Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Οδηγιες
παρασκευή Αναμειγνύουμε τη ρικόττα με το αλεύρι, το αλάτι και το μοσχοκάρυδο και προσθέτουμε το αβγό. Δουλεύουμε το μείγμα με πιρούνι να γίνει λείο, αλλά όχι πολλή ώρα γιατί θα σφίξουν τα νιόκι. Το αφήνουμε 30' στο ψυγείο. Σε αλευρωμένη επιφάνεια χωρίζουμε το μείγμα σε 3-4 μέρη και [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο athinorama.gr/umami
Υλικα Συνταγης
- βουτυρο
- αλεύρι
- αυγό
- μοσχοκάρυδα
- νιόκι
- λάχανο
- φασκόμηλο
- φουντούκι
- πεκορίνο
- ρικότα
Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο
Κατηγοριες
- ΧορτοφαγικάΝαι
- ΝηστίσιμαΟχι
- Με κρέαςΟχι
- Με θαλασσινάΟχι
- Με φρούταΟχι
- Με όσπριαΟχι
- Με ζυμαρικάΟχι
- Με χορταρικάΟχι
- VeganΟχι
Διαβάστε όλες τις συνταγές από το athinorama.gr/umami
Υλικα Συνταγης
- βουτυρο
- αλεύρι
- αυγό
- μοσχοκάρυδα
- νιόκι
- λάχανο
- φασκόμηλο
- φουντούκι
- πεκορίνο
- ρικότα
Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο
Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. |
FAQ |
Privacy