Συνήθως θέλει περίπου 5 λεπτά[...]

Πηγή: gastronomos.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy